Jul à la carte frokost

 

Löjrom

Sprøde skaller, jordskokker, hasselnødder, cremefraiche, fuglegræs og nøddemarinade.:  245 kr. 

 

Torsk

Østers, rosenkålsblade, palmekål, peberrods beurre blanc og brøndkarse.:  225 kr. / 295 kr.

 

Grillet jomfruhummer

Enebær, ristet æble og kvædesauce.:  245 kr.  

 

Farseret sort trompetsvamp

Andelever, mjødsauce og fermenterede svampe.:  235 kr. 

 

Stilton i portvin

Pærer i portvin, sprøde karamelliserede valnødder og ristet rugbrød.:  135 kr. 

 

Côte de boeuf af Angus

Spæde rødbeder, bagte løg, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.:  395 kr. 

 

Ostevogn 5 slags:  165 kr.

Diverse oste fra bræt serveret med god garniture.

 

Kirsebær

Ris, tørrede kirsebær, sorbet, sauce og karamelliserede mandler.:  165 kr. 

 

Mandarin

Gratineret marengs, parfait, syltet appelsin, dadler og syltede frugter.:  165 kr.

 

Ekstra specialiteter fra køkkenet   

præsenteres af tjeneren.

 

Drikkelse 

Champagne: 165 kr. pr. glas 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Saftmenu (4 glas): 295 kr. 

Vine i hele flasker fra: 375 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr. 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.