Skip to main content

Events 2023 

Champagneaften d. 6. september

Portvinsaften d. 2. november

Jagtmiddag d. 3. og 4. november – mere info kommer

 

Champagneaften

onsdag d. 06.  september kl. 18.00 – 23:00

Der venter jer smagsoplevelser af de helt store med champagne og mousserende vine i perfekt parløb med alle serveringer – fra snacks til dessert. Sæt jer til bords i de hyggelige krostuer til et eksklusivt arrangement, som bekræfter, hvor vidunderlige og alsidige bobler er.

Menuen indledes af 3 lækre snacks efterfulgt af 6 skønne retter fra smagens køkken på Sortebro Kro. Hertil 7 forskellige glas champagner og mousserende vine nøje udvalgt af vores vintjener.

I løbet af aftenen bliver I guidet gennem både mad og vin, når vores kokke fortæller om retterne, og og vores vintjenere sætter ord på de velvalgte mousserende vine.

Den perfekte gave til champagneelskeren eller en, der sætter pris på gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige.

1.995 kr. (normalpris 2.695 kr.)

Portvinsaften

Torsdag d. 02. november kl. 18.00

En magisk aften i de hyggelige krostuer på Sortebro Kro for ham eller hende, der elsker portvin. Her får I nemlig serveret portvin til hele menuen fra smagens køkken – lige fra snacks til dessert.

 

Portvinene kommer fra velkendte og anerkendte producenter der producerer portvin på århundreders års erfaringer og traditioner. Den fortælling folder vores uddannede portvinstjenere ud i løbet af aftenen hvor de vil  præsenterer de enkelte vine.

 

Vores kokke fortæller om de 6 skønne retter, som er nøje afstemt de udvalgte portvine. Og således – ved at kombinere noget af de allerbedste fra Portugal med gastronomi fra øverste hylde – forvandler vi en helt almindelig torsdag aften i november til en ekstraordinær oplevelse.

 

1.995 kr. (normalpris 2.595 kr.)

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]