Julebord

 

Julen på Sortebro Kro starter torsdag den 15. november – 22. december 2018, hvor vi serverer vores populære og smagfulde julebord både til frokost og aften.

 

Julebord  

 

Gammeldags modnede grøntsagssild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Sortebros gammeldags modnede kryddersild 

Serveret i kokotter med dild og kapers.   

 

Lune fynske rugmelsstegte sild

Fyldt med sennep og dild.

 

Kroens letrøgede Færøske laks imperiale

Rørt fynsk rygeost, karse og sprødt rugbrød.

 

Ferskrøget ålefilet fra Bogense

Røræg og purløg.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  

 De tusind øers dressing og citron.

 

Ristet kyllingesalat 

Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

 

Sortebros sprængte sylte (økologisk gris)

Sennep og syltede rødbeder.

 

Rørt tatar af oksefilet

Peberrod, pickles, kapers og hakket rødløg.

 

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller

Sortebros rødkål og syltede drueagurker.

 

Kroens medisterpølse

Serveret med grønkål og 2 slags sennep.

 

Sortebro Kros egen blodpølse 

Sirup, kanelsukker og æblekompot.

 

Fynsk æbleflæsk

Klassisk serveret.

 

Kroens ribbensteg med sprøde svær

Bagt æblepuré og portvinskogte svesker.

 

Sprødstegt confit de canard

Rødkål tilsmagt med tyttebær og sauce.

 

Juledessert 

Ris à l’amande, kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

 

Julebord frokost: 495 kr.

 

Drikkelse

Øl fra: 59 kr.

Snaps: 55 kr. pr. glas 

Sodavand og hjemmelavet saft: 49 kr. pr. glas 

Vine fra: 395 kr.

Vine pr. glas fra: 95 kr.

Kaffe med petitfour: 85 kr.

Vand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.