Skip to main content

Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aftenmenu

 

Snacks

Sprød vandbakkelse med brunet selleri, rygeostecreme og karse

Petit tærte med andeleverparfait, solbærstøv, havesyre og brombær

Grillet andehjerte, teriyaki sauce med soja og ingefær

 

Hummer bouillon  

Ristet blæksprutte, enokisvampe, grillet kartoffel og krydderurteolie

 

Langtidsbagt knoldselleri  

Tørret æggeblomme, røget kronhjortehjerte, kærnemælkssauce, brunet smør, purløg, æbler og hasselnødder.

 

Frisker

Estragonsorbet med håndrørt ymer og lime.

 

Vesterhavstorsk 

Smørdampet porre, cremet bisque, hyldeblomst, syltet citron, kålskud og ramsløgskapers.

 

Eller

 

Gråand (vildt)

Bryst og confiteret andelår, dehydreret rødbede, krægeblommer, mørkchokolade og skovsvampe.

 

Bagte blommer fra Langeland 

Mandelparfait, blommeskum, mandler og tørret blommeskind

 

Æbler fra haven   

Jernæblegelé, makroner, portvin, vaniljecreme og økologisk fløde.

 

Aftenmenu: 795 kr.

Alt inklusive: 1900 kr. (champagne, menu, 4 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Vinmenu, 4 glas: 795 kr. 

Saftmenu 495 kr. 4  glas saft afstemt til menuen. 

Champagne: 195 kr. pr. glas. 

Kaffe med petitfours: 125 kr. 

Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr. 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.

Signaturmenu

 

Snacks

Sprød vandbakkelse med brunet selleri, rygeostecreme og karse

Petit tærte med andeleverparfait, solbærstøv, havesyre og brombær

Grillet andehjerte, teriyaki sauce med soja og ingefær

 

Østers

Hybenrose, bergamotte, sandløg, tallerkensmækker og asier.

 

Hummer bouillon  

Ristet blæksprutte, enokisvampe, grillet kartoffel og krydderurteolie

 

Rørt tatar af rådyr

Røget kronhjortehjerte, tørret æggeblomme, enebær, wasabi og skovsyre.

 

Langtidsbagt knoldselleri  

Trøffel, kærnemælkssauce, brunet smør, purløg, æbler og hasselnødder.

 

Vesterhavstorsk 

Smørdampet porre, cremet bisque, hyldeblomst, syltet citron, kålskud og ramsløgskapers.

 

Frisker

Estragonsorbet med håndrørt ymer og lime.

 

Sprødstegt morkel 

Fyldt med brissel, gratineret gammelknas sauce og sherryglace.

 

Gråand (vildt)

Bryst og confiteret andelår, dehydreret rødbede, krægeblommer, mørkchokolade og skovsvampe.

 

Brie de Meuax  

Nybagt brioche og syltede solbær.

 

Bagte blommer fra Langeland 

Mandelparfait, blommeskum, mandler og tørret blommeskind

 

Æbler fra haven   

Jernæblegelé, makroner, portvin, vaniljecreme og økologisk fløde.

 

Signaturmenu: 1495 kr.

Alt inklusive: 2.800 kr. (champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Vinmenu, 7 glas: 1195 kr. 

Tilpasset saftmenu, 5 glas: 595 kr.

Champagne: 195 kr. pr. glas.

Kaffe med petitfour: 125 kr. pr. person

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr. pr. person

 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Letrøget laks imperiale

265 kr.

Rørt rygeostecreme, syltede sennepskorn, ørredrogn og krydderurter fra haven.

½ dansk hummer

295 kr.

Serveret med rørt mayonnaise, toast, grillet citron og røget chili

3 stk. østers naturel

195 kr.

“Gillardeau”, grillet citron og røget chili

Prunier Classique kaviar 10 gr.

195 kr.

Serveret på blinis med cremefraiche og rødløg.

Baerii kaviar 50 gr.

1095 kr.

Serveret klassisk med syltede rødløg, blinis og rørt cremefraiche.

Pocheret helleflynder

395 kr.

Grønne asparges, nye løg, sandløg, fedtegrever, syltet citronskal, nye fynske kartofler og citrussauce.

Medaljon af oksemørbrad

495 kr.

Gratineret med krydderurtesmør, grønne asparges, nye løg, syltede bær, nye kartofler og rødvinssauce.

Osten Comté

165 kr.

Valnødder, syltede hyben, honning samt ristet brioche.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Vin menu

Priser

4 gl. Vin til aftenmenu

695 kr.

Alt inklusive menu

1800 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Kroens udvalg af petitfour

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Vine i glas – se vores store udvalg

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Saft og juice menu

Priser

4 gl. saft til aftenmenu

495 kr.

Alt inklusive aftenmenu og saftmenu

1400 kr.

Mousserende vin, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]