Selskaber

Sortebro Kro afholder hver dag året rundt alle former for selskaber, møder eller eksklusive middage, hvor den gode smag har højeste prioritet.

Om sommeren begynder gæsterne gerne med en velkomstdrink i Sortebro Kros store have eller på den overdækkede terrasse. Herefter byder vi velkommen i de smukt blomsterpyntede stuer, hvor vi serverer vores sæsonbestemte menuer med udvalgte vine. Som afslutning serverer vi gerne kaffe og lidt sødt.

Julen på Sortebro Kro er noget ganske særligt. Vi pynter stuerne til højtiden og serverer vores meget berømte julebuffet, både til frokost og aften.

Sortebro Kro har flere smukke lokaler at vælge imellem, alt efter hvor stort jeres selskab er.

Vi starter dagen med at fremsende selskabsmenuer og arrangementsforslag ud til gæster, enten via e-mail eller via det gode gamle postvæsen. Har De et forudbestemt budget, er det altid godt for os at få det at vide, så vi kan komme med et konkret tilbud. Efterfølgende indbydes I til et møde, hvor vi sammensætter en velkomstdrink, menu og vine, bordopstilling og blomster, forventede antal personer etc.

Når dagen er ved at oprinde ca. 3 uger før afholdelse, får vi det endelige antal gæster at vide. Hvis der skulle opstå sygdom eller andet uforudset, ringer I blot til restauranten, så retter vi antallet til, også selvom det er på selve dagen. Det skal bare være sket før I ankommer.

Som I kan læse, er vi til for jer og vi glæder os så meget til at I kontakter os, så vi kan byde jeres gæster indenfor på  Danmarks smukkeste kro.