Skip to main content

Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aftenmenu

 

Råstegt makrel – kold tomatbouillon – estragon – nye løg – limesyltede cherrytomater

 

Pighvar bisque – Blomkålscreme – krydderurteolie

 

Gratineret Hummer – petit fennikel – stikkelsbær – skilt hummerglace – koralsmør

 

Filet af helstegt rødtunge – fyldt spidskål – morgenfruer – syltet citron – ramsløgskapers – sandløg – røget beurre blanc .

Eller

Dansk lam fra Varde – (filet & braiseret hals) – stuvede kantareller – grillet agurker – ærter – fermenteret hvidløg – nye løg, lammesauce.

 

Ostevogn – 6 europæiske oste – sprødt daggammelt brød

Eller

Jordbær – myseostcreme – lagret balsamico – cremefraiche sorbet med lime.

 

Menu: 795 kr. 

Vinmenu, 5 glas: 795 kr. 

Saftmenu, 5 glas 595 kr. 

Alt inklusive: 1895 kr.

(champagne, menu, 5 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Signaturmenu

 

Nye fynske kartofler 

Pani puri ”eshabeche”

Perle østers 

 

Råstegt makrel – kold tomatbouillon – limesyltede cherrytomater

 

Pighvar bisque – Blomkålscreme – krydderurteolie

 

Gratineret Hummer – stikkelsbær – skilt hummerglace

 

Rødtunge – fyldt spidskål – morgenfruer – røget beurre blanc .

 

Glaseret kalvebrissel – spæde & dehydreret rødbede – pebersauce

 

Dansk lam fra Varde – stuvede kantareller – nye løg – lammesauce.

 

Ostevogn – 6 europæiske oste – sprødt daggammelt brød

 

Agurk & citronmelissesorbet – ymer.

 

Jordbær – myseostcreme – lagret balsamico – cremefraiche sorbet .

 

Menu: 1195 kr.

Vinmenu, 8 glas: 1195 kr.

Saftmenu, 8 glas: 795 kr.

Alt inklusive: 2750 kr.

(champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

3-retters menu

 

Fjordrejebisque 

Blomkålscreme – krydderurteolie

 

Oksemørbrad gratineret med krydderurtesmør

Kantareller – nye løg  – tyttebær – rødvinssauce – nye fynske kartofler

 

Danske jordbær

Myseostcreme – lagret balsamico – cremefraiche sorbet – sprød kage

 

Menu: 695 kr. 

Tilvalgsretter

6 slags oste: 195 kr. 

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Koncertmenu

  • 9 juli (Bruce Springsteen)
  • 16. august (Queen Machine + En Lille Pose Støj)
  • 17. august (Tim Christensen + Barselona)
  • 30. august (Lars Lilholt Band)
  • 31. august (KREBSFALCH + Søs Fenger)
  • 6. september (Infernal + Magtens Korridorer)
  • 7. september (Saveus + Zar Paulo)
  • 13. september.
  • 14. september.

 

 

Letrøget laks imperiale  

Rygeostcreme – krydderurter – syltede sennepskorn – syrnet fløde

 

Dagens fangst  

 Spæde grønsager – nye løg – syltet citron – cremet sauce – nye fynske kartofler.

 eller 

Oksemørbrad gratineret med krydderurtesmør 

Nye løg – petit gulerødder – tyttebær – rødvinssauce – nye fynske kartofler.

 

Bagte rabarber & jordbær  

Rabarber bouillon – koldskålssorbet – crumble – krydderurter.

 

3 – retters menu: 695 kr. 

2 – retters menu : 595 kr. 

Tilvalgsretter

6 slags oste: 195 kr. 

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Julefrokost aften
Fra 14 november – 27 december 
Fra kl. 18:00 – 21:00.
Restauranten lukker kl. 24:00
1. servering

Kroens grøntsagssild serveret i kokotter med karrysalat, kapers og æg.

Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild

Rødspættefilet stegt i brødkrumme med rød remoulade og citron.

Røget laks imperiale med rygeostcreme og syltede sennepskorn.

Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.

2. servering

Rørt kyllingesalat, svampe, cornichoner og purløg.

Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen.

Ristet medisterpølse serveret med grønkål og grov sennep.

Lun postej serveret med champion og bacon.

Kroens sortpølse ristet og serveret med kvædekompot og kanelsukker.

Små frikadeller serveret med drueagurker.

Hovedret

Kroens ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.

Sprødstegt confit af vildandelår med langtidsbagt æblepurè, rødkål, brunede petit kartofler og sauce.

Dessert

Ris à l´amande med kirsebærsorbet, tørrede kirsebær, lun kirsebærsauce og mandelcrumble.

Julebord aften: 795 kr.
Lille julebord: 695 kr. (1 og 2 servering)
 Ost i stedet for dessert: 150 kr. i tillæg til menuen
Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 50 kr. pr. person
– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.
Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Ala carte aften

 

Gillardeau-østers: 195 kr.

3 stk. østers – grillet citron – røget chili.

 

Fynsk hummer : Dagspris

Serveret med toast, rørt mayonnaise, røget chili, grillet citron og dild

 

Baerii kaviar, 50 gr.: 1095 kr.

Blinis – rødløg – pisket cremefraiche.

 

Rødtunge : 495 kr. 

Fyldt spidskål – morgenfruer – syltet citron – ramsløgskapers – sandløg – røget beurre blanc – nye kartofler.

 

Oksemørbrad: 495 kr. 

Grønne asparges  – nye løg – tyttebær – rødvinssauce – nye kartofler

 

Jordbær: 150 kr. 

    myseostcreme – lagret balsamico – cremefraiche sorbet med lime.

 

Chokolade: 150 kr.  

Sorbet – crumble – creme anglaise.

 

Ostebord: 195 kr. 

syltede grankogler – hyben – sprødt daggammelt brød

 

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Kokkeskole

20, 21 og 22 januar 2025

Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.

Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.

Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.

Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.

Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et forklæde.

2.995 kr. pr. kokkeelev

OBS: Kun 12 pladser pr. dag


995 kr. for en ledsager til middagen

➡️ https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro#events

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]