Påskebord 2018

 

Mandag den 26. marts – mandag den 2. april 2018

 

Påskesild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Sortebro kryddersild 

Serveret i kokotter med dild og kapers.  

 

Lune rugmelsstegte sild

Fyldt med sennep og dild.

 

Letrøget laks imperiale

Rørt fynsk rygeost, karse og sprødt rugbrød.

 

Ferskrøget ål fra Bogense

Røræg og purløg.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  

 De tusind øers dressing og citron.

 

Havfrisk stenbiderrogn

Blinis, syltet rødløg og cremefraiche.

 

Vagtelæg

Tatarsauce, persille, hakket æg og cornichoner.

 

Ristet kyllingesalat 

Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

 

Rørt tatar af okseinderlår

Peberrod, pickles, kapers og hakket rødløg.

 

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit stegte krebinetter

Syltede drueagurker med mynte.

 

(Hovedret serveret) Påskelam

Forårsløg, grillet agurk, grønne tomater, skorzonerrødder og lammesky.

 

(Dessert serveret) Rabarber

Rabarber, sorbet, crumble og vaniljecreme.

 

Påskebord:  495 kr.

Lille påskebord (uden hovedret og dessert):  445 kr.

 

Snaps: 55 kr. pr. glas

Hjemmelavet snaps: 55 kr. pr. glas 

Mousserende vin: 85 kr. pr. glas 

Champagne: 165 kr. pr. glas 

Vine i glas fra: 95 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.