Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Åbningsmenu

Til og med d. 27 juni 2020

 

Butterdejsløgtærte med parmesan og syltede cherrytomater.

 

Cremet fjordrejebisque

Blomkålscreme og krydderurteolie.

 

Fynske hvide asparges

Letrøget torsk, sennepskorn, rygeostcreme,  og krydderurter.

 

Frisker

Jernurt te med bergamotte.

 

Pocheret helleflynder

Glaserede grønne asparges, bagte nye løg, skvalderkål, stikkelsbær, ramsløgskapers, nye fynske kartofler og beurre blanc.

 

Eller

 

Sommerbuk   

Ristede grønne asparges, bagte nye løg, ærter, tørrede bær, nye fynske kartofler og rødvinssauce.

 

Rabarber

Gelé, bipollen, parfait, crumble og blomster.

Åbnings menu

395 kr. (normalpris 600 kr.)

Menuen skal forudbestilles til hele bordet, tilbudet gælder indtil d.27. juni 2020 og kan bestilles til borde op til 10 personer

Tillægsretter til smagens menu 

Kan bestilles ved ankomst

Fjordrejer

295 kr.

Klassisk serveret med citron, mayonnaise, røget chili, toast og dild

Brisselfyldte morkler

125 kr.

Gratineret Gammelknas "ost" sauce og sherryglace.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Ala carte aften

Friskpillede fjordrejer

295 kr.

Klassisk serveret med mayonnaise, røget chili, toast, nye fynske kartofler og dild.

Ristet helleflynder

400 kr.

Grønne asparges, bagte nye løg,stikkelsbær,
ramsløgskapers, ramsløgsblomster, nye fynske kartofler og beurre blanc.

Côte de boeuf af oksemørbrad

400 kr.

Ristede grønne asparges, bagte nye løg,
fermenteret hvidløgspuré, tørrede bær,
nye fynske kartofler og rødvinssauce.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Sortebro dessert

150 kr.

Chokoladeterrine, hybenrosesyltede rabarber, crumble og sorbet.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Vin menu

Priser

3 gl. Vin til smagens menu

fra 295 kr. - 495 kr.

Alt inklusive menu

1500 kr.

Champagne, menu, eksklusiv vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
Alle vine kan bestilles som glas vine.  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Saft og juice menu

Priser

4 gl. saft til smagens menu

300 kr.

Alt inklusive smagens menu og saftmenu

1150 kr.

Mousserendevin Te, smagens menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.