Skip to main content

Jul 2025

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Julebord

Frokost & Aften

Fra 14 november – 27 december

Fra kl. 12:00 – 16:00  & Fra 18:00 – 24:00.

Restauranten lukker kl. 16:00 & Kl. 24:00

1. servering

Kroens julekryddersild serveret i kokotte med løgringe, kapers og æg.
Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild
Rødspættefilet stegt i brødkrumme med rød remoulade og citron.
Røget laks imperiale med rygeostcreme og syltede sennepskorn.
Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.

2. servering

Rørt kyllingesalat på ristet brioche, svampe, cornichoner og bacon.
Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen med grov sennep.
Ristet medisterpølse serveret med stuvet grønkål.
Lun postej bagt i kokotte, serveret med champion og bacon.
Kroens sortpølse med kvædekompot, sirup og kanelsukker.
Små frikadeller serveret med drueagurker.

Hovedret

Kroens ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.
Gråandebryst med langtidsbagt æblepurè, rødkål, brunede petit kartofler og sauce.

Dessert

Ris à l´amande med kirsebærsorbet, tørrede kirsebær, lun kirsebærsauce og mandelcrumble.


Julebord frokost : 795 kr. – Julebord aften: 895 kr. 
Lille julebord frokost : 695 kr. (1 og 2 servering)  – lille julebord aften 795 kr. (1 og 2 servering) 
 Ost i stedet for dessert: 95 kr. i tillæg til menuen
Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 50 kr. pr. person
– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.
Dagens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Julebord

Frokost & Aften

Fra 14 november – 27 december

Fra kl. 12:00 – 16:00  & Fra 18:00 – 24:00.

Restauranten lukker kl. 16:00 & Kl. 24:00

1. servering

Kroens julekryddersild serveret i kokotte med løgringe, kapers og æg.
Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild
Rødspættefilet stegt i brødkrumme med rød remoulade og citron.
Røget laks imperiale med rygeostcreme og syltede sennepskorn.
Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.

2. servering

Rørt kyllingesalat på ristet brioche, svampe, cornichoner og bacon.
Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen med grov sennep.
Ristet medisterpølse serveret med stuvet grønkål.
Lun postej bagt i kokotte, serveret med champion og bacon.
Kroens sortpølse med kvædekompot, sirup og kanelsukker.
Små frikadeller serveret med drueagurker.

Hovedret

Kroens ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.
Gråandebryst med langtidsbagt æblepurè, rødkål, brunede petit kartofler og sauce.

Dessert

Ris à l´amande med kirsebærsorbet, tørrede kirsebær, lun kirsebærsauce og mandelcrumble.


Julebord frokost : 795 kr. – Julebord aften: 895 kr. 
Lille julebord frokost : 695 kr. (1 og 2 servering)  – lille julebord aften 795 kr. (1 og 2 servering) 
 Ost i stedet for dessert: 95 kr. i tillæg til menuen
Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 50 kr. pr. person
– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.
Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]