Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aftenmenu

 

Snacks

Grillet briochetoast med Gammelknas og skinke.

Boghvedepandekage med tørret høost, frisk ost og tørret lammehjerte.

Sprødstegt krokette med kartoffel og røget skrei samt spizy mayonnaise.

 

Torskebisque      

Cremet suppe, blomkålscreme og krydderurteolie.

 

Det bedste fra grisen & trøffel    

Brunet knoldselleripuré, langtidsbagt æble og muslingsauce.

 

Frisker
Iskold jernurtbouillon tilsmagt med bergamotte.

 

Ristet vesterhavstorsk 

Rosenkålsblade, spæde kålblade, syltet citron, ramsløgskapers, sandløg og beurre blanc.


eller  


Rådyr (vildt)
Spæde rødbeder, komprimeret pære, solbær glace med peber, timians blomster og krydret pebersauce.   

 

Jyske syltede blåbær

Hvid chokolademousse med saltet karamel, cremefraiche sorbet med citrontimian og verbena.

 

Kirsebærsorbet 

Mandelcreme og rugcrumble.

 

Menu 795 kr.  

Vinmenu 695 kr. 4 glas vin afstemt til menuen. 

Saftmenu 495 kr. 4  glas saft afstemt til menuen. 

Champagne: 195 kr. pr. glas. 

Kaffe med petitfours: 125 kr. 

Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr. 

Menu alt inklusiv 1800 kr. champagne, menu, 4 glas vinmenu, kaffe, petitfours og mineralvand.  

Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.

Valentinmenu

D. 14. februar

 

Snacks

Grillet briochetoast med Gammelknas og skinke.

Boghvedepandekage med tørret høost, frisk ost og tørret lammehjerte.

Sprødstegt krokette med kartoffel og røget skrei samt spizy mayonnaise.

 

Torskebisque      

Cremet suppe, blomkålscreme og krydderurteolie.

 

Det bedste fra grisen & trøffel    

Brunet knoldselleripuré, langtidsbagt æble og muslingsauce.

 

Frisker
Iskold jernurtbouillon tilsmagt med bergamotte.

 

Ristet vesterhavstorsk 

Rosenkålsblade, spæde kålblade, syltet citron, ramsløgskapers, sandløg og beurre blanc.


eller  


Rådyr (vildt)
Spæde rødbeder, komprimeret pære, solbær glace med peber, timians blomster og krydret pebersauce.   

 

Jyske syltede blåbær

Hvid chokolademousse med saltet karamel, cremefraiche sorbet med citrontimian og verbena.

 

Kirsebærsorbet 

Mandelcreme og rugcrumble.

 

Menu 795 kr.  

Vinmenu 695 kr. 4 glas vin afstemt til menuen. 

Saftmenu 495 kr. 4  glas saft afstemt til menuen. 

Champagne: 195 kr. pr. glas. 

Kaffe med petitfours: 125 kr. 

Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr. 

Menu alt inklusiv 1650 kr. champagne, snacks, valentinmenu, 4 glas vinmenu og mineralvand.  

Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.

Tillægsretter til menu 

Kan bestilles ved ankomst

Gratinerede østers

75 kr. pr. stk.

Florentine

Trøffel

95 kr.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Prunier Classique kaviar 10 gr.

195 kr.

Serveret på blinis med cremefraiche og rødløg.

Baerii kaviar 50 gr.

1095 kr.

Serveret klassisk med syltede rødløg, blinis og rørt cremefraiche.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

A la carte aften

Filet af helstegt helleflynder

395 kr.

Kantareller, havgus, ramsløgskapers, artiskoksauce, artiskokbunde, trøffel og rørt kartoffel puré.

Krydderurtegratineret kalvemørbrad

495 kr.

Glaserede rødbeder, kantareller, sommerens bær, bagte løg, rødvinssauce og rørt kartoffel puré

Oste 5 slags

195 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Sortebro dessert

150 kr.

Dagens dessert

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Vin menu

Priser

4 gl. Vin til aftenmenu

695 kr.

Alt inklusive menu

1700 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

95 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Vine i glas – se vores store udvalg

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Saft og juice menu

Priser

4 gl. saft til aftenmenu

495 kr.

Alt inklusive aftenmenu og saftmenu

1400 kr.

Mousserende vin, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Snacks

Grillet briochetoast med Gammelknas og spansk skinke.

Bøgetræsrøget andebryst med krydderurter fra haven.

Sprødstegt krokette med kartoffel og røget skrei samt spizy mayonnaise.

 

Torskebisque 

Cremet suppe, blomkålscreme og krydderurteolie.

 

Grillet dansk jomfruhummer  

Græskar & safran creme, syltet moskusgræskar, jomfruhummer glace, pomelo og græskarkerner.

 

Ravfisk (Hamachi fra Nordjylland)  

Asiatisk marinade, jalapeño-olie, umoden pære og sorte sprøde ris.

 

Det bedste fra grisen & trøffel    

Brunet knoldselleripuré, langtidsbagt æble og muslingsauce.

 

Vesterhavstorsk

Rosenkålsblade, spæde kålskud, syltet citron, ramsløgskapers, sandløg og beurre blanc.

 

Frisker

Kold jernurtete.

 

Sprødstegt morkel 

Fyldt med brissel, gratineret gammel knas sauce og madeira glace.

 

Medaljon af rådyrfilet

Timianblomster, spæde rødbeder, komprimeret pære og pebersauce.

 

Grillet Granbark (ost)  

Ristet rugbrød, trøffel, syltet grankogle i birkesirup og syltede hybenroser.

 

Jyske syltede blåbær

Hvid chokolademousse med saltet karamel, cremefraiche sorbet med citrontimian og verbena.

 

Kirsebærsorbet

Mandelcreme og rugcrumble.

 

Menu 1295 kr. 

Vinmenu 1095 kr. 9 glas vin afstemt til menuen. 

Saftmenu 595 kr. 5  glas saft afstemt til menuen. 

Champagne: 195 kr. pr. glas. 

Kaffe med petitfours: 125 kr. 

Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr. 

Menu alt inklusiv 2500 kr. champagne, menu, vinmenu, kaffe, petitfour og mineralvand.  

Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.