Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Signaturmenu

Grillet toast af brioche, kroens skinke og gammelknas.

Petit tærte med rygeost og nye radiser.

Nye fynske kartofler, ristet rugbrød og stenbiderrogn.

 

Selleri bagt i lag – Löjrom, beurre blanc og syltede hyldeblomster

 

Østers – hestebønner, peberrod, brøndkarse og gratineret østersmousseline.

 

Hvide asparges – Kærnemælkssauce med brunet smør, røget lammehjerte, æggeblomme og høost.

 

Ristet norsk dykfanget kammusling – Blomkålscreme, sandløg  og asiatisk marinade.

 

Helleflynder – Citrussauce, grønne asparges og syltet citron.

 

Det bedste fra kalven – Sprødstegte morkel, muslingesauce med osten havgus, persillecreme, misoglace og løgkompot.

 

Frisker – Citronmelissesorbet med håndrørt ymer og lime.

 

Sommerbuk fyldt med svampe – Kvæde, solbærglace, pebersauce og nye løg.

 

Osten Comtè – Valnødder, syltede hyben og nybagt briochebrød.

 

Fynske rabarber som sorbet – Kefirmousse fyldt med pistacie, syrenblomster, rabarber reduktion med skovmærke

 

Koldskålsorbet – Rabarber & jordbær i egen lage, fynske kammerjunker og creme double.

 

Signaturmenu: 1.295 kr.

Alt inklusive: 2.500 kr. (champagne, menu, 9 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Vinmenu, 9 glas: 1.095 kr. // Tilpasset saftmenu, 5 glas: 595 kr.

Champagne: 195 kr. pr. glas.

Kaffe med petitfour: 125 kr. pr. person

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr. pr. person

Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.

Aftenmenu

 

Snacks

Grillet briochetoast med Gammelknas og skinke.

Petit tærte med rygeostcreme rørt med bagt selleri og spæde radiser.

Ristet rugbrød med nye fynske kartofler, rørt mayonnaise og purløg.

 

Hvide asparges

Kærnemælkssauce, brunet smør, røget lammehjerte, røget æggeblomme og høost.

 

Det bedste fra kalven      

Sprødstegt morkel, muslingesauce med havgus, persillecreme, sherryglace og løgkompot.

 

Frisker
Citronmelisse sorbet med håndrørt ymer og limeskal.

 

Dampe helleflynderfilet 

Grønne asparges, røget andebryst, sandløg, syltet citronskal, havesyre, fedtegrever og beurre blanc.


eller  

 

Sommerbuk stegt med svampe   

Grønne asparges, nye løg, kvæde kompot, vild brøndkarse og pebersauce.

 

Fynske rabarber som sorbet

Kefirmousse fyldt med pistacie, syrenblomster, rabarber reduktion med skovmærke

 

Koldskålsorbet   

Rabarber & jordbær i egen lage, fynske kammerjunker og creme double.

 

Menu 795 kr.  

Vinmenu 695 kr. 4 glas vin afstemt til menuen. 

Saftmenu 495 kr. 4  glas saft afstemt til menuen. 

Champagne: 195 kr. pr. glas. 

Kaffe med petitfours: 125 kr. 

Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr. 

Menu alt inklusiv 1800 kr. champagne, menu, 4 glas vinmenu, kaffe, petitfours og mineralvand.  

Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.

Revymenu

fra d. 5. maj – 11 juni 

Menuen skal forudbestilles til alle ved bordet

Serveres kl. 18 – 19:30

 

Snacks

Grillet briochetoast med Gammelknas og skinke.

Petit tærte med rygeostcreme rørt med brunet selleri, og spæde radiser.

Ristet rugbrød med nye kartofler, mayonnaise og purløg. .

 

Letrøget laks imperiale    

Grillede hvide asparges, syltede sennepskorn, ørredrogn, rygeostcreme og krydderurter.

 

Frisker
Citronmelissesorbet med håndrørt ymer og limeskal.

 

Dampet helleflynder 

Grønne asparges, havesyre, syltet citron, fedtegrever og beurre blanc.


eller  


Oksemørbrad gratineret med kryddersmør
Grønne asparges, forårsløg, petit gulerødder, syltede bær og pebersauce.   

 

Rabarber & jordbær   

Koldskålsorbet, double fløde og fynske kammerjunker.

 

Menu 695 kr. 

Vinmenu 495 kr. 3 glas vin afstemt til menuen.

Saftmenu 395 kr. 3  glas saft afstemt til menuen.

Champagne: 195 kr. pr. glas. 

Kaffe med petitfours: 125 kr. 

Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr.  

Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.

Tillægsretter til menu 

Kan bestilles ved ankomst

Pillede fjordrejer 75 gr.

Dagspris

Serveret med mayonnaise, grillet citron, toast, dild og røget chili.

Lune “Gillardeau”østers

225 kr.

Ærter, hestebønner, vild brøndkarse, croutons og østersmousseline

Østers naturel

65 kr. pr. stk.

“Gillardeau”, grillet citron og røget chili

Sortebro ”sortfodskinke”

255 kr.

Håndskåret.

Prunier Classique kaviar 10 gr.

195 kr.

Serveret på blinis med cremefraiche og rødløg.

Baerii kaviar 50 gr.

1095 kr.

Serveret klassisk med syltede rødløg, blinis og rørt cremefraiche.

Osten Comté

150 kr.

Valnødder, syltede hyben, honning samt ristet brioche.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

A la carte aften

Helleflynder

395 kr.

Grønne asparges, havesyre, sandløg, fedtegrever, nye fynske kartofler og citrussauce.

Krydderurtegratineret kalvemørbrad

495 kr.

Grønne asparges, nye løg, brøndkarse, pebersauce og nye fynske kartofler

Osten Ask

150 kr.

Serveret med god garniture.

Sortebro dessert

150 kr.

Dagens dessert

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Vin menu

Priser

4 gl. Vin til aftenmenu

695 kr.

Alt inklusive menu

1800 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Kroens udvalg af petitfour

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Vine i glas – se vores store udvalg

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Saft og juice menu

Priser

4 gl. saft til aftenmenu

495 kr.

Alt inklusive aftenmenu og saftmenu

1400 kr.

Mousserende vin, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.