Skip to main content

Julen 2023

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Julebord frokost

1 Servering

Kroens julekryddersild i kokotter med kapers og æg.

Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild.

Rødspættefilet med rørt remoulade og citron.

Røget laks imperiale med rygeostcreme og ørredrogn.

Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.

 

2 servering

Rørt kyllingesalat med svampe, cornichoner og purløg.

Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen.

Kroens medisterpølse serveret med grønkål.

Sortpølse ristet og serveret med kvædekompot og sirup.

Lun postej serveret med champion og bacon.

Små frikadeller serveret med drueagurker.

 

3 servering

Ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.

Vildandebryst med æble puré, rødkål, petit kartofler og sauce.

 

4 servering

Risalamande med sorbet, kirsebær, sauce og mandler.

Julebord: 695 kr.  

Lille julebord (1 & 2 servering): 595 kr.

 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Julebord serveres i egetræskasser ved hvert bord over 4 serveringer

Fra d. 11 november – 27 december

Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00

Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 24:00 til aften

Kokkeskole

5, 6 og 7 februar

Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.

Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.

Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.

Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.

Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et forklæde.

2.895 kr. pr. kokkeelev

OBS: Kun 14 pladser pr. dag


995 kr. for en ledsager til middagen

https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro#events

Champagnemiddag

27, 28, 29 og 30 December kl. 18:30 

Vi varmer vi op til nytåret med en formidabel CHAMPAGNEMIDDAG.

Kom og sig farvel og tak til 2023 med en smagsfuldendt 6-retters menu, som begynder med et glas perlende champagne.

Så er smagsløgene vakt, og køkkenet har helt frie hænder til at overraske, imponere og forkæle.

Pris pr. person: 795 kr. inkl. et glas champagne med eller uden alkohol

Champagnemiddag

D. 30 DECEMBER KL. 12:00 – 16:00

Vi varmer vi op til nytåret med en formidabel CHAMPAGNEFROKOST

Kom og sig farvel og tak til 2023 med en smagsfuldendt Champagnefrokost på 8 lækre frokostretter samt en lækker lille dessert i begynder med et glas perlende champagne til at vække appetitten.

Så er smagsløgene vakt, og køkkenet har helt frie hænder til at overraske, imponere og forkæle .

Pris pr. person: 495 kr. inkl. et glas champagne med eller uden alkohol

Jul Frokost Ala Carte

3 stk. Østers ”Gillardeau”: 195 kr.  

Hybenrose, grillet citronsaft, sandløg, olivenolie og tallerkensmækker.

 

Kaviar 50 gr.: 1095 kr.

Serveret klassisk med blinis, syltede rødløg og rørt cremefraiche

 

Rørt tatar af dådyr: 285 kr.

Pommes frites, krydderurtesalat, sort hvidløg, wasabi, enebær og karse.

 

Letrøget laks imperiale: 265 kr.

Syltede sennepskorn, sprødt daggammelt brød, ørredrogn, krydderurter og rygeostecreme

 

Ristet vesterhavstorsk: 385 kr.

Variation af kål, syltet citron, brunet sellericreme, trøffelsauce og kartoffelgarniture

 

Gråandebryst: 355 kr.

Solbærpære, glaserede rødbeder, tyttebær, bagte løg, solbærsauce og kartoffelgarniture.

 

Medaljon af dådyr: 395 kr.

Solbærpære, glaserede rødbeder, tyttebær, bagte løg, rødvinssauce og kartoffelgarniture.

 

Blåskimmel: 165 kr.

Frugt & nøddebrød og kvædekompot.

 

Udvalg af oste: 195 kr.

Knækbrød og kvædekompot

 

Fynske blommer: 150 kr.

blommestensparfait – blommelage – sprød mandel

 

Ris à l´amande: 150 kr.

kirsebærsorbet, lun kirsebærsauce, tørrede kirsebær og mandelcrumble.

 

Nougatdaddelkage: 150 kr.  

Mandarinsorbet, sveskeglace, abrikossauce og honningkage

 

3 -retters frokostmenu: 595 kr. 

Forret, hovedret og dessert, menuen sammensættes af køkkenet.

 

Børnemenu: 285 kr.

Grøntsagsstave – sprødstegt kyllingebryst eller rødspættefilet – isdessert

 

Fra d. 11 november – 27 december

Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00

Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 24:00 til aften

Julebord aften

1 Servering

Kroens julekryddersild i kokotter med kapers og æg.

Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild.

Rødspættefilet med rørt remoulade og citron.

Røget laks imperiale med rygeostcreme og ørredrogn.

Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.

 

2 servering

Rørt kyllingesalat med svampe, cornichoner og purløg.

Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen.

Kroens medisterpølse serveret med grønkål.

Sortpølse ristet og serveret med kvædekompot og sirup.

Lun postej serveret med champion og bacon.

Små frikadeller serveret med drueagurker.

 

3 servering

Ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.

Vildandebryst med æble puré, rødkål, petit kartofler og sauce.

 

4 servering

Risalamande med sorbet, kirsebær, sauce og mandler.

Julebord aften: 795 kr. 

 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Julebord serveres i egetræskasser ved hvert bord over 4 serveringer

Fra d. 11 november – 27 december

Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00

Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 24:00 til aften

Aftenmenu

 

Hummerbisque 

blomkålscreme – krydderurteolie

 

Vesterhavs torskeryg 

trøffelsauce – brunet sellericreme – rosenkål – palmekål – grønkål

 

Dykfanget norsk kammusling 

æble – røgede kastanjer – hasselnødder – kærnemælkssauce – brunet smør

 

Gråand (bryst og confiteret lår)  

 Skovsvampe – solbærpære – dehydrerede rødbeder – solbærsauce

 

Valg mellem 2 desserter

 

Bagte fynske blommer

Blommestensparfait – blommelage – sprød mandel

eller 

Nougatdaddelkage  

Mandarinsorbet – abrikossauce – sveskeglace

Menu: 795 kr. 

Vinmenu, 5 glas: 795 kr. 

Saftmenu, 5 glas 595 kr. 

Alt inklusive: 1895 kr.

(champagne, menu, 5 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Tilvalgsretter

5 slags oste: 195 kr. – 3 slags oste: 125 kr. – 1 slags ost: 95 kr.

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

 

Fra d. 11 november – 27 december

Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00

Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 24:00 til aften

Signaturmenu

 

3 snacks 

 

Hummerbisque

 

Vesterhavs torskeryg 

 

Dykfanget norsk kammusling 

 

Ristet morkel & trøffel 

 

Gråand (bryst og confiteret lår)  

 

Gratineret ”Rød Friser”

 

Bagte fynske blommer

 

Nougatdaddelkage  

 

Menu: 1195 kr.

Vinmenu, 8 glas: 1195 kr.

Saftmenu, 8 glas: 795 kr.

Alt inklusive: 2.750 kr.

(champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

 

 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Fra d. 11 november – 27 december

Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00

Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 24:00 til aften

3-retters menu

 

Hummerbisque

Romanesco creme – krydderurteolie

 

Gråandebryst og confiteret lår

Kantareller – solbærpære – rødbede – kartoffelgarniture

 

    Surdejspandekage

Æbler fra haven – æblegele – æbleparfait

Menu: 595 kr. 

 

Tilvalgsretter

5 slags oste: 195 kr. – 3 slags oste: 125 kr. – 1 slags ost: 95 kr.

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Fra d. 11 november – 27 december

Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00

Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 24:00 til aften

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]