Nytårsbrunch

 

Vi byder det nye år velkommen med vores populære og smagfulde nytårsbrunch hver lørdag og søndag fra den 6. januar –  25. marts 2018.

Det kan kraftigt anbefales at bestille bord i god tid.

 

Menu 

 

Grøntsagssild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Lune rugmelsstegte sild

Fyldt med sennep og dild.

 

Letrøget laks imperiale

 Rørt fynsk rygeost og sprødt rugbrød.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  

Pickles og citron.

 

Stenbiderrogn

Blinis, hakket rødløg og cremefraiche.

 

Ristet kyllingesalat 

Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

 

Fyens bedste æggekage

Øko æg, agurk, bacon, purløg og bagte tomater.

 

Gammeldags ymer

Syltede kirsebær.

 

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller

Sortebros rødkål og syltede drueagurker.

 

Kroens ristede pølse

Spidskålssalat.

 

(Serveret) Tatar eller stegt som petit pariserbøf

Pickles, peberrod og æggeblomme.

 

(Serveret) råmælk

Parfait, yuzu sabayon og crumble.

 

Brunch: 395 kr.

Inklusive 1 glas mousserende vin, stempelkaffe og brød.

Børnebrunch:  ½ pris inklusive saft og masser af pandekager.

 

Nytårsbrunchen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra weekend til weekend. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker nytårsbrunchen.

 

 

Cava:  89 kr. pr. glas  

Diverse øl fra:  79 kr.

Hvidvin:  115 kr. pr. glas

Rødvin:  125 kr. pr. glas

Diverse snaps:  55 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  35 kr.