Nytårsbrunch

 

Vi byder det nye år velkommen med vores populære og smagfulde nytårsbrunch hver lørdag og søndag fra den 6. januar –  25. marts fra kl. 11:30 – 14:30.

Det kan anbefales at bestille bord i god tid.

 

Menu 

 

Grøntsagssild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Torskerogn 

Blinis, cremefraiche og syltede rødløg.

 

Letrøget laks imperiale

Rørt fynsk rygeost og sprødt rugbrød.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  

Rød remoulade og citron.

 

Røget ål fra Bogense 

Røræg, sprødt rugbrød og hakket purløg.

 

Ristet kyllingesalat 

Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

 

Sprængt terrine af landsbygris 

Grov sennep, rødbeder og cornichoner.

 

Gammeldags ymer

Kvædekompot.

 

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller

Sortebros rødkål og syltede drueagurker.

 

Kroens ristede pølse

Spidskålssalat.

 

(Serveret) Tatar eller stegt som petit pariserbøf

Pickles, peberrod og æggeblomme.

 

(Serveret) Langtidsbagt pære

Sorbet, vaniljeskum og tynde makronbunde.

 

Brunch: 395 kr. (normalpris 565 kr.)

Inklusive 1 glas mousserende vin, stempelkaffe og brød.

Børnebrunch:  ½ pris – inklusive saft og masser af pandekager.

 

Nytårsbrunchen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra weekend til weekend. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker nytårsbrunchen.

  

Cava:  89 kr. pr. glas  

Diverse øl fra:  79 kr.

Hvidvin:  115 kr. pr. glas

Rødvin:  125 kr. pr. glas

Diverse snaps:  55 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  35 kr.