Skip to main content

Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aftenmenu

 

Hummerbisque 

Blomkålscreme – krydderurteolie

 

Lun grønsagsterrin 

Røget oksehjerte – kærnemælkssauce – brunet smør

 

Dykfanget kammusling 

Blåmuslinger – violette artiskokker – røget berurre blanc

 

Havtaske

Muslingeskum – sprøde griseøre – kartoffel alligot

Eller  

Cote de Pôrc

Ramsløgsblade – black garlic – forårsløg – sauce med lang peber

 

Ostebræt 

6 europæiske oste – kvædekompot – sprødt daggammelt brød

Eller 

Tart Tatin 

Karamelliseret æble – æblesorbet – æblesauce – crumble.

 

Menu: 795 kr. 

Vinmenu, 5 glas: 795 kr. 

Saftmenu, 5 glas 595 kr. 

Alt inklusive: 1895 kr.

(champagne, menu, 5 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Tilvalgsretter

5 slags oste: 195 kr. 

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

 

Toscansk vinaften med San Filippo Montalcino på Sortebro Kro 🍷

Fredag d. 15. marts kan I smage italiensk vinhåndværk, når det er allerbedst, i perfekt samspil med nøje afstemte retter fra Smagens Køkken på Sortebro Kro 👌

I hjertet af Toscanas charmerende vinland ligger San Filippo Montalcino. Vinhuset producerer udelukkende røde vine – herunder flere anerkendte brunello’er med topkarakterer fra James Suckling, Robert Parker og the Decanter.

Denne aften kommer Roberto fra San Filippo og fortæller om vinene og vinhusets stolte historie. Til at ledsage de røde vine og fortællingerne serverer vi en udsøgt menu med klassisk velsmag og gastronomiske forårsfornemmelser 🤩

  • Consommé med sprængte kråser
  • 3 snacks ala Sortebro Kro
  • Kroens brødservering
  • Brisselfyldt morkel, trøffel samt gratineret Gammelknas-sauce
  • Duebryst med rødbede, foie gras og svampe
  • Lammeryg med skorzonerrødder og parmesan
  • Italienske oste

Tilmeld jer den helt særlige aften, hvor Toscana kommer til Odense:

https://www.vinogvin.dk/shop/toscansk-vinaften-med-2579p.html

📆  Fredag d. 15. marts kl. 19.00

📍  Sortebro Kro, Sejerskovvej 20, 5260 Odense S

💳  Pris pr. person: 1.395 kr. (menu og vine)

 

Arrangementet afholdes i samarbejde med Vin & Vin, og tilmelding foregår derigennem

Signaturmenu

 

Svampe & artiskok consommé 

 

3 snacks 

 

Hummerbisque & blomkål

 

Lun grønsagsterrin & røget oksehjerte 

 

Dykfanget kammusling & violet artiskok 

 

Havtaske & aligot 

 

Det allerbedste fra grisen & trøffel

 

Cote de Pôrc & ramsløg

 

Ostebræt & daggammelt brød 

 

Tart Tatin 

 

Menu: 1195 kr.

Vinmenu, 8 glas: 1195 kr.

Saftmenu, 8 glas: 795 kr.

Alt inklusive: 2750 kr.

(champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

 

 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

3-retters menu

 

Hummerbisque 

Blomkålscreme – krydderurteolie

 

Det allerbedste fra grisen 

Trøffel – brunet sellericreme – portvinssauce

 

Tart Tatin 

Karamelliseret æble – æblesorbet – æblesauce – crumble.

Menu: 595 kr. 

Tilvalgsretter

6 slags oste: 195 kr. 

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Ala carte aften

 

Gillardeau-østers gratinerede: 195 kr.

3 stk. østers – grillet citron – røget chili.

 

Baerii kaviar, 50 gr.: 1095 kr.

Blinis – syltet rødløg – cremefraiche.

 

Helleflynder : 495 kr. 

Appelsin – endivie – appelsinsauce

 

Kalvemørbrad: 495 kr. 

Ristede skovsvampe – solbærpære – solbærsauce

 

Romtopf: 150 kr. 

    Vaniljeparfait – sprød mandel – blommelage

 

Pære: 150 kr.  

Pæreparfait – pære crème anglaise – sprød kakao – rugbrødscrumble.

 

5 slags oste: 195 kr. 

syltede grankogler – knækbrød

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Kokkeskole

20, 21 og 22 januar 2025

Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.

Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.

Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.

Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.

Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et forklæde.

2.995 kr. pr. kokkeelev

OBS: Kun 12 pladser pr. dag


995 kr. for en ledsager til middagen

➡️ https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro#events

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]