Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Sommermenu

Fra den 13. juli  –  8. august 2020

 

Spæde grøntsager

Lokecreme, sprøde solsikkekerner og olivenolie.

 

Cremet bisque

Blomkålscreme og krydderurteolie.

 

Letrøget laks imperiale

Ærter, udmodne jordbær, hestebønner, grillet citronsaft og skovens krydderurter.

 

Frisker

Jernurt te med bergamotte.

 

Pocheret helleflynder

Glaserede spæde gulerødder, bagte nye løg, syltet citronskal, ramsløgskapers, nye fynske kartofler og beurre blanc.

 

Eller

 

Krogmodnet fynsk sommergris   

Spæde rødbeder, ribs, bagte nye løg, ærter, svampe, nye fynske kartofler og sherrysauce.

 

Jordbær

Gelé, kærnemælksparfait, crumble og krydderurter.

 

NB: Menuen kan ændre sig fra aften til aften, alt efter tilgang af råvarer.

Sommermenu

495 kr.

Menuen skal forudbestilles til hele bordet, gælder fra d. 13 juli til og med d.08. august 2020.

Vinmenu

495 kr.

Udvalgte vine passende til menuen serveret i 3 glas

Sommermenu all inklusiv

1500 kr.

All inklusiv ( champagne, menuen, 1 stk. valgfri tillægsret, vinmenu, kaffe, petitfour og mineralvand

Åbningsmenu

Til og med den 11. juli 2020

 

Fynske radiser

Lokecreme, sprøde solsikkekerner og olivenolie.

 

Cremet bisque

Blomkålscreme og krydderurteolie.

 

Fynske hvide asparges

Letrøget letrøget laks , sennepskorn, rygeostcreme,  og krydderurter.

 

Frisker

Jernurt te med bergamotte.

 

Pocheret helleflynder

Glaserede grønne asparges, bagte nye løg, skvalderkål, stikkelsbær, ramsløgskapers, nye fynske kartofler og beurre blanc.

 

Eller

 

Sommerbuk   

Ristede grønne asparges, bagte nye løg, ærter, tørrede bær, nye fynske kartofler og rødvinssauce.

 

Rabarber

Gelé, kærnemælksparfait, crumble og krydderurter.

 

NB: Menuen kan ændre sig fra aften til aften, alt efter tilgang af råvarer.

Åbnings menu

395 kr. (normalpris 600 kr.)

Menuen skal forudbestilles til hele bordet, tilbudet gælder til og med d.11. juli 2020 og kan bestilles til borde op til 50 personer

Vinmenu

495 kr. (normalpris 600 kr.)

3 udvalgte vine passende til menuen

Vinmenu

295 kr.

Husets vine 3 glas

Tillæg til menuen

65 kr.

Friskrevet trøffel

Tillæg

95 kr.

Frisk pillede fjordrejer 30 gr.

Tillægsretter til åbningsmenu 

Kan bestilles ved ankomst

Fjordrejer

295 kr.

Klassisk serveret med citron, mayonnaise, røget chili, toast og dild

Brisselfyldte morkler

125 kr.

Gratineret Gammelknas "ost" sauce og sherryglace.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

30 gr. lagret kaviar

795 kr.

Serveret klassisk med syltede rødløg, blinis og rørt cremefraiche.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Ala carte aften

Friskpillede fjordrejer

295 kr.

Klassisk serveret med mayonnaise, røget chili, toast, nye fynske kartofler og dild.

Ristet helleflynder

400 kr.

Grønne asparges, bagte nye løg,stikkelsbær,
ramsløgskapers, ramsløgsblomster, nye fynske kartofler og beurre blanc.

Côte de boeuf af oksehøjreb

400 kr.

Ristede grønne asparges, bagte nye løg,
fermenteret hvidløgspuré, tørrede bær,
nye fynske kartofler og rødvinssauce.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Sortebro dessert

150 kr.

Chokoladeterrine, hybenrosesyltede rabarber, crumble og sorbet.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Vin menu

Priser

3 gl. Vin til åbningsmenu

fra 295 kr. - 495 kr.

Alt inklusive menu

1255 kr.

Champagne, menu, tillægsretter, eksklusiv vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
Alle vine kan bestilles som glas vine.  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Saft og juice menu

Priser

3 gl. saft til åbnings menu

195 kr.

Alt inklusive åbnings menu og saftmenu

860 kr.

Mousserendevin Te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.