Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Sommermenu

Frem til d.  24. august 2020

 

Spæde grøntsager

Lokecreme, sprøde solsikkekerner og olivenolie.

 

Cremet bisque

Blomkålscreme og krydderurteolie.

 

Letrøget laks imperiale

Ærter, udmodne jordbær, hestebønner, grillet citronsaft og skovens krydderurter.

 

Frisker

Jernurt te med bergamotte.

 

Pocheret rødtungefilet

Kantareller, bagte nye løg, stikkelsbær, ramsløgskapers, nye fynske kartofler og beurre blanc.

 

Eller

 

Cotê de porc af krogmodnet Bornholmsk sommergris   

Spæde rødbeder, ribs, bagte nye løg, ærter, svampe, nye fynske kartofler og sherrysauce.

 

Jordbær

Gelé, kærnemælksparfait, crumble og krydderurter.

 

NB: Menuen kan ændre sig fra aften til aften, alt efter tilgang af råvarer.

Sommermenu

495 kr.

Menuen skal forudbestilles til hele bordet, gælder til og med d.23. august 2020.

Vinmenu

495 kr.

Udvalgte vine passende til menuen serveret i 3 glas

Sommermenu all inklusiv

1500 kr.

All inklusiv ( champagne, menuen, 1 stk. valgfri tillægsret, vinmenu, kaffe, petitfour og mineralvand

Sensommermenu

Fra den  24. august – 26 . september 2020

 

Menuen kommer på hjemmesiden i løbet af juli måned.

Sommermenu

595 kr.

Menuen skal forudbestilles til hele bordet.

Vinmenu

595 kr.

Udvalgte vine passende til menuen serveret i 3 glas

Sensommermenu alt inklusive

1500 kr.

Alt inklusive (champagne, menu, vinmenu, kaffe, petit four og mineralvand.

Tillægsretter til sommermenu 

Kan bestilles ved ankomst

Gratinerede østers

65 kr.

Spinat, ostesauce, brødkrumme og parmesan

Sommertrøffel

65 kr.

Brisselfyldte morkler

125 kr.

Gratineret Gammelknas "ost" sauce og sherryglace.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

10 gr. lagret kaviar

195 kr.

50 gr. lagret kaviar

1095 kr.

Serveret klassisk med syltede rødløg, blinis og rørt cremefraiche.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Ala carte aften

Pocheret rødtungefiletr

400 kr.

Kantareller, bagte nye løg, stikkelsbær, ramsløgskapers, ramsløgsblomster, nye fynske kartofler og beurre blanc.

Côte de boeuf af oksehøjreb

400 kr.

Ristede grønne asparges, bagte nye løg,
fermenteret hvidløgspuré, tørrede bær,
nye fynske kartofler og rødvinssauce.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Sortebro dessert

150 kr.

Chokolademark, crumble og sorbet.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Vin menu

Priser

3 gl. Vin til sommermenu

495 kr.

Alt inklusive menu

1500 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
Alle vine kan bestilles som glas vine.  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Saft og juice menu

Priser

3 gl. saft til sommer menu

295 kr.

Alt inklusive sommermenu og saftmenu

1160 kr.

Mousserendevin Te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.