Signaturmenu
Grillet toast af brioche, kroens skinke og gammelknas.
Petit tærte med rygeost og nye radiser.
Nye fynske kartofler, ristet rugbrød og stenbiderrogn.
Selleri bagt i lag – Löjrom, beurre blanc og syltede hyldeblomster
Østers – hestebønner, peberrod, brøndkarse og gratineret østersmousseline.
Hvide asparges – Kærnemælkssauce med brunet smør, røget lammehjerte, æggeblomme og høost.
Ristet norsk dykfanget kammusling – Blomkålscreme, sandløg og asiatisk marinade.
Helleflynder – Citrussauce, grønne asparges og syltet citron.
Det bedste fra kalven – Sprødstegte morkel, muslingesauce med osten havgus, persillecreme, misoglace og løgkompot.
Frisker – Citronmelissesorbet med håndrørt ymer og lime.
Sommerbuk fyldt med svampe – Kvæde, solbærglace, pebersauce og nye løg.
Osten Comtè – Valnødder, syltede hyben og nybagt briochebrød.
Fynske rabarber som sorbet – Kefirmousse fyldt med pistacie, syrenblomster, rabarber reduktion med skovmærke
Koldskålsorbet – Rabarber & jordbær i egen lage, fynske kammerjunker og creme double.
Signaturmenu: 1.295 kr.
Alt inklusive: 2.500 kr. (champagne, menu, 9 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)
Vinmenu, 9 glas: 1.095 kr. // Tilpasset saftmenu, 5 glas: 595 kr.
Champagne: 195 kr. pr. glas.
Kaffe med petitfour: 125 kr. pr. person
Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr. pr. person
Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet.
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.
Aftenmenu
Snacks
Grillet briochetoast med Gammelknas og skinke.
Petit tærte med rygeostcreme rørt med bagt selleri og spæde radiser.
Ristet rugbrød med nye fynske kartofler, rørt mayonnaise og purløg.
Hvide asparges
Kærnemælkssauce, brunet smør, røget lammehjerte, røget æggeblomme og høost.
Det bedste fra kalven
Sprødstegt morkel, muslingesauce med havgus, persillecreme, sherryglace og løgkompot.
Frisker
Citronmelisse sorbet med håndrørt ymer og limeskal.
Dampe helleflynderfilet
Grønne asparges, røget andebryst, sandløg, syltet citronskal, havesyre, fedtegrever og beurre blanc.
eller
Sommerbuk stegt med svampe
Grønne asparges, nye løg, kvæde kompot, vild brøndkarse og pebersauce.
Fynske rabarber som sorbet
Kefirmousse fyldt med pistacie, syrenblomster, rabarber reduktion med skovmærke
Koldskålsorbet
Rabarber & jordbær i egen lage, fynske kammerjunker og creme double.
Menu 795 kr.
Vinmenu 695 kr. 4 glas vin afstemt til menuen.
Saftmenu 495 kr. 4 glas saft afstemt til menuen.
Champagne: 195 kr. pr. glas.
Kaffe med petitfours: 125 kr.
Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr.
Menu alt inklusiv 1800 kr. champagne, menu, 4 glas vinmenu, kaffe, petitfours og mineralvand.
Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet.
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.
Revymenu
fra d. 5. maj – 11 juni
Menuen skal forudbestilles til alle ved bordet
Serveres kl. 18 – 19:30
Snacks
Grillet briochetoast med Gammelknas og skinke.
Petit tærte med rygeostcreme rørt med brunet selleri, og spæde radiser.
Ristet rugbrød med nye kartofler, mayonnaise og purløg. .
Letrøget laks imperiale
Grillede hvide asparges, syltede sennepskorn, ørredrogn, rygeostcreme og krydderurter.
Frisker
Citronmelissesorbet med håndrørt ymer og limeskal.
Dampet helleflynder
Grønne asparges, havesyre, syltet citron, fedtegrever og beurre blanc.
eller
Oksemørbrad gratineret med kryddersmør
Grønne asparges, forårsløg, petit gulerødder, syltede bær og pebersauce.
Rabarber & jordbær
Koldskålsorbet, double fløde og fynske kammerjunker.
Menu 695 kr.
Vinmenu 495 kr. 3 glas vin afstemt til menuen.
Saftmenu 395 kr. 3 glas saft afstemt til menuen.
Champagne: 195 kr. pr. glas.
Kaffe med petitfours: 125 kr.
Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr.
Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet.
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.
Tillægsretter til menu
Kan bestilles ved ankomst
Pillede fjordrejer 75 gr.
Dagspris
Lune “Gillardeau”østers
225 kr.
Østers naturel
65 kr. pr. stk.
Sortebro ”sortfodskinke”
255 kr.
Prunier Classique kaviar 10 gr.
195 kr.
Baerii kaviar 50 gr.
1095 kr.
Osten Comté
150 kr.
Ekstra specialiteter
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
A la carte aften
Helleflynder
395 kr.
Krydderurtegratineret kalvemørbrad
495 kr.
Osten Ask
150 kr.
Sortebro dessert
150 kr.
Ekstra specialiteter
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Vin menu
Priser
4 gl. Vin til aftenmenu
695 kr.
Alt inklusive menu
1800 kr.
Vine i hele flasker
fra 595 kr.
Diverse øl
fra 79 kr.
Kaffe eller te
95 kr.
Petitfour
35 kr.
Mineralvand ad libitum
40 kr.
Vine i glas – se vores store udvalg