
Påskebord
Vores smagsfulde Påskebord serveres fra lørdag d. 14. april – mandag 22 april til frokost fra kl. 12:00 alle dage
Påskesild
Karrysalat, æg, løgringe og kapers.
Sortebro kryddersild
Serveret i kokotter med dild og kapers
Lune rugmelsstegte sild
Fyldt med sennep og dild.
Letrøget laks imperiale
Rødbede og æble rørt med sennepskorn.
Ferskrøget ål fra Bogense
Røræg og karse
Rødspættefilet stegt i brødkrumme
Tusind øers dressing og citron.
Havfrisk stenbiderrogn
Blinis, syltet rødløg og cremefraiche.
Ristet kyllingesalat
Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.
Rørt tatar af okseinderlår
Rørt med estragon, enebær, persille, røget chili.
Klassisk lun leverpostej
Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.
Petit ristede krebinetter
Syltede drueagurker med mynte.
(Serveret) Påskelam
Forårsløg, stikkelsbær barbecue, havesyre og lammesky.
(Serveret) Pære
Langtidsbagt pære, vaniljecreme, sprød makron tuile.
Påskebord: 495 kr.
Snaps: 55 kr. pr. glas
Vine i glas fra: 95 kr.
Diverse øl fra: 79 kr.
Sortebro kro øl: 195 kr.
Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.
Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.