Påskebord
fra d. 12 april – 21 april
Fra kl. 12:00 – 14:30.
Restauranten lukker kl. 16:00
Menu
1 Servering
Karrysild – æg, kapers, løgringe og æble.
Heltrogn – blinis, rørt cremefraiche og rødløg.
Letrøget laks imperiale – rygeostcreme, ørredrogn, karse og syltede sennepskorn.
Røget ål – røræg og purløg
Rødspættefilet stegt i brødkrumme – rørt remoulade og citron.
2 Servering
Braiseret lam – grønne asparges – forårsløg – grønne tomater – brøndkarse – lammesky
3 Servering
Bagte rabarber – koldskålsparfait og crumble
Påskebord: 695 kr.
Lille Påskebord: 555 kr. (1 servering)
Ala carte aften
Gillardeau-østers: 195 kr.
Islandsk stenbiderrogn: 295 kr.
Hvide asparges: 265 kr.
Baerii kaviar, 50 gr.: 1095 kr.
Baerii kaviar, 125 gr.: 1995 kr.
Vesterhavs torsk : 495 kr.
Oksemørbrad: 495 kr.
Arme riddere: 150 kr.
Chokolade: 150 kr.
Ostebord: 195 kr.
Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren
Kokkeskole med John Kofod
12 januar 2026 – 19 januar 2026 – 26 januar 2026 fra kl. 14:00 – 23:00
Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.
Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.
Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.
Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.
Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et Sortebro forklæde.
2.995 kr. pr. kokkeelev inklusiv gebyr på 100 kr.
OBS: Kun 12 pladser pr. dag
995 kr. for en ledsager til middagen
for tilmelding skal dette link benyttes – man kan ikke booke via telefon eller mail.