Skip to main content

Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

3-retters menu

 

Råmarineret makrelfilet

kold tomatbouillon – limesyltede cherrytomater

 

Gråandebryst og confiteret lår

kantareller – brombær – rødbede

 

Blåbær

clafoutis med blåbær – crème anglaise med myseost.

Menu: 595 kr. 

 

Tilvalgsretter

5 slags oste: 195 kr. – 3 slags oste: 125 kr. – 1 slags ost: 95 kr.

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Aftenmenu

 

Råmarineret makrel

kold tomatbouillon – limesyltede cherrytomater

 

Grillet majs

bisque – røget oksehjerte

 

Fynske krebs

cremet krebsesauce

 

Valg mellem 2 hovedretter 

Helleflynder 

kantareller – beurre blanc – sommer trøfler

Eller

Gråandebryst og confiteret lår 

kantareller – brombær – rødbede

 

Blåbær (fynske)

blåbærparfait – crème anglaise med myseost.

 

Menu, 5 retter: 795 kr. 

Vinmenu, 5 glas: 795 kr. 

Saftmenu, 5 glas 595 kr. 

Alt inklusive: 1895 kr.

(champagne, menu, 5 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Tilvalgsretter

5 slags oste: 195 kr. – 3 slags oste: 125 kr. – 1 slags ost: 95 kr.

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

 

Signaturmenu

 

Makrel – tomatbouillon – estragon

Grillede majs – majscreme – røget oksehjerte

Fynske krebs – cremet krebsesauce

Helleflynder – kantareller – beurre blanc

Ristet andelever –hyben – pebersauce

Gråand – brombær – rødbede

Gratineret ”Blå Friser” 

Petit magnum – hasselnødder

Blåbær – crème anglaise – myseost

 

Menu: 1195 kr.

Vinmenu, 9 glas: 1195 kr.

Saftmenu, 9 glas: 795 kr.

Alt inklusive: 2.495 kr.

(champagne, menu, 9 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Julebord serveres i egetræskasser ved hvert bord over 4 serveringer

Fra d. 11 november – 27 december

Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00

Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 24:00 til aften

1 Servering

Kroens julekryddersild i kokotter med kapers og æg.

Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild.

Rødspættefilet med rørt remoulade og citron.

Røget laks imperiale med rygeostcreme og ørredrogn.

Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.

 

2 servering

Rørt kyllingesalat med svampe, cornichoner og purløg.

Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen.

Kroens medisterpølse serveret med grønkål.

Sortpølse ristet og serveret med æble kompot og sirup.

Lun postej serveret med champion og bacon.

Små frikadeller serveret med drueagurker.

 

3 servering

Ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.

Vildandebryst med æble puré, rødkål, petit kartofler og sauce.

 

4 servering

Risalamande med sorbet, kirsebær, sauce og mandler.

Julebord aften: 795 kr. pr. person

 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Børnemenu

 

Grøntsagsstave

 

kyllingebryst eller fiskefilet

Sprøde kartofler

 

 isdessert

3 slags is med drys.

 

Børnemenu: 285 kr. 

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]