Skip to main content

Events 2023 / 2024

27, 28, 29, 30 december Champagneaften

Kokkeskole 5, 6, 7 februar 2024

jagtmiddag d. 6 og 7 november 2024

Champagnemiddag

27, 28, 29 og 30. december

Vi varmer vi op til nytåret med en formidabel CHAMPAGNEMIDDAG.

Kom og sig farvel og tak til 2023 med en smagsfuldendt 6-retters menu, som begynder med et glas perlende champagne.

Så er smagsløgene vakt, og køkkenet har helt frie hænder til at overraske, imponere og forkæle.

Pris pr. person: 795 kr. inkl. et glas champagne med eller uden alkohol

kokkeskole med John Kofod

D. 5, 6, 7 februar 2024 fra kl. 14:00 – 23:00 

Vi åbner for reservationer d. 15 november

 

Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.

 

Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.

 

Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.

 

Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.

 

Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et forklæde.

 

2.895 kr. pr. kokkeelev inklusiv gebyr på 100 kr. 

OBS: Kun 14 pladser pr. dag


995 kr. for en ledsager til middagen

 

for tilmelding skal dette link benyttes – man kan ikke booke via telefon eller mail – copypast linket og åbent det

 

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/11837/sortebro-kros-kokkeskole-med-john-kofod?date=2024-02-05

Jagtmiddag 2024

6 og 7 november 2024 fra kl. 18:00 – 23:00

Efteråret er den bedste tid på året med alle de fantastiske råvare som findes lige nu af vildt, svampe, bær og meget mere
Kokkene har været jagt efter de bedste råvare i skoven, hos vores dygtige leverandører, i gæsternes haver og træer så i kan nyde hvad de Danske og Fynske skove lige nu kan frembringe af smagsfulde råvarer.
.
Middagen starter kl. 18:00 med velkomstdrink og snacks og under middagen vil vi guide jer igennem aftenen med fortællinger om
menuen og alle vinene
Menu 2023 ( menuen til 2024 vil blive lagt på ca. 2 måneder før)
.
Snacks & champagne
.
3 snacks
.
Menu & Vine
.
Fasanbouillon, confiterede kråser, friske kastanjer, bøgehatte og krydderurter.
.
Rørt tatar af rådyr, sprødt daggammelt brød, sort hvidløg, wasabi, enebær og skovsyre.
.
Sprødstegt fyldt morkel, madeirasauce, trøffel og sauce på osten Gammel Knas.
.
Frisker
.
Gråandebryst, spæde rødbeder, skovsvampe og rødvinssauce tilsmagt med chokolade.
.
Bagte blommer – mandelparfait, sprød mandel
blommesirup og tørret blommeskal.
.
Æbler fra haven – æbleparfait, jernæblegelé og surdejspandekage
.
1 glas Champagne
6 retters Menu
6 glas Vinmenu
mineralvand
.
1895 kr. pr. person

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]