Skip to main content

Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aftenmenu

 

Snacks

Sprød vandbakkelse med brunet selleri, rygeostecreme og karse

Petit tærte med andeleverparfait, solbærstøv, havesyre og brombær

Grillet andehjerte, teriyaki sauce med soja og ingefær

 

Forret 

 

Pighvarbisque   

Skummende suppe, cremet græskar og krydderurteolie

 

Mellemret

 

Langtidsbagt knoldselleri  

Tørret æggeblomme, røget kronhjortehjerte, kærnemælkssauce, brunet smør, purløg, æbler og hasselnødder.

 

Eller

 

Rørt tatar af rådyr

Røget kronhjortehjerte, tørret æggeblomme, enebær, wasabi og skovsyre.

 

Frisker

Estragonsorbet med håndrørt ymer og lime.

 

Hovedret 

 

Vesterhavstorsk 

Smørdampet porre, cremet bisque, hyldeblomst, syltet citron, kålskud og ramsløgskapers.

 

Eller

 

Gråand (vildt)

Bryst og confiteret andelår, dehydreret rødbede, krægeblommer, mørkchokolade og skovsvampe.

 

Dessert

 

Flamberet bagte blommer fra Langeland 

Mandelparfait, blommemarengs, rugbrødscrumble og tørret blommeskind

 

Æbler fra haven   

Jernæblegelé, Vaniljeparfait, makroner og calvados creme anglaise.

 

Aftenmenu: 795 kr.

Alt inklusive: 1900 kr. (champagne, menu, 4 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Vinmenu, 4 glas: 795 kr. 

Saftmenu 495 kr. 4  glas saft afstemt til menuen. 

Champagne: 195 kr. pr. glas. 

Kaffe med petitfours: 125 kr. 

Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr. 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.

Signaturmenu

Menuens retter er afstemt i størrelse. 

Snacks

Sprød vandbakkelse med brunet selleri, rygeostecreme og karse

Petit tærte med andeleverparfait, solbærstøv, havesyre og brombær

Grillet andehjerte, teriyaki sauce med soja og ingefær

 

Østers

Hybenrose, bergamotte, sandløg, tallerkensmækker og asier.

 

Pighvarbisque   

Skummende suppe, cremet græskar og krydderurteolie

 

Rørt tatar af rådyr

Røget kronhjortehjerte, tørret æggeblomme, enebær, wasabi og skovsyre.

 

Langtidsbagt knoldselleri  

Trøffel, kærnemælkssauce, brunet smør, purløg, æbler og hasselnødder.

 

Vesterhavstorsk 

Smørdampet porre, cremet bisque, hyldeblomst, syltet citron, kålskud og ramsløgskapers.

 

Frisker

Estragonsorbet med håndrørt ymer og lime.

 

Sprødstegt morkel 

Fyldt med brissel, gratineret gammelknas sauce og sherryglace.

 

Gråand (vildt)

Bryst og confiteret andelår, dehydreret rødbede, krægeblommer, mørkchokolade og skovsvampe.

 

Brie de Meuax  

Nybagt brioche og syltede solbær.

 

Bagte blommer fra Langeland 

Mandelparfait, blommeskum, mandler og tørret blommeskind

 

Æbler fra haven   

Jernæblegelé, makroner, portvin, vaniljecreme og økologisk fløde.

 

Signaturmenu: 1495 kr.

Alt inklusive: 2.800 kr. (champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Vinmenu, 8 glas: 1195 kr. 

Tilpasset saftmenu, 5 glas: 595 kr.

Champagne: 195 kr. pr. glas.

Kaffe med petitfour: 125 kr. pr. person

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr. pr. person

 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Fyldte morkler

265 kr.

Gratineret gammelknas sauce og sherryglace.

Letrøget laks imperiale

265 kr.

Rørt rygeostecreme, syltede sennepskorn, ørredrogn og krydderurter fra haven.

3 stk. østers naturel

195 kr.

“Gillardeau”, grillet citron og røget chili

Vesterhavstorsk

395 kr.

Skovsvampe, confit af porre, sandløg, nye løg, syltet citron,
Deleted: kartoffelgarniture og cremet sauce tilsmagt med hyldeblomst.

Medaljon af oksemørbrad

495 kr.

Gratineret med krydderurtesmør, skovsvampe, nye løg, sommerens bær, kartoffel garniture og rødvinssauce.

Brie de Meaux

165 kr.

Syltede solbær samt ristet brioche.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Vin menu

Priser

4 gl. Vin til aftenmenu

795 kr.

4 gl. saft til aftenmenu

495 kr.

Alt inklusive menu

1900 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Alt inklusive menu

1500 kr.

Mousserende te, 6 retters menu, 4 gl. saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Kroens udvalg af petitfour

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Vine i glas – se vores store udvalg

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]