Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aften julemenu

 

Snacks

Løgtærte med parmesan og cherrytomat

Sprød røget makrelkrokette med spizy mayonnaise

 

Svampe gratineret torskeryg

Morkelcreme, trøffel, brunet torskesauce og Karl Johan olie.

 

Frisker
Æblesorbet.

 

Gråandebryst

Rødbedeglace, tørrede bær, grillet andehjerte i gestrickt på solbær, rørt kartoffelpuré med sprøde skalotteløg og gråandesauce.

 

Blåskimmelosten Kornblomst.

Ristet rugbrød og syltet hybenrose.

– Eller –

Sommerens romtopf

Vaniljeparfait.

 

Fynske æbler

Blommekerneparfait, langtidsbagt æble, gelé på jernæbler, knuste mandler og calvadoscreme.

Aftenmenu

600 kr.

4 glas vinmenu

600 kr.

4 glas saftmenu

300 kr.

Aftenmenu alt inklusive

1500 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour

Aftenmenu alt inklusive

1150 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Smagens julemenu

Menuen bestilles til hele bordet

 

Snacks

Løgtærte med parmesan og cherrytomat

Sprød makrelkrokette med spizy mayonnaise

 

Grillede Limfjordsøsters

Sprøde rosenkålsblade, brød stegt i krogmodnet brystflæsk, grønkål, vild brøndkarse og luftig lokesauce.

 

Råstegt dansk hummer

Havtorn BBQ, havtornsyltet græskar, græskarpuré, kærnemælksauce med hummerkoral og græskarkerner.

 

Svampe gratineret torskeryg

Morkelcreme, trøffel, brunet torskesauce og Karl Johan olie.

 

Frisker
Æblesorbet.

 

Kronhjortefilet

Rødbedeglace, tørrede bær, grillet andehjerte i gestrickt på solbær, rørt kartoffelpuré med sprøde skalotteløg og gråandesauce.

 

Blåskimmelosten Kornblomst.

Ristet rugbrød og syltet hybenrose.

– Eller –

Sommerens romtopf

Vaniljeparfait.

 

Fynske æbler

Blommekerneparfait, langtidsbagt æble, gelé på jernæbler, knuste mandler og calvadoscreme.

Smagens menu

800 kr.

6 glas vinmenu

800 kr.

6 glas saftmenu

450 kr.

Smagens menu alt inklusive

1900 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour

Smagens menu alt inklusive

1500 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Signaturmenu

Menuen bestilles til hele bordet

 

Snacks

Svampetoast med parmesan

Sprøde jordskokker fyldt med jordskokkecreme

Hasselnødder og fuglegræs

Jordskokkebouillon med krydderurter

 

Grillede Limfjordsøsters

Sprøde rosenkålsblade, brød stegt i krogmodnet brystflæsk, grønkål, vild brøndkarse og luftig lokesauce.

 

Råstegt dansk hummer

Havtorn BBQ, havtornsyltet græskar, græskarpuré, kærnemælksauce med hummerkoral og græskarkerner.

 

Svampe gratineret torskeryg

Morkelcreme, trøffel, brunet torskesauce og Karl Johan olie.

 

Confit af gråandelår

Fynsk lardo, hasselnødder, sprødt andeskind, rosa peber, sprød timian og vinaigrette.

 

Flammegrillet kronhjort

5 års lagret soja.

 

Frisker

Æblesorbet.

 

Gråandebryst

Rødbedeglace, tørrede bær, grillet andehjerte i gestrickt på solbær og gråandesauce.

 

Blåskimmelosten Kornblomst

Ristet rugbrød og syltet hybenrose.

 

Sommerens romtopf

Vaniljeparfait.

 

Fynske æbler

Langtidsbagt æble, gelé på jernæbler, blommestensparfait, knuste mandler og Amarettocreme

Signaturmenu

1000 kr.

8 glas vinmenu

1000 kr.

8 glas saftmenu

600 kr.

Signaturmenu alt inklusive

2300 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour

Signaturmenu alt inklusive

1800 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Drikkelse

Champagne

195 kr.

Med tilhørende snacks. Pr. glas

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Julebord

Fra d. 14. november – 22. december 

 

Gammeldags modnede grøntsagssild
Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Gammeldags modnede kryddersild
Serveret i kokotter med dildsalat og kapers.

 

Lune fynske rugmelsstegte sild
Fyldt med sennep og dild.

 

Grillet letrøget havørred
Æblesellerisalat, sennepskorn og sprødt rugbrød.

 

Ferskrøget ålefilet fra Bogense
Røræg og karse.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme
De tusind øers dressing, pickles og citron.

 

Ristet kyllingesalat
Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

 

Sortebro sprængte sylte (økologisk gris)
Sennep og syltede rødbeder.

 

Rørt tatar af okseinderlår
Peberrod, sprødt rugbrød og cornichoner.

 

Klassisk lun leverpostej
Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller
Sortebros rødkål og syltede drueagurker.

 

Kroens medisterpølse
Serveret med grønkål og sennep.

 

Sortebro Kros blodpølse
Sirup, kanelsukker og æblekompot.

 

Fynsk æbleflæsk
Klassisk serveret.

 

Kroens ribbensteg med sprøde svær
Bagt æblepuré og portvinskogte svesker.

 

Rosastegt andebryst le canard
Rødkål, tørrede bær, kartoffelpuré med saltet karamel og sprøde aspargeskartofler og sauce.

 

Sortebro juledessert
Ris à l’amande, kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

Julebord aften

600 kr.

Drikkelse

Champagne

195 kr.

Med tilhørende snacks. Pr. glas

4 glas saftmenu

300 kr.

4 glas ølmenu

350 kr.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Retter

Færøsk røget laks

250 kr.

Knoldselleri, æbler fra haven, valnødder, marinade, rygeostcreme og krydderurter.

Fynske signalkrebs

350 kr.

Klassisk serveret, rørt mayonnaise, grillet citron, fynske kartofler, røget chili og dild. Kan bruges som deleret.

50 gr. kaviar

950 kr.

Serveret med blinis, syltede rødløg og rørt cremefraiche.

Ristet torskeryg

500 kr.

Ristede morkler, skovsvampe, bagte løg, vintertrøffel, sauce på osten Gammel Knas, kartoffelgarniture og sherryglace.

Côte de boeuf af oksemørbrad

500 kr.

Spæde rødbeder, nye løg, bøgehatte, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Sortebro dessert

150 kr.

Ris à l´amande, kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.

Drikkelse

Champagne

195 kr.

Med tilhørende snacks. Pr. glas.

Vine i glas

fra 125 kr.

pr. glas.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
Mange af retterne fra menuerne kan bestilles som à la carte retter.  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.