- Julebord frokost
- Kokkeskole
- Champagnemiddag
- Champagnefrokost
- Jul frokost ala Carte
- Julebord aften
- Aftenmenu
- Signaturmenu
- 3 - retters aftenmenu
Julebord frokost
1 Servering
Kroens julekryddersild i kokotter med kapers og æg.
Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild.
Rødspættefilet med rørt remoulade og citron.
Røget laks imperiale med rygeostcreme og ørredrogn.
Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.
2 servering
Rørt kyllingesalat med svampe, cornichoner og purløg.
Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen.
Kroens medisterpølse serveret med grønkål.
Sortpølse ristet og serveret med kvædekompot og sirup.
Lun postej serveret med champion og bacon.
Små frikadeller serveret med drueagurker.
3 servering
Ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.
Vildandebryst med æble puré, rødkål, petit kartofler og sauce.
4 servering
Risalamande med sorbet, kirsebær, sauce og mandler.
Julebord: 695 kr.
Lille julebord (1 & 2 servering): 595 kr.
Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.
Julebord serveres i egetræskasser ved hvert bord over 4 serveringer
Fra d. 11 november – 27 december
Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00
Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 24:00 til aften
Kokkeskole
5, 6 og 7 februar
Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.
Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.
Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.
Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.
Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et forklæde.
2.895 kr. pr. kokkeelev
OBS: Kun 14 pladser pr. dag
995 kr. for en ledsager til middagen
https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro#events
Champagnemiddag
27, 28, 29 og 30 December kl. 18:30
Vi varmer vi op til nytåret med en formidabel CHAMPAGNEMIDDAG.
Kom og sig farvel og tak til 2023 med en smagsfuldendt 6-retters menu, som begynder med et glas perlende champagne.
Så er smagsløgene vakt, og køkkenet har helt frie hænder til at overraske, imponere og forkæle.
Pris pr. person: 795 kr. inkl. et glas champagne med eller uden alkohol
Champagnemiddag
D. 30 DECEMBER KL. 12:00 – 16:00
Vi varmer vi op til nytåret med en formidabel CHAMPAGNEFROKOST
Kom og sig farvel og tak til 2023 med en smagsfuldendt Champagnefrokost på 8 lækre frokostretter samt en lækker lille dessert i begynder med et glas perlende champagne til at vække appetitten.
Så er smagsløgene vakt, og køkkenet har helt frie hænder til at overraske, imponere og forkæle .
Pris pr. person: 495 kr. inkl. et glas champagne med eller uden alkohol
Jul Frokost Ala Carte
3 stk. Østers ”Gillardeau”: 195 kr.
Hybenrose, grillet citronsaft, sandløg, olivenolie og tallerkensmækker.
Kaviar 50 gr.: 1095 kr.
Serveret klassisk med blinis, syltede rødløg og rørt cremefraiche
Rørt tatar af dådyr: 285 kr.
Pommes frites, krydderurtesalat, sort hvidløg, wasabi, enebær og karse.
Letrøget laks imperiale: 265 kr.
Syltede sennepskorn, sprødt daggammelt brød, ørredrogn, krydderurter og rygeostecreme
Ristet vesterhavstorsk: 385 kr.
Variation af kål, syltet citron, brunet sellericreme, trøffelsauce og kartoffelgarniture
Gråandebryst: 355 kr.
Solbærpære, glaserede rødbeder, tyttebær, bagte løg, solbærsauce og kartoffelgarniture.
Medaljon af dådyr: 395 kr.
Solbærpære, glaserede rødbeder, tyttebær, bagte løg, rødvinssauce og kartoffelgarniture.
Blåskimmel: 165 kr.
Frugt & nøddebrød og kvædekompot.
Udvalg af oste: 195 kr.
Knækbrød og kvædekompot
Fynske blommer: 150 kr.
blommestensparfait – blommelage – sprød mandel
Ris à l´amande: 150 kr.
kirsebærsorbet, lun kirsebærsauce, tørrede kirsebær og mandelcrumble.
Nougatdaddelkage: 150 kr.
Mandarinsorbet, sveskeglace, abrikossauce og honningkage
3 -retters frokostmenu: 595 kr.
Forret, hovedret og dessert, menuen sammensættes af køkkenet.
Børnemenu: 285 kr.
Grøntsagsstave – sprødstegt kyllingebryst eller rødspættefilet – isdessert
Fra d. 11 november – 27 december
Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00
Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 24:00 til aften
Julebord aften
1 Servering
Kroens julekryddersild i kokotter med kapers og æg.
Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild.
Rødspættefilet med rørt remoulade og citron.
Røget laks imperiale med rygeostcreme og ørredrogn.
Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.
2 servering
Rørt kyllingesalat med svampe, cornichoner og purløg.
Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen.
Kroens medisterpølse serveret med grønkål.
Sortpølse ristet og serveret med kvædekompot og sirup.
Lun postej serveret med champion og bacon.
Små frikadeller serveret med drueagurker.
3 servering
Ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.
Vildandebryst med æble puré, rødkål, petit kartofler og sauce.
4 servering
Risalamande med sorbet, kirsebær, sauce og mandler.
Julebord aften: 795 kr.
Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.
Julebord serveres i egetræskasser ved hvert bord over 4 serveringer
Fra d. 11 november – 27 december
Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00
Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 24:00 til aften