Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aften menu

Fra kl. 18:00

 

Snacks

Løgtærte med parmesan og cherrytomat

Sprød røget torskekrokette med spizy mayonnaise

 

Sprødstegt morkel fyldt med brissel

Trøffel, gratineret Gammel Knas sauce og sherryglace.

 

Frisker
Jernurt te med bergamotte.

 

Kronhjort stegt med arktisk timian 

Karamelliseret løgkompot,  gestrickt på solbær, fermenteret hvidløgspuré, rørt kartoffelpuré med sprøde skalotteløg og rødvinssauce.

 

Blåskimmelosten dolce Gorgonzola

Ristet rugbrød og syltet hybenrose.

– Eller –

Sensommerens blommer

Friskost, mandelcrumble og blommesaft.

 

Surdejspandekage

Brunet fløde, langtidsbagt æble, kærnemælksparfait, hybenrosesirup, citrontimian og æblegelé.

Aftenmenu

600 kr.

4 glas vinmenu

600 kr.

4 glas saftmenu

300 kr.

Aftenmenu alt inklusive

1500 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Aftenmenu alt inklusive

1150 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Smagens menu

Menuen bestilles til hele bordet

 

Snacks

Løgtærte med parmesan og cherrytomat

Sprød letrøget torskekrokette med spizy mayonnaise

 

Ristet dykfanget norsk kammusling     

Fermenteret spidskålssauce, komprimeret sort sauce, sandløg, rosenkålsblade, grønkål og fedtegrever.

 

Pocheret pighvar

Vinbjergsnegle i ragout, smørsauteret ramsløg, ramsløgsskud, sauce nage og persillecreme.

 

Tatar af kronhjort og jomfruhummer

Confiteret æggeblomme og lun dashi.

 

Iskold jernurt te

Tilsmagt med bergamotte.

 

Vild grågås (bryst)

Rødbedeglace, tørrede bær, bagte løg, bagte rødbeder, gestrickt på solbær, rørt kartoffelpuré med sprøde skalotteløg og rødvinssauce.

 

Blåskimmelosten dolce Gorgonzola

Ristet rugbrød og syltet hybenrose.

– Eller –

Sensommerens blommer

Friskost, mandelcrumble og blommesaft.

 

Surdejspandekage

Brunet fløde, langtidsbagt æble, kærnemælksparfait, hybenrosesirup, citrontimian og æblegelé.

Smagens menu

800 kr.

6 glas vinmenu

800 kr.

6 glas saftmenu

450 kr.

Smagens menu alt inklusive

1900 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Smagens menu alt inklusive

1500 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Signaturmenu

Menuen bestilles til hele bordet

 

Snacks

Sprød løgtærte med cherrytomat

Røget torskerogn i krokette

Fynsk fladbrød med stenbiderrogn og friskost

Intens løgsuppe med krydderurter

 

Ristet dykfanget norsk kammusling     

Fermenteret spidskålssauce, komprimeret sort sauce, sandløg, rosenkålsblade, grønkål og fedtegrever.

 

Löjrom

Kartoffelcreme, creme double, purløg og sprød kartoffelskorpe.

 

Pocheret pighvar

Vinbjergsnegle i ragout, smørsauteret ramsløg, ramsløgsskud, sauce nage og persillecreme.

 

Tatar af kronhjort og jomfruhummer

Confiteret æggeblomme og lun dashi.

 

Iskold jernurt te

Tilsmagt med bergamotte.

 

Sprødstegt brisselfyldt morkel

Trøffel, sherryglace og gratineret Gammel Knas sauce.

 

Vildgås (bryst)  

Karamelliseret løgkompot, fermenteret hvidløgspuré, gestrickt på solbær og rødvinssauce.

 

Blåskimmelosten dolce Gorgonzola

Ristet rugbrød og syltet hybenrose.

 

Sensommerens blommer

Friskost, mandelcrumble og blommesaft.

 

Surdejspandekage

Brunet fløde, langtidsbagt æble, kærnemælksparfait, hybenrosesirup, citrontimian og æblegelé.

Signaturmenu

1000 kr.

8 glas vinmenu

1000 kr.

8 glas saftmenu

600 kr.

Signaturmenu alt inklusive

2300 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Signaturmenu alt inklusive

1800 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Signaturmenu

Menuen bestilles til hele bordet

 

Snacks

Sprød løgtærte med cherrytomat

Røget torskerogn i krokette

Fynsk fladbrød med stenbiderrogn og friskost

Intens løgsuppe med krydderurter

 

Ristet dykfanget norsk kammusling og fermenteret spidskålssauce.

Löjrom og Kartoffelcreme.

Pocheret pighvar og vinbjergsnegle i ragout.

Tatar af kronhjort og jomfruhummer og Confiteret æggeblomme.

Iskold jernurt te.

Sprødstegt brisselfyldt morkel og Trøffel.

Kronhjortefilet og Karamelliseret løgkompot.

Blåskimmelosten dolce Gorgonzola og ristet rugbrød.

Sensommerens blommer og Friskost.

Surdejspandekage og brunet fløde.

Signaturmenu

1000 kr.

8 glas vinmenu

1000 kr.

8 glas saftmenu

600 kr.

Signaturmenu alt inklusive

2300 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Signaturmenu alt inklusive

1800 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Smagens menu

Menuen bestilles til hele bordet

 

Snacks

Løgtærte med parmesan og cherrytomat

Sprød letrøget torskekrokette med spizy mayonnaise

 

Ristet dykfanget norsk kammusling     

Fermenteret spidskålssauce, komprimeret sort sauce, sandløg, rosenkålsblade, grønkål og fedtegrever.

 

Pocheret pighvar

Vinbjergsnegle i ragout, smørsauteret ramsløg, ramsløgsskud, sauce nage og persillecreme.

 

Tatar af kronhjort og jomfruhummer

Confiteret æggeblomme og lun dashi.

 

Iskold jernurt te

Tilsmagt med bergamotte.

 

Vild grågås (bryst)

Rødbedeglace, tørrede bær, bagte løg, bagte rødbeder, gestrickt på solbær, rørt kartoffelpuré med sprøde skalotteløg og rødvinssauce.

 

Blåskimmelosten dolce Gorgonzola

Ristet rugbrød og syltet hybenrose.

– Eller –

Sensommerens blommer

Friskost, mandelcrumble og blommesaft.

 

Surdejspandekage

Brunet fløde, langtidsbagt æble, kærnemælksparfait, hybenrosesirup, citrontimian og æblegelé.

Smagens menu

800 kr.

6 glas vinmenu

800 kr.

6 glas saftmenu

450 kr.

Smagens menu alt inklusive

1900 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Smagens menu alt inklusive

1500 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

A la carte retter

Grillet letrøget havørred

250 kr.

Knoldselleri, æbler fra haven, valnødder, marinade, rygeostcreme og krydderurter.

Stenbiderrogn 100 gram

250 kr.

Klassisk serveret med blinis, toast, rørt kartoffel, syltede rødløg, cremefraiche og dild.

50 gr. kaviar

950 kr.

Serveret med blinis, syltede rødløg og rørt cremefraiche.

Ristet torskeryg

400 kr.

Ristede morkler, skovsvampe, bagte løg, vintertrøffel, sauce på osten Gammel Knas, kartoffelgarniture og sherryglace.

Côte de boeuf af kalvemørbrad

400 kr.

Spæde rødbeder, nye løg, bøgehatte, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Sortebro dessert

150 kr.

Chokoladeterrine, hybenrosesyltede rabarber, crumble og sorbet.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.

Drikkelse

Champagne

195 kr.

Med tilhørende snacks. Pr. glas.

Vine i glas

fra 125 kr.

pr. glas.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
Mange af retterne fra menuerne kan bestilles som à la carte retter.  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.