Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aften menu

Fra kl. 18:00

 

Snacks

Løgtærte med parmesan og cherrytomat

Sprød røget makrelkrokette med spizy mayonnaise

 

Svampe gratineret torskeryg

Morkelcreme, trøffel, brunet torskesauce og Karl Johan olie.

 

Frisker
Æblesorbet.

 

Kalvemørbrad

Rødbedeglace, tørrede bær, tragt kantareller,  gestrickt på solbær, rørt kartoffelpuré med sprøde skalotteløg og rødvinssauce.

 

Blåskimmelosten Kornblomst.

Ristet rugbrød og syltet hybenrose.

– Eller –

Sommerens romtopf

Vaniljeparfait.

 

Fynske æbler

Blommekerneparfait, langtidsbagt æble, gelé på jernæbler, knuste mandler og calvadoscreme.

Aftenmenu

600 kr.

4 glas vinmenu

600 kr.

4 glas saftmenu

300 kr.

Aftenmenu alt inklusive

1500 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Aftenmenu alt inklusive

1150 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Smagens menu

Menuen bestilles til hele bordet

 

Snacks

Løgtærte med parmesan og cherrytomat

Sprød makrelkrokette med spizy mayonnaise

 

Grillede Limfjordsøsters

Sprøde rosenkålsblade, brød stegt i krogmodnet brystflæsk, grønkål, vild brøndkarse og luftig lokesauce.

 

Råstegt jomfruhummer

Havtorn BBQ, havtornsyltet græskar, græskarpuré, kærnemælksauce med hummerkoral og græskarkerner.

 

Norsk dykfanget kammmusling

Morkelcreme, trøffel, brunet torskesauce og Karl Johan olie.

 

Frisker
Æblesorbet.

 

Kronhjortefilet

Rødbedeglace, tørrede bær, bagte løg, bagte rødbeder, gestrickt på solbær, rørt kartoffelpuré med sprøde skalotteløg og rødvinssauce.

 

Blåskimmelosten Kornblomst.

Ristet rugbrød og syltet hybenrose.

– Eller –

Sommerens romtopf

Vaniljeparfait.

 

Fynske æbler

Blommekerneparfait, langtidsbagt æble, gelé på jernæbler, knuste mandler og calvadoscreme.

Smagens menu

800 kr.

6 glas vinmenu

800 kr.

6 glas saftmenu

450 kr.

Smagens menu alt inklusive

1900 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Smagens menu alt inklusive

1500 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Signaturmenu

Menuen bestilles til hele bordet

 

Snacks

Svampetoast med parmesan

Sprøde jordskokker fyldt med jordskokkecreme

Hasselnødder og fuglegræs

Jordskokkebouillon med krydderurter

 

Grillet havørred

Sprøde rosenkålsblade, brød stegt i krogmodnet brystflæsk, grønkål, vild brøndkarse og luftig lokesauce.

 

Råstegt jomfruhummer

Havtorn BBQ, havtornsyltet græskar, græskarpuré, kærnemælksauce med hummerkoral og græskarkerner.

 

Dykfanget norsk kammusling

Morkelcreme, trøffel, brunet torskesauce og Karl Johan olie.

 

Confit af gråandelår

Fynsk lardo, hasselnødder, sprødt andeskind, rosa peber, sprød timian og vinaigrette.

 

Flammegrillet kronhjort

5 års lagret soja.

 

Frisker

Æblesorbet.

 

Gråandebryst

Rødbedeglace, tørrede bær, grillet andehjerte i gestrickt på solbær og gråandesauce.

 

Blåskimmelosten Kornblomst

Ristet rugbrød og syltet hybenrose.

 

Sommerens romtopf

Vaniljeparfait.

 

Fynske æbler

Langtidsbagt æble, gelé på jernæbler, blommestensparfait, knuste mandler og Amarettocreme.

Signaturmenu

1000 kr.

8 glas vinmenu

1000 kr.

8 glas saftmenu

600 kr.

Signaturmenu alt inklusive

2300 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Signaturmenu alt inklusive

1800 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Drikkelse

Champagne

195 kr.

Med tilhørende snacks. Pr. glas

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

A la carte retter

Færøsk røget laks

250 kr.

Knoldselleri, æbler fra haven, valnødder, marinade, rygeostcreme og krydderurter.

Tatar af kronhjortefilet

250 kr.

Rørt med estragon og enebær, æggeblomme, krydderurteolie, sprødstegt rugbrød og rød skovsyre

50 gr. kaviar

950 kr.

Serveret med blinis, syltede rødløg og rørt cremefraiche.

Ristet torskeryg

400 kr.

Ristede morkler, skovsvampe, bagte løg, vintertrøffel, sauce på osten Gammel Knas, kartoffelgarniture og sherryglace.

Côte de boeuf af kalvemørbrad

400 kr.

Spæde rødbeder, nye løg, bøgehatte, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Sortebro dessert

150 kr.

Chokolademark, sorbet, crumble af brownie og vaniljecreme

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.

Drikkelse

Champagne

195 kr.

Med tilhørende snacks. Pr. glas.

Vine i glas

fra 125 kr.

pr. glas.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
Mange af retterne fra menuerne kan bestilles som à la carte retter.  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.