Ala carte aften
Gillardeau-østers: 195 kr.
3 stk. østers – grillet citron – røget chili.
Stenbiderrogn: 295 kr.
Serveret med toast, blinis, rødløg og rørt cremefraiche
Fjordrejer : 295 kr.
Serveret med toast, rørt mayonnaise, røget chili, grillet citron og dild
Baerii kaviar, 50 gr.: 1095 kr.
Blinis – rødløg – pisket cremefraiche.
Søtunge : 495 kr.
Grønne asparges – ramsløg – muslingesauce – kartoffel garniture
Kalvemørbrad: 495 kr.
Grønne asparges – nye løg – rødvinssauce – kartoffelgarniture
Rabarber: 150 kr.
Koldskålsorbet – crumble – rabarberlage
Chokolade: 150 kr.
Sorbet – crumble – creme anglaise.
5 slags oste: 195 kr.
syltede grankogler – knækbrød
Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren
Kokkeskole
20, 21 og 22 januar 2025
Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.
Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.
Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.
Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.
Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et forklæde.
2.995 kr. pr. kokkeelev
OBS: Kun 12 pladser pr. dag
995 kr. for en ledsager til middagen