Snacks
Stenbiderrogn og blinis
Confit af gråandelår i sprød skorpe med syltede urter.
Escabeche af torsk og rodfrugter i sprød rødbede tuile.
Bisque af havtaskehoved
Skummende suppe, cremet selleri og krydderurteolie
Norsk dykfanget kammusling
Jordskokker i creme, hasselnødder, bøgehatte, rå marinerede jordskokker og kammuslingsauce.
Confiteret kartoffel i andefedt
Kartoffelcreme med osten digekrone, purløg, sprøde brandnældeskud og kroens skinke.
Havtaskefilet ristet med friske ramsløg
Violette artiskokker, chimichurri med morkler, spæde ramsløgsskud, syltet bergamotte, ramsløgskapers og urter.
Eller
Krogmodnet dansk gris “côte de porc”
Franske grønne asparges, kålskud fra haven, tyttebær, røget aubergine og sauce tilsmagt med langpeber.
Valnødder fra haven i mandelbund
Kondenseret mælk, mælkechokolade og pæresauce tilsmagt med pærebrændevin
Menu: 795 kr.
Alt inklusive: 1900 kr. (champagne, menu, 5 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)
Vinmenu, 5 glas: 795 kr.
Saftmenu 595 kr. 5 glas saft afstemt til menuen.
Champagne: 225 kr. pr. glas.
Kaffe med petitfours: 125 kr.
Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 50 kr.
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.
Signaturmenu
Snacks
Stenbiderrogn og blinis
Confit af gråandelår i sprød skorpe med syltede urter.
Escabeche af torsk og rodfrugter i sprød rødbede tuile.
Gillardeau østers
Hybenrose, bergamotte, sandløg, sandløg og olivenolie
Havtaskebisque
Skummende suppe, Knoldsellericreme og krydderurteolie.
Dykfanget kammusling
Jordskokcreme, kammuslingskum, marinerede jordskokker, hasselnødder og bøgehatte.
Confiteret kartoffel i andefedt
Sprøde brændenældeskud, skvalderkål og kartoffelsauce med osten digekrone, purløg og kroens skinke 2020
Havtaskefilet
Spæde artiskokker, artiskoksauce, chimichurri med morkler, ramsløgsskud, ramsløgskapers og syltet bergamotte
Krogmodnet gris “Côte de porc”
Røget aubergine, misoglasering, kålskud, tyttebær og sauce tilsmagt med langpeber
Brie
med nybagt brioche.
Valnødder fra haven i tærte
Kondenseret mælk, mælkechokolade og mandelparfait
Sommerens bær 2021
Vaniljeparfait, rugbrødscrumble og bærlage.
Signaturmenu: 1195 kr.
Alt inklusive: 2.500 kr. (champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)
Vinmenu, 8 glas: 1195 kr.
Tilpasset saftmenu, 5 glas: 595 kr.
Champagne: 225 kr. pr. glas.
Kaffe med petitfour: 125 kr. pr. person
Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 50 kr. pr. person
Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.
Menuen reserveres frem til 15. april
Sprødstegt krokette af gråand
Spizy mayonnaise og tomatstøv
Bisque af havtaskehoved
Skummende suppe, cremet selleri og krydderurteolie.
Havtaskefilet ristet med friske ramsløg
Violette artiskokker, chimichurri med morkler, spæde ramsløgsskud, syltet bergamotte, ramsløgskapers og urter.
Eller
Krogmodnet dansk gris “côte de porc”
Franske grønne asparges, kålskud fra haven, tyttebær, røget aubergine og sauce tilsmagt med langpeber.
Sommerens bær 2021
Vaniljeparfait, rugbrødscrumble og bærlage.
Menu (mandag – torsdag) : 495 kr.
Menu (fredag – lørdag): 595 kr.
Alt inklusive: 1300 kr. (champagne, menu, 3 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)
Vinmenu, 3 glas: 495 kr.
Saftmenu 395 kr. 3 glas saft afstemt til menuen.
Champagne: 225 kr. pr. glas.
Kaffe med petitfours: 125 kr.
Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 50 kr.
(Menuen skal forudbestilles inden ankomst til alle voksne ved bordet)
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.
Fyldte morkler
265 kr.
Letrøget laks imperiale
265 kr.
3 stk. østers naturel
195 kr.
Vesterhavstorsk
395 kr.
Deleted: kartoffelgarniture og cremet sauce tilsmagt med hyldeblomst.
Cote de bouf af oksemørbrad
595 kr.
Brie de Meaux
165 kr.
Ekstra specialiteter
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Vin menu
Priser
5 gl. Vin til aftenmenu
795 kr.
5 gl. saft til aftenmenu
595 kr.
Alt inklusive menu
1900 kr.
Alt inklusive menu
1500 kr.
Vine i hele flasker
fra 595 kr.
Diverse øl
fra 79 kr.
Kaffe eller te
95 kr.
Petitfour
35 kr.
Mineralvand ad libitum
50 kr.
Vine i glas – se vores store udvalg