Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Julebord 

Fra d. 12. november – 22. december 2020.

Frokost og aften i egetræskasser ved bordet.

Julebordet skal vælges af alle voksne ved bordet

1. servering 

Grøntsagssild serveret i kokotter med klassisk tilbehør.

Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild.

Rødspættefilet stegt i brødkrumme med rød remoulade og citron.

Letrøget laks imperiale med rygeostcreme og syltede sennepskorn.

Røget ål fra Bogense med røræg og karse.

2. servering 

Ristet kyllingesalat i sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra landsbyens grise.

Kroens medisterpølse serveret med grønkål.

Fynsk æbleflæsk klassisk serveret.

Små frikadeller serveret med drueagurker.

Hovedret  

Kroens ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.

Rosastegt andebryst med langtidsbagt æblepuré, rødkål, brunede petit kartofler og sauce.

Dessert 

Ris à l´amande med kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

Julebord

595 kr.

Lille Julebord

545 kr.

Julebordet uden hovedret og dessert

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagstave, sprødstegt fisk eller kyllingebryst og isdessert.

Oste

125 kr.

Osteudvalg i stedet for dessert, serveret med passende garniture.

Drikkevarer

Diverse snaps

Fra 65 kr.

Se udvalget

Diverse øl

fra 65 kr.

pr. flaske

Saft og sodavand

59 kr.

pr. glas

Vine

fra 495 kr.

pr. flaske

Vine i glas

fra 95 kr.

Se udvalget

Kaffe og te

85 kr.

Med udvalg af petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Efterårsmenu

Snacks

Sprød løgtærte med parmesan 

Hummer krokette med spizy mayonnaise

Kroens 18 måneders skinke på sprøde svær 

 

Græskarsuppe

Cremet puré, kerner, græskarolie og purløg. 

 

Det bedste fra grisen

Glaseret grisekind, kartoffel aligot, cremet muslingesauce og sort trøffel. 

  

Iskold jernurt te

Bergamotte.

 

Helstegt havtaskehale

Røget beurre blanc, fedtegrever, rosenkålsblade, porrer, ramsløgskapers, sandløg og syltet citronskal. 

 

eller  

 

Gråandebryst

Ragout af gråandelår, kråser, hjerte, perleløg, solbærglace, tørrede rødbeder, komprimerede pærer og krydret andesauce. 

 

Æbler fra haven

Tærtebund, langtidsbagt æble,  ymerparfait med æble og calvadoscreme.

 

Menu 595 kr. 

Vinmenu 595 kr.

Efterårsmenu alt inklusiv 1500 kr. (champagne, menu, 4 glas vinmenu, kaffe, petit four og mineralvand) 

Signaturmenu

 

Snacks

Sprød løgtærte med parmesan 

Hummer krokette med spizy mayonnaise

Kroens 18 måneders skinke på sprøde svær 

 

Græskarsuppe

Cremet puré, kerner, græskarolie og purløg. 

 

Knoldselleri bagt med citrontimian

Ristede og rå fynske kastanjer, gratineret Gammel Knas “ost” sauce, tørret dådyrhjerte og kærnemælkssauce. 

 

Det bedste fra grisen

Glaseret grisekind, kartoffel aligot, cremet muslingesauce og sort trøffel. 

 

Helstegt havtaskehale

Røget beurre blanc, fedtegrever, rosenkålsblade, porrer, ramsløgskapers, sandløg og syltet citronskal. 

  

Iskold jernurt te

Bergamotte.

 

Gråandebryst

Ragout af gråandelår, kråser, hjerte, perleløg, solbærglace, tørrede rødbeder, komprimerede pærer og krydret andesauce. 

 

Æbler fra haven

Tærtebund, langtidsbagt æble,  ymerparfait med æble og calvadoscreme.

 

 

Signaturmenu 895 kr. 

Signatur vinmenu 895 kr.

Signaturaften alt inklusiv 2100 kr. (champagne, menu, trøffel,  6 glas vinmenu, kaffe, petit four og mineralvand) 

—————————————————————————————————————————————————–

Signaturmenuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet 

Portionerne er mindre så alle kan spise menuen 

Vi kan tage forbehold for gluten i signatur menuen 

Signaturmenu

 

Snacks

Sprød løgtærte med parmesan 

Hummer krokette med spizy mayonnaise

Kroens 18 måneders skinke på sprøde svær 

 

Græskarsuppe

Cremet puré, kerner, græskarolie og purløg. 

 

Knoldselleri bagt med citrontimian

Ristede og rå fynske kastanjer, gratineret Gammel Knas “ost” sauce, tørret dådyrhjerte og kærnemælkssauce. 

 

Det bedste fra grisen

Glaseret grisekind, kartoffel aligot, cremet muslingesauce og sort trøffel. 

 

Helstegt havtaskehale

Røget beurre blanc, fedtegrever, rosenkålsblade, porrer, ramsløgskapers, sandløg og syltet citronskal. 

  

Iskold jernurt te

Bergamotte.

 

Gråandebryst

Ragout af gråandelår, kråser, hjerte, perleløg, solbærglace, tørrede rødbeder, komprimerede pærer og krydret andesauce. 

 

Æbler fra haven

Tærtebund, langtidsbagt æble,  ymerparfait med æble og calvadoscreme.

 

Signaturmenu 895 kr. 

Signatur vinmenu 895 kr.

Signaturaften alt inklusiv 2100 kr. (champagne, menu, trøffel,  6 glas vinmenu, kaffe, petit four og mineralvand) 

—————————————————————————————————————————————————–

Signaturmenuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet 

Portionerne er mindre så alle kan spise menuen 

Vi kan tage forbehold for gluten i signatur menuen 

Tillægsretter til menu 

Kan bestilles ved ankomst

Gratinerede østers

65 kr.

Spinat, ostesauce, brødkrumme og parmesan.

Trøffel

65 kr.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

10 gr. lagret kaviar

195 kr.

Serveret på blinis med cremefraiche og rødløg.

50 gr. lagret kaviar

1095 kr.

Serveret klassisk med syltede rødløg, blinis og rørt cremefraiche.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

A la carte aften

Helstegt havtaskehale

495 kr.

Røget beurre blanc, fedtegrever, rosenkålsblade, porrer, ramsløgskapers, sandløg og syltet citronskal.

Medaljon af oksemørbrad

495 kr.

Skovsvampe, bagte løg, glaserede rødbeder, tørrede bær, fynske kartofler og rødvinssauce.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Sortebro dessert

150 kr.

Ris à l´amande med kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble..

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Vin menu

Priser

4 gl. Vin til sensommermenu

595 kr.

Alt inklusive menu

1500 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Vine i glas – se vores store udvalg

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Saft og juice menu

Priser

3 gl. saft til sensommer menu

295 kr.

Alt inklusive sensommermenu og saftmenu

1160 kr.

Mousserendevin Te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.