Skip to main content

Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aftenmenu

 

Forretter 

Gravad hamachi
Hvid soja · glaskål · ramsløgskapers · agurk & hyldeblomst-granité · dildolie.

Ristet dykfanget kammusling

Stikkelsbær fra haven – beurre blanc – havesyre

Morkel
Kalvebrisel · gratineret Gammel Knas · portvinsglace · trøfler

 

Valg mellem 2 Hovedretter

Ristet torsk
Brunet bisque · kantareller · nye løg · sandløg · kålskud

eller 

Gråandebryst (vildt)  
Tyttebær · kantareller · bagte blommer · rødbeder · brombærglace · pebersauce

 

Valg mellem Dessert eller oste 

Kroens ostevogn

Europæiske oste – syltede hyben – sprødt daggammelt brød (tillæg: 100 kr.)

Eller

Tærte med flamberede bananer
Banangelé · banan og vanilje parfait · saltet karamelsauce

 

Menu: 895 kr. 

Vinmenu, 5 glas: 795 kr. 

Saftmenu, 5 glas 595 kr. 

Alt inklusive: 1950 kr. (champagne, menu, 5 gl. vinmenu, mineralvand)

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

3-retters menu

 

Hummerbisque
Cremet suppe – blomkålscreme – krydderurteolie

 

    Iberico gris (filet)  

Nye løg – skovsvampe – dehydrerede rødbeder – tyttebær – rødvinssauce – kartoffel garniture

 

Valg mellem dessert eller oste 

Kroens Ostevogn

Europæiske oste – syltede hyben – sprødt daggammelt brød (tillæg: 100 kr.)

Eller

Tærte med flamberede bananer
Banangelé · banan – vaniljeparfait · saltet karamelsauce ·

 

Menu: 695 kr.

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Mortens Aften menu

d. 10 november fra kl. 17:30

 

Hummerbisque
Cremet suppe – blomkålscreme – krydderurteolie

 

Letrøget laks imperial

Æbler – knoldselleri – rygeostcreme – krydderurter – syrnet fløde

 

Mortens andesteg (bryst og lår)    

Rødkål – tyttebær – langtidsbagt æble – portvinskogte svesker

brunede petit kartofler – andesauce

 

Valg mellem dessert eller oste 

Kroens Ostevogn

Europæiske oste – syltede hyben – sprødt daggammelt brød (tillæg: 100 kr.)

 

Bagte fynske blommer  

 Hibiscus skum – blommestensparfait – müesli med mandler

 

2 retter  695 kr.

3 retter 795 kr.

4 retter 895 kr. 

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

A la carte aften

 

Østers naturel: 195 kr.

 

Andeleverterrin: 245 kr.  

 

Hummer naturel: 295 kr. 

 

Baerii kaviar, 50 gr.: 1095 kr.

 

Dådyrfilet : 495 kr. 

 

Oksemørbrad: 495 kr. 

 

Chokolademark: 150 kr.  

 

Ostebord: 295 kr. 

 

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Signaturmenu

 

Gravad hamachi
Hvid soja · glaskål · agurk & hyldeblomst-granité · dildolie

Hummerbisque
Cremet blomkål · krydderurteolie

Dykfanget kammusling
Syltede stikkelsbær · stikkelsbærbarbecue · havesyrer fra haven

Ristet torsk
Brunet bisque · letrøget porrecreme · kålskud

Morkel
Fyldt med kalvebrissel · gratineret Gammel Knas sauce · portvinsglace · trøfler

Gråandebryst (vildt)  
Kantareller · bagte blommer · spæde rødbeder · pebersauce

Æblesorbet
Hyldeblomstskum  · fermenteret lime

Ostevogn
6 europæiske oste · hyben · sprødt daggammelt brød (tillæg: 100 kr.)

Tærte med flamberede bananer
Banangelé · banan og vaniljeparfait · saltet karamelsauce

 

Menu: 1295 kr.

Vinmenu, 8 glas: 1195 kr.

Saftmenu, 8 glas: 795 kr.

Alt inklusive: 2695 kr.

(champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand)

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Julebord aften  

Fra d. 13 november – 27 december 
Fra kl. 18:00  
Restauranten lukker kl. 24:00 

1. servering

Kroens julesild serveret i kokotter med rødløg, kapers og æg.

Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild

Rødspættefilet stegt i brødkrumme med rød remoulade og citron.

Røget laks imperiale med rygeostcreme og syltede sennepskorn.

Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.

2. servering

Rørt kyllingesalat på ristet brioche, svampe, cornichoner og bacon.

Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen med grov sennep.

Ristet medisterpølse serveret med stuvet grønkål.

Lun postej bagt i kokotte, serveret med champion, bacon og syltede rødder.

Ristet sortpølse serveret med kvædekompot, sirup og kanelsukker.

Kroens frikadeller serveret med drueagurker.

Hovedret

Ribbensteg med sprøde svær ogportvinskogte svesker i glace.

Gråandebryst med langtidsbagt æblepurè, rødkål, brunede petit kartofler og sauce.

Dessert

Ris à l´amande med kirsebærsorbet, tørrede kirsebær, lun kirsebærsauce og mandelcrumble.

 

Julebord: 895 kr.

Lille julebord: 795 kr. (1 og 2 servering)

Ost i stedet for dessert: 150 kr. i tillæg til menuen

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 50 kr. pr. person

Kokkeskole med John Kofod

12 januar 2026  – 19 januar 2026 – 26 januar 2026 fra kl. 14:00 – 23:00 

 

Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.

 

Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.

 

Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.

 

Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.

 

Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et Sortebro forklæde.

 

2.995 kr. pr. kokkeelev inklusiv gebyr på 100 kr. 

OBS: Kun 12 pladser pr. dag


995 kr. for en ledsager til middagen

 

for tilmelding skal dette link benyttes – man kan ikke booke via telefon eller mail.

  1. januar: https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro/sortebro-kros-kokkeskole-med-john-kofod-9
  2. januar: https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro/sortebro-kros-kokkeskole-med-john-kofod-10
  3. januar: https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro/sortebro-kros-kokkeskole-med-john-kofod-11

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]