Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aften Menu

 

Snacks

Løgtærte med parmesan og cherrytomat

Sprød røget makrelkrokette med spizy mayonnaise

 

Torskeryg
Grillede østers, spæde porrer, syltede porreblomster, friske hasselnødder, porre beurre blanc, strandurter og persille.

 

Iskold Kombucha te
Stikkelsbær.

 

Gråandebryst
Spæde rødbeder, bagte løg, brombær,  bøgehatte, fynske kartofler og andesauce.

 

Ostevogn
Fynbo 24 mdr. fra Haarby Mejeri, fåreost 36 mdr. fra Knuthenlund og blå kornblomst 1 mdr. fra Gelsted Mejeri.

– Eller –

Marinerede blommer

Drænet ymer vendt med honning og blommeskal.

 

Efterårshindbær

Bipollen parfait, hindbærcoulis og pollen tuile.

Aftenmenu

600 kr.

4 glas vinmenu

600 kr.

4 glas saftmenu

300 kr.

Aftenmenu alt inklusive

1500 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour

Aftenmenu alt inklusive

1150 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Smagens menu

 

Snacks

Løgtærte med parmesan og cherrytomat

Sprød makrelkrokette med spizy mayonnaise

 

Letrøget havørred fra Bisserup

Muslingesauce med fermenteret citron, havesyre, sandløg, ramsløgskapers og salturt.

 

Gratinerede krebs Thermidor

Estragon mousselinesauce.

 

Sprødstegt morkel

Fyldt med kalvebrissel, Karl Johan svamp, sauce på osten Gammel Knas og sherryglace.

 

Frisker

Hyldebær Kombucha te.

 

Kronhjortefilet

Vilde brombær, dehydrerede rødbeder, lang peber, Karl Johan svampe samt vildtsauce.

 

Ostevogn
Fynbo 24 mdr. fra Haarby Mejeri, fåreost 36 mdr. fra Knuthenlund og blå kornblomst 1 mdr. fra Gelsted Mejeri.

– Eller- 

Marinerede blommer

Drænet ymer vendt med honning og blommeskal.

 

Efterårshindbær

Bipollen parfait, hindbærcoulis og pollen tuile.

Smagens menu

800 kr.

6 glas vinmenu

800 kr.

6 glas saftmenu

450 kr.

Smagens menu alt inklusive

1900 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour

Smagens menu alt inklusive

1500 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Signaturmenu

 

Snacks

Løgtærte med parmesan og cherrytomat

Sprød røget makrelkrokette med spizy mayonnaise

Fynsk fladbrød med friskost og tørrede blomster

Spæde krydderurter fra haven med tørret fynsk gris

 

Havørred fra Bisserup

Muslingesauce med fermenteret citron, havesyre, sandløg, ramsløgskapers og salturt.

 

Gratinerede krebs Thermidor

Estragon mousselinesauce.

 

Torskeryg

Spæde porrer, østers, syltede porreblomster, friske hasselnødder, porre beurre blanc, strandurter og persillepuré.

 

Knoldselleri

Kærnemælksauce, fedtegrever og sort trøffel.

 

Confiteret gråandelår

Tørret spæk, rosa peber, spødstegt citrontimian og sprøde trompetsvampe.

 

Morkler fyldt med Karl Johan svampe og brissel

Sauce på osten Gammel Knas og sherryglace.

 

Frisker

Hyldebær Kombucha te.

 

Gråandebryst

Vilde brombær, dehydrerede rødbeder, lang peber, skovsvampe samt gråandesauce.

 

Hallans Himmel (blåskimmelost)

Ristet rugbrød og syltet hybenrose.

 

Marinerede blommer

Drænet ymer vendt med honning og tørret blommeskal.

 

Efterårshindbær

Bipollen parfait, hindbærcoulis og pollen tuile.

Signaturmenu

1000 kr.

8 glas vinmenu

1000 kr.

8 glas saftmenu

600 kr.

Signaturmenu alt inklusive

2300 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour

Signaturmenu alt inklusive

1800 kr.

Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Drikkelse

Champagne

195 kr.

Med tilhørende snacks. Pr. glas

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Jagtmenu

29, udsolgt 30 oktober og 5 og 6 november

 

Snacks

Karl Johan tærte, rådyrkroketter, røget kronhjort.

 

Skovens svampebouillon

Krydderurter i buket.

 

Rørt kronhjortetatar

Rød skovsyre og ristet rugbrød stegt i marv.

 

Sprødstegte morkler

Fyldt med svampe og fasan, madeirasauce og sauce på osten Gammel Knas.

 

Frisker

Kombucha te

 

Gråandebryst

Sortpølse, spæde rødbeder, sprøde trompetsvampe og rødvinssauce.

 

Fynske blommer

Blommestensparfait, tørret blommeskind, blommesirup og rørt ymer.

 

Fynske æbler

Langtidsbagt æble, calvadoscreme, æblesorbet og gelé lavet på jernæbler.

Alt inklusive

1195 kr. + gebyr (normalpris 2395 kr.)

Champagne, menu, vin eller saftmenu, mineralvand.

Der vil denne aften kun serveres jagt menu .

Alle sidder ved sit eget bord.

Når der bestilles online, forudbetales beløbet.

Menuen serveres fra kl. 18:00 – 23:30.

Oktober menu

 

Snacks
Petit tomattærte med parmesan.

Sprøde kroketter med røget makrel og spizy mayonnaise.

 

Bisque (cremet suppe)
Blomkålspuré.

 

Letrøget ørred imperial
Spæde knoldselleri, nye æbler, valnødder, nøddemarinade, krydderurter fra haven og syrnet fløde med ristet valnøddeolie.

 

Frisker
Kombucha te med stikkelsbær.

 

Gråandebryst
Glaserede spæde rødbeder, bagte løg, skovsvampe, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Marinerede blommer

Drænet ymer vendt med honning og blommeskal.

 

Efterårshindbær

Bipollen parfait, hindbærcoulis og pollen tuile.

Aften menu

600 kr.

4 glas vinmenu

600 kr.

Alt inklusive

1500 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Menuen skal forudbestilles til hele bordet.

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet, om I ønsker oktober menuen eller oktober menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

Drikkelse

Champagne

195 kr.

Med tilhørende snacks. Pr. glas

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Mortens aften

Søndag d. 10. november fra kl. 17:30

 

Snacks
Petit tomattærte med parmesan.

Sprøde kroketter med røget makrel og spizy mayonnaise.

 

Bisque (cremet suppe)
Blomkålspuré.

 

Letrøget ørred imperial
Spæde knoldselleri, nye æbler, valnødder, nøddemarinade, krydderurter fra haven og syrnet fløde med ristet valnøddeolie.

 

Frisker
Kombucha te med stikkelsbær.

 

Langtidstegt andesteg
Rødkål med svesker og tyttebær, bagt æble, sveskeglace, sprøde aspargeskartofler med rørt kartoffelpuré og andesauce.

 

Marinerede blommer

Drænet ymer vendt med honning og blommeskal.

 

Efterårshindbær

Bipollen parfait, hindbærcoulis og pollen tuile.

Mortens aften menu

600 kr.

Hovedret og dessert

500 kr.

4 glas vinmenu

400 kr.

Alt inklusive

1200 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour.

Menuen skal forudbestilles til hele bordet.

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet, om I ønsker oktober menuen eller oktober menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

Drikkelse

Champagne

195 kr.

Med tilhørende snacks. Pr. glas

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Julebord

Fra d. 14. november – 22. december 

 

Gammeldags modnede grøntsagssild
Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Gammeldags modnede kryddersild
Serveret i kokotter med dildsalat og kapers.

 

Lune fynske rugmelsstegte sild
Fyldt med sennep og dild.

 

Kroens letrøgede Færøske laks imperiale
Rødbede, æbler, peberrod, sennepskorn og sprødt rugbrød.

 

Ferskrøget ålefilet fra Bogense
Røræg og karse.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme
Tusind øers dressing og citron.

 

Ristet kyllingesalat
Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

 

Sortebro sprængte sylte (økologisk gris)
Sennep og syltede rødbeder.

 

Rørt tatar af okseinderlår
Peberrod, pickles og cornichoner.

 

Klassisk lun leverpostej
Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller
Sortebro rødkål og syltede drueagurker.

 

Kroens medisterpølse
Serveret med grønkål og sennep.

 

Sortebro Kros blodpølse
Sirup, kanelsukker og æblekompot.

 

Fynsk æbleflæsk
Klassisk serveret.

 

Kroens ribbensteg med sprøde svær
Bagt æblepuré og portvinskogte svesker.

 

Rosastegt andebryst le canard
Rødkål med tyttebær, kartoffelpuré med saltet karamel og sprøde aspargeskartofler og sauce.

 

Sortebro juledessert
Ris à l’amande, kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

Julebord aften

600 kr.

Drikkelse

Champagne

195 kr.

Med tilhørende snacks. Pr. glas

4 glas saftmenu

300 kr.

4 glas ølmenu

350 kr.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Retter

Færøsk røget laks

250 kr.

Knoldselleri, æbler fra haven, valnødder, marinade, rygeostcreme og krydderurter.

Fynske signalkrebs

350 kr.

Klassisk serveret, rørt mayonnaise, grillet citron, nye fynske kartofler, røget chili og dild. Kan bruges som deleret.

50 gr. kaviar

950 kr.

Serveret med blinis, syltet rødløg og rørt cremefraiche.

Ristet torskeryg

500 kr.

Ristede morkler, skovsvampe, bagte løg, sommertrøffel, sauce på osten Gammel Knas, sherryglace og kartoffelgarniture.

Côte de boeuf af Angus

500 kr.

Spæde rødbeder, nye løg, bøgehatte, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

Oste 5 slags

150 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

Fynske blåbær

150 kr.

Rørt vaniljeparfait og chokolade.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.

Drikkelse

Champagne

195 kr.

Med tilhørende snacks. Pr. glas.

Vine i glas

fra 125 kr.

pr. glas.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
Mange af retterne fra menuerne kan bestilles som à la carte retter.  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.