Skip to main content

Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Snacks

Stenbiderrogn og blinis

Confit af gråandelår i sprød skorpe med syltede urter.

Escabeche af torsk og rodfrugter i sprød rødbede tuile.

 

Bisque af havtaskehoved    

Skummende suppe, cremet selleri og krydderurteolie

 

Norsk dykfanget kammusling  

Jordskokker i creme, hasselnødder, bøgehatte, rå marinerede jordskokker og kammuslingsauce.

 

Confiteret kartoffel i andefedt 

Kartoffelcreme med osten digekrone, purløg, sprøde brandnældeskud og kroens skinke.

 

Havtaskefilet ristet med friske ramsløg   

Violette artiskokker, chimichurri med morkler, spæde ramsløgsskud, syltet bergamotte, ramsløgskapers og urter.

 

Eller

 

Krogmodnet dansk gris “côte de porc” 

Franske grønne asparges, kålskud fra haven, tyttebær, røget aubergine og sauce tilsmagt med langpeber.

 

Valnødder fra haven i mandelbund

Kondenseret mælk, mælkechokolade og pæresauce tilsmagt med pærebrændevin

Menu: 795 kr.   

Alt inklusive: 1900 kr. (champagne, menu, 5 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Vinmenu, 5 glas: 795 kr. 

Saftmenu 595 kr. 5  glas saft afstemt til menuen. 

Champagne: 225 kr. pr. glas. 

Kaffe med petitfours: 125 kr. 

Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 50 kr. 

 

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Signaturmenu

 

Snacks

Stenbiderrogn og blinis

Confit af gråandelår i sprød skorpe med syltede urter.

Escabeche af torsk og rodfrugter i sprød rødbede tuile.

 

Gillardeau østers

Hybenrose, bergamotte, sandløg, sandløg og olivenolie

 

Havtaskebisque

Skummende suppe, Knoldsellericreme og krydderurteolie.

 

Dykfanget kammusling

Jordskokcreme, kammuslingskum, marinerede jordskokker, hasselnødder og bøgehatte.

 

Confiteret kartoffel i andefedt

Sprøde brændenældeskud,  skvalderkål og kartoffelsauce med osten digekrone, purløg og kroens skinke 2020

 

Havtaskefilet

Spæde artiskokker, artiskoksauce, chimichurri med morkler, ramsløgsskud, ramsløgskapers og syltet bergamotte

 

Krogmodnet gris “Côte de porc”

Røget aubergine, misoglasering,  kålskud, tyttebær og sauce tilsmagt med langpeber

 

Brie

med nybagt brioche.

 

Valnødder fra haven i tærte

Kondenseret mælk, mælkechokolade og mandelparfait

 

Sommerens bær 2021

Vaniljeparfait, rugbrødscrumble og bærlage.

 

Signaturmenu: 1195 kr.

Alt inklusive: 2.500 kr. (champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Vinmenu, 8 glas: 1195 kr. 

Tilpasset saftmenu, 5 glas: 595 kr.

Champagne: 225 kr. pr. glas.

Kaffe med petitfour: 125 kr. pr. person

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 50 kr. pr. person

 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Menuen reserveres frem til 15. april

 

Sprødstegt krokette af gråand

Spizy mayonnaise og tomatstøv

 

Bisque af havtaskehoved    

Skummende suppe, cremet selleri og krydderurteolie.

 

Havtaskefilet ristet med friske ramsløg   

Violette artiskokker, chimichurri med morkler, spæde ramsløgsskud, syltet bergamotte, ramsløgskapers og urter.

 

Eller

 

Krogmodnet dansk gris “côte de porc” 

Franske grønne asparges, kålskud fra haven, tyttebær, røget aubergine og sauce tilsmagt med langpeber.

 

Sommerens bær 2021

Vaniljeparfait, rugbrødscrumble og bærlage.

Menu (mandag – torsdag) : 495 kr. 

Menu (fredag – lørdag): 595 kr.  

Alt inklusive: 1300 kr. (champagne, menu, 3 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Vinmenu, 3 glas: 495 kr. 

Saftmenu 395 kr. 3  glas saft afstemt til menuen. 

Champagne: 225 kr. pr. glas. 

Kaffe med petitfours: 125 kr. 

Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 50 kr. 

 

(Menuen skal forudbestilles inden ankomst til alle voksne ved bordet) 

 

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Fyldte morkler

265 kr.

Gratineret gammelknas sauce og sherryglace.

Letrøget laks imperiale

265 kr.

Rørt rygeostecreme, syltede sennepskorn, ørredrogn og krydderurter fra haven.

3 stk. østers naturel

195 kr.

“Gillardeau”, grillet citron og røget chili

Vesterhavstorsk

395 kr.

Skovsvampe, confit af porre, sandløg, nye løg, syltet citron,
Deleted: kartoffelgarniture og cremet sauce tilsmagt med hyldeblomst.

Cote de bouf af oksemørbrad

595 kr.

Dehydreret rødbede, komprimeret pære, bagte løg, kartoffel garniture og rødvinssauce.

Brie de Meaux

165 kr.

Syltede solbær samt ristet brioche.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vin menu

Priser

5 gl. Vin til aftenmenu

795 kr.

5 gl. saft til aftenmenu

595 kr.

Alt inklusive menu

1900 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Alt inklusive menu

1500 kr.

Mousserende te, 6 retters menu, 4 gl. saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Kroens udvalg af petitfour

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet

Vine i glas – se vores store udvalg

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]