Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aftenmenu

 

Snacks
Sprød løgtærte med parmesan med tørret tomat.
Surdejspandekage med tørret høost, frisk ost og kornblomster.
Kroens 18 måneders skinke rullet med krydderurter.   

 

Skindstegt makrel

Lun tomatsalat, nye løg, estragon og varm tomatjuice.

 

Fynsk hummer   
Spæde fennikel, kantareller, umodne stikkelsbær, hummerbisque og spæde kålskud. 

 

Frisker
Iskold jernurtbouillon tilsmagt med bergamotte.

 

Medaljon af havtaskefilet,

Spæde Artiskokker, blåmuslinger, grønne bønner, ramsløgskapers, lardo, digekrone, grillet citronsaft og musling beurre blanc.


eller  


Unghanebryst fyldt med sorte trompetsvampe
Nye løg, spæde rødbeder, grønne bønner, solbær, ribs, solbærglace og krydderurter.   

 

Lokale jordbær

Tærtebund fyldt med syrnet citrontimianparfait, sødskærmscreme, langpeber, syltede jordbær, krydderurter.

 

 

Menu 695 kr. 

Vinmenu 695 kr. 4 glas vin afstemt til menuen. 

Saftmenu 395 kr. 4  glas saft afstemt til menuen. 

Champagne: 195 kr. pr. glas. 

Kaffe med petitfour: 95 kr. 

Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr. 

Menu alt inklusiv 1700 kr. champagne, menu, 4 glas vinmenu, kaffe, petit four og mineralvand.  

Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.

Tillægsretter til menu 

Kan bestilles ved ankomst

Gratinerede østers

75 kr. pr. stk.

Florentine

Gillardeau østers naturel

55 kr. pr. stk.

Serveret med grillet citron og røget chili

Trøffel

95 kr.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Prunier Classique kaviar 10 gr.

195 kr.

Serveret på blinis med cremefraiche og rødløg.

Baerii kaviar 50 gr.

1095 kr.

Serveret klassisk med syltede rødløg, blinis og rørt cremefraiche.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

A la carte aften

medaljon af havtaske

395 kr.

Artiskokbunde, blåmuslinger, ramsløgskapers, lardo, digekrone, grillet citronsaft og musling beurre blanc

Coté de bouf af oksehøjreb

495 kr.

Grønne asparges, nye løg, tyttebær, nye fynske kartofler og rødvinssauce.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Sortebro dessert

150 kr.

Dagens dessert

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Vin menu

Priser

4 gl. Vin til aftenmenu

695 kr.

Alt inklusive menu

1700 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

95 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Vine i glas – se vores store udvalg

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Saft og juice menu

Priser

4 gl. saft til sensommer menu

395 kr.

Alt inklusive sensommermenu og saftmenu

1400 kr.

Mousserendevin Te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.