Skip to main content

Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

3-retters menu

 

Hvide asparges (Franske)

Kærnemælkssauce – brunet smør – tørre røget oksehjerte, vesterhavsost – purløg

 

Krogmodnet dansk oksehøjreb

Skalotteløg – sauce bordelaise – oksehaler – kartoffel garniture

 

Valg mellem dessert eller oste 

Kroens Ostevogn

Europæiske oste – syltede hyben – sprødt daggammelt brød (tillæg: 95 kr.)

Eller

Gratineret rabarberbikube

Hibiscus & rabarbersauce – rapsolie – bipollen – blomster

 

Menu: 695 kr.

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Aftenmenu

 

Forretter 

Skåret Tatar af okseinderlår

Stenbiderrogn – karsesorbet – spæde krydderurter – sprødt daggammelt brød

 

Hvide asparges (Franske)

Kærnemælkssauce – brunet smør – oksehjerte – vesterhavsost – purløg

 

Råstegt hummerhale

Jomfruhummersauce – stikkelsbærbarbecue – spæde dehydrerede rødbeder – stikkelsbær – glaskål – røde skovsyrerblade

 

Valg mellem 2 Hovedretter 

 

Skindstegt sandartfilet

Syltet citrus – letrøget muslingesauce – skvalderkål – chimichurri

Eller

Lammeryg & lammehals

Grønne asparges – oliven – syltede grønne tomater – grillet auberginecreme – lammesky

 

Valg mellem Dessert eller oste 

 

Kroens ostevogn

Europæiske oste – syltede hyben – sprødt daggammelt brød

Eller

Gratineret rabarber bikube

Hibiscus & rabarbersauce – rapsolie – bipollen – blomster

 

Menu: 895 kr. 

Vinmenu, 5 glas: 795 kr. 

Saftmenu, 5 glas 595 kr. 

Alt inklusive: 1995 kr.

(champagne, menu, 5 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Signaturmenu

 

Skåret Tatar af okseinderlår & Stenbiderrogn

 

Hvide asparges (Franske) – Kærnemælkssauce – røget oksehjerte

 

Råstegt hummerhale – Jomfruhummersauce – rødbede

 

Skindstegt sandartfilet – Syltet citrus – letrøget muslingesauce

 

Morkel fyldt med kalvebrissel – Gratineret gammelknassauce

 

Lammeryg – Grønne asparges – grillet auberginecreme – lammesky

 

Æblesorbet Ala Waldorff

 

Ostevogn – Europæiske oste – sprødt daggammelt brød

 

Gratineret rabarber bikube – Hibiscus & rabarbersauce

 

Menu: 1195 kr.

Vinmenu, 8 glas: 1195 kr.

Saftmenu, 8 glas: 795 kr.

Alt inklusive: 2750 kr.

(champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Påskebord

fra d. 12 april – 21 april

Fra kl. 12:00 – 14:30.
Restauranten lukker kl. 16:00

Menu

1 Servering

Karrysild – æg, kapers, løgringe og æble.

Heltrogn – blinis, rørt cremefraiche og rødløg.

Letrøget laks imperiale – rygeostcreme, ørredrogn, karse og syltede sennepskorn.

Røget ål – røræg og purløg

Rødspættefilet stegt i brødkrumme – rørt remoulade og citron.

 

2 Servering

Braiseret lam – grønne asparges – forårsløg – grønne tomater – brøndkarse – lammesky

 

3 Servering

Bagte rabarber – koldskålsparfait og crumble

 

Påskebord: 695 kr.

Lille Påskebord: 555 kr. (1 servering)  

Ala carte aften

 

Gillardeau-østers: 195 kr.

 

Islandsk stenbiderrogn: 295 kr. 

 

Hvide asparges: 265 kr.

 

Baerii kaviar, 50 gr.: 1095 kr.

 

Baerii kaviar, 125 gr.: 1995 kr.

 

Vesterhavs torsk : 495 kr. 

 

Oksemørbrad: 495 kr. 

 

Arme riddere: 150 kr. 

 

Chokolade: 150 kr.  

 

Ostebord: 195 kr. 

 

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Kokkeskole med John Kofod

12 januar 2026  – 19 januar 2026 – 26 januar 2026 fra kl. 14:00 – 23:00 

 

Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.

 

Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.

 

Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.

 

Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.

 

Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et Sortebro forklæde.

 

2.995 kr. pr. kokkeelev inklusiv gebyr på 100 kr. 

OBS: Kun 12 pladser pr. dag


995 kr. for en ledsager til middagen

 

for tilmelding skal dette link benyttes – man kan ikke booke via telefon eller mail.

  1. januar: https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro/sortebro-kros-kokkeskole-med-john-kofod-9
  2. januar: https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro/sortebro-kros-kokkeskole-med-john-kofod-10
  3. januar: https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro/sortebro-kros-kokkeskole-med-john-kofod-11

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]