Julebord serveres i egetræskasser ved hvert bord over 4 serveringer
Fra d. 11 november – 27 december
Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00
Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 24:00 til aften
1 Servering
Kroens julekryddersild i kokotter med kapers og æg.
Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild.
Rødspættefilet med rørt remoulade og citron.
Røget laks imperiale med rygeostcreme og ørredrogn.
Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.
2 servering
Rørt kyllingesalat med svampe, cornichoner og purløg.
Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen.
Kroens medisterpølse serveret med grønkål.
Sortpølse ristet og serveret med æble kompot og sirup.
Lun postej serveret med champion og bacon.
Små frikadeller serveret med drueagurker.
3 servering
Ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.
Vildandebryst med æble puré, rødkål, petit kartofler og sauce.
4 servering
Risalamande med sorbet, kirsebær, sauce og mandler.
Julebord aften: 795 kr. pr. person
Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.