Skip to main content

Events 2024 / 2025

 

Koncertmenu

  • 13. september Sanne Salomonsen – The Antonelli Orchestra & The Dodo`s
  • 14. september.Alex Vargas – Oh Land

jagtmiddag d. 6 og 7 november 2024

Kokkeskole 20, 21 og 22 januar 2025

Jagtmiddag 2024

6 og 7 november 2024 fra kl. 18:00 – 23:00

Efteråret er den bedste tid på året med alle de fantastiske råvare som findes lige nu af vildt, svampe, bær og meget mere
Kokkene har været jagt efter de bedste råvare i skoven, hos vores dygtige leverandører, i gæsternes haver og træer så i kan nyde hvad de Danske og Fynske skove lige nu kan frembringe af smagsfulde råvarer.
.
Middagen starter kl. 18:00 med velkomstdrink og snacks og under middagen vil vi guide jer igennem aftenen med fortællinger om
menuen og alle vinene
Menu
.
Snacks & champagne
.
3 snacks
.
Menu & Vine
.
Fasanbouillon, confiterede kråser, friske kastanjer, bøgehatte og krydderurter.
.
Rørt tatar af rådyr, sprødt daggammelt brød, sort hvidløg, wasabi, enebær og skovsyre.
.
Sprødstegt fyldt morkel, madeirasauce, trøffel og sauce på osten Gammel Knas.
.
Frisker
.
Gråandebryst, spæde rødbeder, skovsvampe og rødvinssauce tilsmagt med chokolade.
.
Bagte blommer – mandelparfait, sprød mandel
blommesirup og tørret blommeskal.
.
Æbler fra haven – æbleparfait, jernæblegelé og surdejspandekage
.
1 glas Champagne
6 retters Menu
6 glas Vinmenu
mineralvand
.
1895 kr. pr. person (normalpris 2650 kr.)

kokkeskole med John Kofod

D. 20, 21 og 22 januar 2025 fra kl. 14:00 – 23:00 

Vi åbner for reservationer d. 1. marts

 

Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.

 

Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.

 

Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.

 

Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.

 

Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et Sortebro forklæde.

 

2.995 kr. pr. kokkeelev inklusiv gebyr på 100 kr. 

OBS: Kun 12 pladser pr. dag


995 kr. for en ledsager til middagen

 

for tilmelding skal dette link benyttes – man kan ikke booke via telefon eller mail.

https://order.lifephttps://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro#eventseaks.dk/sortebro-kro#events

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]