Julebord 2017

På Sortebro Kro starter julen onsdag den 15. november –  22. december 2017. Både frokost og aften serveres vores lækre julebord og julemenu.

 

Kryddersild

Serveret i kokotter med klassisk tilbehør. 

 

Grøntsagssild

Serveret i kokotter med klassisk tilbehør. 

 

Lune rugmelsstegte sild

Serveret med kapers og æg. 

 

Letrøget laks imperiale

Med rørt fynsk rygeost og sprødt rugbrød.

 

Røget ål fra Bogense 

Med æggeterrine, sprødt rugbrød og blomsterkapers.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  

Med de tusind øers dressing og citron.

 

Ristet kyllingesalat 

I sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

 

Rørt tatar af okseinderlår

Med peberrod og cornichoner.

 

Sortebros sprængte sylte

Med sennep og syltede rødbeder.

 

Klassisk lun leverpostej

Med ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller

Med Sortebros rødkål og syltede drueagurker. 

 

Kroens medisterpølse

Serveret med grønkål og sennep. 

 

Sortebro Kros blodpølse 

Med sirup, kanelsukker og æblekompot.

 

Fynsk æbleflæsk

Klassisk serveret.

 

Kroens ribbensteg med sprøde svær

Med bagt æblepuré og portvinskogte svesker.

 

Sprødstegt confit de canard

Med sukkerbrunede asparges kartofler og sauce.

 

Sortebro dessert

Ris à l’amande med sorbet og crumble.

 

Julebord frokost:  545 kr. 

Julebord aften:  595 kr. 

Diverse øl fra:  79 kr.

Jule hvidvin:  595 kr., rødvin:  695 kr.

Diverse snaps:  55 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  35 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.