Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Julebord 

Fra d. 12. november – 22. december 2020.

Frokost og aften i egetræskasser ved bordet.

1. Servering 

Grøntsagssild serveret i kokotter med klassisk tilbehør.

Rødspættefilet stegt i brødkrumme med rød remoulade og citron.

Letrøget laks imperiale med rygeostcreme og syltede sennepskorn.

Røget ål fra Bogense med røræg og karse.

2. Servering 

Ristet kyllingesalat i sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

Klassisk lun leverpostej med ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

Kroens medisterpølse serveret med grønkål og sennep.

Fynsk æbleflæsk klassisk serveret.

3. Servering 

Kroens ribbensteg med sprøde svær med bagt æblepuré og portvinskogte svesker i glace.

Rosastegt andebryst med rødkål, brunede petit kartofler, tørrede bær og sauce.

4. Servering 

Ris à l´amande med kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

Julebord

595 kr.

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagstave, sprødstegt fisk eller kyllingebryst og isdessert.

Tilvalgsretter

Lune rugmelsstegte sild

55 kr.

Sortebro kro berømte stegte sild serveret med dild og dijonsennep.

Sortebros sprængte sylte

55 kr.

Sylte lavet på det allerbedste fra landsbyens grise, serveret med grov sennep.

Sortebro Kros blodpølse

55 kr.

Danmarks bedste blodpølse, tilberedt efter en hemmelig opskrift, serveret med hybenrosesirup og kanelsukker.

Oste

125 kr.

Osteudvalg i stedet for dessert, serveret med passende garniture.

Drikkevarer

Diverse snaps

Fra 65 kr.

Se udvalget

Diverse øl

fra 65 kr.

pr. flaske

Saft og sodavand

59 kr.

pr. glas

Vine

fra 495 kr.

pr. flaske

Vine i glas

fra 95 kr.

Se udvalget

Kaffe og te

85 kr.

Med udvalg af petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Efterårsmenu

Snacks

Sprød løgtærte med parmesan 

Tørret vildandebryst

Fynsk fladbrød med sommerblomster

Kroens 18 måneders skinke 

 

Limfjordsmuslinger i persille- og muslingebouillon med blomkålpuré. 

 

Sprødstegt morkel fyldt med brissel, gratineret Gammel Knas (ost) sauce og madeiraglace.  

 

Iskold jernurt te med bergamotte.

 

Helstegt rødtunge, artiskokbund med kantareller, Havgus (ost) og artiskoksauce. 

 

eller  

 

Gråand ( vildt) , bryst og gråandelår med rosa peber, glaserede rødbeder, skovsvampe, andesauce, tyttebær og spæde kålskud.

 

Hindbær og vilde blåbær, bipollen, gedemælksparfait og karamelsten.

 

Menu 595 kr. 

Vinmenu 595 kr.

Efterårsmenu alt inklusiv 1500 kr. (champagne, menu, trøffel,  4 glas vinmenu, kaffe, petit four og mineralvand) 

Signaturmenu

 

Sprød løgtærte med parmesan 

Tørret vildandebryst

Fynsk fladbrød med sommerblomster

Kroens 18 måneders skinke med krydderurter 

 

Forretter 

Limfjordsmuslinger i persille- og muslingebouillon med blomkålspuré.

 

Dansk sort hummer med tørret tomat, rørt kartoffel og hummersauce. 

 

Löjrom med grillet økologisk salat, fermenteret sauce på cremefraiche, ærter, stikkelsbær og urter fra skoven. 

 

Sprødstegt morkel fyldt med brissel, gratineret Gammel Knas (ost) sauce og madeira glace. 

 

Iskold jernurt te med bergamotte.

 

Hovedret 

 

Helstegt søtunge på artiskokbund med kantareller, Havgus (ost), artiskoksauce og krydderurter.

Eller 

Gråand ( vildt) , bryst og gråandelår med rosa peber, glaserede rødbeder, skovsvampe, andesauce, tyttebær og spæde kålskud.

 

Dessert 

Hindbær og vilde blåbær fra den jyske hede med karamelsten, bipollen, kærnemælksparfait og pisket karamel. 

 

Signaturmenu 895 kr. 

Signatur vinmenu 895 kr.

Signaturaften alt inklusiv 2100 kr. (champagne, menu, trøffel,  6 glas vinmenu, kaffe, petit four og mineralvand) 

—————————————————————————————————————————————————–

Signaturmenuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet 

Portionerne er mindre så alle kan spise menuen 

Vi kan tage forbehold for gluten i signatur menuen 

Signaturmenu

 

Sprød løgtærte med parmesan 

Hummer krokette

Fynsk fladbrød med sommerblomster

Kroens 18 måneders skinke med krydderurter 

 

Forretter 

Limfjordsmuslinger i persille- og muslingebouillon med blomkålspuré.

 

Dansk sort hummer med tørret tomat, rørt kartoffel og hummersauce. 

 

Löjrom med grillet økologisk salat, fermenteret sauce på cremefraiche, ærter, stikkelsbær og urter fra skoven. 

 

Sprødstegt morkel fyldt med brissel, gratineret Gammel Knas (ost) sauce og madeira glace. 

 

Iskold jernurt te med bergamotte.

 

Hovedret 

 

Helstegt søtunge på artiskokbund med kantareller, Havgus (ost), artiskoksauce og krydderurter.

Eller 

Gråand ( vildt) , bryst og gråandelår med rosa peber, glaserede rødbeder, skovsvampe, andesauce, tyttebær og spæde kålskud.

 

Dessert 

Hindbær og vilde blåbær fra den jyske hede med karamelsten, bipollen, kærnemælksparfait og pisket karamel. 

 

Signaturmenu 895 kr. 

Signatur vinmenu 895 kr.

Signaturaften alt inklusiv 2100 kr. (champagne, menu, trøffel,  6 glas vinmenu, kaffe, petit four og mineralvand) 

—————————————————————————————————————————————————–

Signaturmenuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet 

Portionerne er mindre så alle kan spise menuen 

Vi kan tage forbehold for gluten i signatur menuen 

Tillægsretter til sommermenu 

Kan bestilles ved ankomst

Gratinerede østers

65 kr.

Spinat, ostesauce, brødkrumme og parmesan.

Sommertrøffel

65 kr.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

10 gr. lagret kaviar

195 kr.

Serveret på blinis med cremefraiche og rødløg.

50 gr. lagret kaviar

1095 kr.

Serveret klassisk med syltede rødløg, blinis og rørt cremefraiche.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

A la carte aften

Pocheret rødtungefilet

495 kr.

Kantareller, bagte nye løg, stikkelsbær, ramsløgskapers, ramsløgsblomster, fynske kartofler og beurre blanc.

Medaljon af oksemørbrad

495 kr.

Skovsvampe, bagte nye løg,
glaserede rødbeder, tørrede bær, fynske kartofler og rødvinssauce.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Sortebro dessert

150 kr.

Chokolademark, crumble og sorbet.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Vin menu

Priser

4 gl. Vin til sensommermenu

595 kr.

Alt inklusive menu

1500 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Vine i glas – se vores store udvalg

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Saft og juice menu

Priser

3 gl. saft til sensommer menu

295 kr.

Alt inklusive sensommermenu og saftmenu

1160 kr.

Mousserendevin Te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.