Påskebord

Vores smagsfulde Påskebord serveres fra lørdag d. 14. april – mandag 22 april til frokost fra kl. 12:00 alle dage 

 

Påskesild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Sortebro kryddersild 

Serveret i kokotter med dild og kapers   

 

Lune rugmelsstegte sild

Fyldt med sennep og dild.

 

Letrøget laks imperiale

Rødbede og æble rørt med sennepskorn.

 

Ferskrøget ål fra Bogense

Røræg og karse

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  

Tusind øers dressing og citron.

 

Havfrisk stenbiderrogn

Blinis, syltet rødløg og cremefraiche.

 

Ristet kyllingesalat 

Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

 

Rørt tatar af okseinderlår

Rørt med estragon, enebær, persille, røget chili. 

 

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit ristede krebinetter

Syltede drueagurker med mynte.

 

(Serveret) Påskelam

Forårsløg, stikkelsbær barbecue, havesyre og lammesky.

 

(Serveret) Pære

Langtidsbagt pære, vaniljecreme, sprød makron tuile.

 

Påskebord: 495 kr.

 

Snaps: 55 kr. pr. glas

Vine i glas fra: 95 kr.

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr.

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.