Skip to main content

Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aftenmenu

 

Grillet dansk Hamachi – asiatisk marinade – japansk pære – syltet agurk – puffede vilde ris

 

Consommé –  “skildpaddesuppe”kalvetunge – oksebryst – æg royal – trøffel

 

Dansk hummer – skorzonerrødder – hummerskum – grøn karry – skorzonerrodspure

 

Farseret vagtel – ristet fyldt morkel – madeirasauce

Eller 

Cote de bouf af krogmodnet oksehøjreb – oksemarv – pommes Anna i lag – bagte skalotteløg – sauce bordelaise

 

Ostevogn – 6 europæiske oste – sherrysyltede figner – sprødt daggammelt brød  

Eller

Ristet arme riddere – parfait – romsyltede tørrede frugter – abrikossauce

Menu: 895 kr. 

Vinmenu, 5 glas: 795 kr. 

Saftmenu, 5 glas 595 kr. 

Alt inklusive: 1995 kr.

(champagne, menu, 5 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Valentins menu d. 14. februar

Menu

 

3 snacks

 

Hummerbisque – græskarcreme – krydderurteolie.

 

Dykfanget kammusling i egen skal – indbagt i butterdej – misosmør – grillet citron

 

Medaljon af Oksemørbrad – bagte løg – pære – brombær & kirsebær løgkompot – rødvinssauce

 

Æbler fra haven – cremet æblesauce

 

Chokolademark – sorbet – creme anglaise og crumble

 

Valentins menu: 995 kr.

Champagne: 225 kr. pr. glas

Vinmenu 4 glas 795 kr.

Saftmenu 4 glas 595 kr.

Mineralvand 50 kr.

All inklusiv 2000 kr. (champagne, menu, vinmenu, mineralvand) 

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Signaturmenu

 

Grillet dansk Hamachi – asiatisk marinade

 

Consommé –  “skildpaddesuppe” – trøffel

 

Dansk hummer – skorzonerrødder – hummerskum – grøn karry

 

Ristet torsk – citrus hollandaise – endivie – citrus glace – krydderurter   

 

Farseret vagtel – ristet fyldt morkel – madeirasauce

 

Oksehøjreb – oksemarv – bagte skalotteløg – sauce bordelaise

 

Ostevogn – 6 europæiske oste – sherrysyltede figner – sprødt daggammelt brød

 

Æblesorbet – Ala Waldorff

 

Ristet arme riddere – parfait – romsyltede tørrede frugter – abrikossauce

 

Menu: 1195 kr.

Vinmenu, 8 glas: 1195 kr.

Saftmenu, 8 glas: 795 kr.

Alt inklusive: 2750 kr.

(champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

3-retters menu

 

Ristet torsk 

citrus hollandaise – endivie – citrus glace – krydderurter   

 

Farseret vagtel 

ristet fyldt morkel – madeirasauce – kartoffel garniture

 

Ristet arme riddere 

parfait – romsyltede tørrede frugter – abrikossauce

Menu: 695 kr. 

Tilvalgsretter

6 slags oste: 195 kr. 

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Ala carte aften

 

Gillardeau-østers: 195 kr.

 

Fynsk hummer : Dagspris

 

Baerii kaviar, 50 gr.: 1095 kr.

 

Baerii kaviar, 250 gr.: 2495 kr.

 

Vesterhavs torsk : 495 kr. 

 

Oksemørbrad: 495 kr. 

 

Æbledessert: 150 kr. 

 

Chokolade: 150 kr.  

 

Ostebord: 195 kr. 

 

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Kokkeskole

20 januar udsolgt , 21 januar få billetter og 22 januar udsolgt

Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.

Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.

Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.

Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.

Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et forklæde.

2.995 kr. pr. kokkeelev

OBS: Kun 12 pladser pr. dag


995 kr. for en ledsager til middagen

➡️ https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro#events

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]