Frokost ala carte

 

Ristet torskeryg aligot

Kartoffelcreme, trøfler og luftig muslingeskum.

Forret 225 kr. / Hovedret 400 kr. 

 

Ristet dansk hummer

Dampet søl, friske kastanjer, syltede ribs, cremefraichesauce og hummermarinade.

295 kr.

 

Østers og kaviar

Porrer, salturt, beurre blanc og strandportulak.

245 kr.  

 

Morkel fyldt med kalvebrissel

Sommertrøffel, madeiraglace og gratineret sauce på osten Gammel Knas.

235 kr.

 

Gråandebryst og braiseret lår

Glaseret brændt rødbede, tørrede bær, ristede kantareller, kartoffelgarniture og andessauce.

345 kr.

 

Côte de boeuf af Angus

Spæde rødbeder, bagte løg, tyttebær, rødvinssauce og kartoffelgarniture.

395 kr.

 

Ostevogn

Comté 24 måneder, 48 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

135 kr. 

 

Fynske blommer i egen lage 

Fynske blåbær, tørret solbær, parfait lavet på blommekerner og mandler.

165 kr. 

 

Fynske æbler

Lun æbleskive, æblesorbet, langtidsbagt æble, gele på jernæbler, knuste mandler og calvadoscreme.

165 kr. 

 

3 Retter: 600 kr.

Vine i glas: 135 – 175 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.