Snacks
Blinis med årets første stenbiderrogn
Petit tærte med brunet selleri, rygeostecreme og karse
Grillet andehjerte, teriyaki sauce med soja og ingefær
Pighvarbisque
Skummende suppe, sort vintertrøffel, cremet græskar og krydderurteolie
Langtidsbagt knoldselleri
Tørret æggeblomme, røget kronhjortehjerte, kærnemælkssauce, brunet smør, purløg, æbler og hasselnødder.
Fyldt morkel
Gratineret gammelknas sauce og sherryglace
Vesterhavstorsk
Smørdampet porre, bøgehatte, cremet bisque, hyldeblomst, syltet citron, kålskud og ramsløgskapers.
Eller
Dådyrfilet stegt med timian
Dehydreret rødbede, bagte løg, komprimeret pære, solbærglace og rødvinssauce.
Sommerens bær 2021
Mascarponecreme, vaniljeparfait med appelsin og crumble.
Menu: 795 kr. (normalpris 895 kr.)
Alt inklusive: 1900 kr. (champagne, menu, 4 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)
Vinmenu, 5 glas: 795 kr.
Saftmenu 495 kr. 4 glas saft afstemt til menuen.
Champagne: 195 kr. pr. glas.
Kaffe med petitfours: 125 kr.
Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr.
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.
Signaturmenu
Menuens retter er afstemt i størrelse.
Snacks
Sprød vandbakkelse med brunet selleri, rygeostecreme og karse
Petit tærte med andeleverparfait, solbærstøv, havesyre og brombær
Grillet andehjerte, teriyaki sauce med soja og ingefær
Østers
Hybenrose, bergamotte, sandløg, tallerkensmækker og asier.
Pighvarbisque
Skummende suppe, cremet græskar og krydderurteolie
Rørt tatar af rådyr
Røget kronhjortehjerte, tørret æggeblomme, enebær, wasabi og skovsyre.
Langtidsbagt knoldselleri
Trøffel, kærnemælkssauce, brunet smør, purløg, æbler og hasselnødder.
Vesterhavstorsk
Smørdampet porre, cremet bisque, hyldeblomst, syltet citron, kålskud og ramsløgskapers.
Frisker
Estragonsorbet med håndrørt ymer og lime.
Sprødstegt morkel
Fyldt med brissel, gratineret gammelknas sauce og sherryglace.
Gråand (vildt)
Bryst og confiteret andelår, dehydreret rødbede, krægeblommer, mørkchokolade og skovsvampe.
Brie de Meuax
Nybagt brioche og syltede solbær.
Bagte blommer fra Langeland
Mandelparfait, blommeskum, mandler og tørret blommeskind
Æbler fra haven
Jernæblegelé, makroner, portvin, vaniljecreme og økologisk fløde.
Signaturmenu: 1495 kr.
Alt inklusive: 2.800 kr. (champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)
Vinmenu, 8 glas: 1195 kr.
Tilpasset saftmenu, 5 glas: 595 kr.
Champagne: 195 kr. pr. glas.
Kaffe med petitfour: 125 kr. pr. person
Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr. pr. person
Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.
Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.
Fyldte morkler
265 kr.
Letrøget laks imperiale
265 kr.
3 stk. østers naturel
195 kr.
Vesterhavstorsk
395 kr.
Deleted: kartoffelgarniture og cremet sauce tilsmagt med hyldeblomst.
Medaljon af oksemørbrad
495 kr.
Brie de Meaux
165 kr.
Ekstra specialiteter
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Vin menu
Priser
4 gl. Vin til aftenmenu
795 kr.
4 gl. saft til aftenmenu
495 kr.
Alt inklusive menu
1900 kr.
Alt inklusive menu
1500 kr.
Vine i hele flasker
fra 595 kr.
Diverse øl
fra 79 kr.
Kaffe eller te
95 kr.
Petitfour
35 kr.
Mineralvand ad libitum
40 kr.
Vine i glas – se vores store udvalg