Julebord 2017

 

På Sortebro Kro starter julen torsdag aften den 16. november – 22. december 2017. Både frokost og aften serveres vores lækre julebord og julemenu.

 

Gammeldags modnede grøntsagssild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Sortebro gammeldags modnede kryddersild

Serveret i kokotter med dild og kapers.

 

Lune fynske rugmelsstegte sild

Fyldt med sennep og dild.

 

Kroens letrøgede Færøske laks imperiale 

Rørt fynsk rygeost, karse og sprødt rugbrød.

 

Ferskrøget ålefilet fra Bogense

Røræg og purløg.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  

Tusind øers dressing og citron.

 

Ristet kyllingesalat 

Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

 

Sortebros sprængte sylte (økologisk gris)

Sennep og syltede rødbeder.

 

Rørt tatar af oksefilet

Peberrod, pickles, kapers og hakket rødløg.

 

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller

Sortebros rødkål og syltede drueagurker. 

 

Kroens medisterpølse

Serveret med grønkål og sennep. 

 

Sortebro Kros blodpølse 

Sirup, kanelsukker og æblekompot.

 

Fynsk æbleflæsk

Klassisk serveret.

 

Kroens ribbensteg med sprøde svær

Bagt æblepuré og portvinskogte svesker.

 

Sprødstegt confit de canard

Sukkerbrunede asparges kartofler og sauce.

 

Sortebro juledessert

Ris à l’amande, kirsebærsorbet, sauce og mandel crumble.

 

Julebord frokost:  495 kr. 

Julebord aften:  595 kr. 

Jule hvidvin:  595 kr., rødvin:  695 kr.

Vine i glas fra:  125 kr.

Juledrink:  145 kr.

Diverse snaps pr. glas:  55 kr.

Diverse øl fra:  79 kr.

Sortebro Kro øl:  195 kr.

Kaffe med udvalg af petitfour:  79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  35 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.