Skip to main content

Events 2023 

Champagneaften d. 2. marts

Kokkeskole med John Kofod 6 eller 7 marts

Portvinsaften d. 23 marts

 

BORDRESERVATION

Champagneaften

Torsdag d. 02. marts kl. 18.30

 

Der venter jer smagsoplevelser af de helt store med champagne og mousserende vine i perfekt parløb med alle serveringer – fra snacks til dessert. Sæt jer til bords i de hyggelige krostuer til et eksklusivt arrangement, som bekræfter, hvor vidunderlige og alsidige bobler er.

 

Menuen indledes af 3 lækre snacks efterfulgt af 6 skønne retter fra smagens køkken på Sortebro Kro. Hertil 7 forskellige glas champagner og mousserende vine udvalgt af HJ Hansen Vin.

 

I løbet af aftenen bliver I guidet gennem både mad og vin, når vores kokke fortæller om retterne, og HJ Hansen Vin sætter ord på de velvalgte mousserende vine.

 

Den perfekte julegave til champagneelskeren eller en, der sætter pris på gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige.

1.995 kr.
(normalpris 2.695 kr.)

 

Arrangementet afholdes i samarbejde med HJ Hansen Vin.

kokkeskole med John Kofod

Mandag d. 06. eller tirsdag d. 07. marts kl. 14.00-23.00

Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.

 

Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.

 

Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.

 

Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.

 

Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et forklæde.

 

2.595 kr. pr. kokkeelev

OBS: Kun 14 pladser pr. dag


995 kr. for en ledsager til middagen

Portvinsaften med Graham’s

 

Torsdag d. 23. marts kl. 18.00

En magisk aften i de hyggelige krostuer på Sortebro Kro for ham eller hende, der elsker portvin. Her får I nemlig serveret portvin til hele menuen fra smagens køkken – lige fra snacks til dessert.

 

Portvinene kommer fra det både velkendte og anerkendte Graham’s, der producerer portvin på tre århundreders erfaringer og traditioner. Den fortælling folder Graham’s / Hj hansen ud i løbet af aftenen hvor de vil  præsenterer de enkelte vine.

 

Vores kokke fortæller om de 6 skønne retter, som er nøje afstemt de udvalgte portvine. Og således – ved at kombinere noget af de allerbedste fra Portugal med gastronomi fra øverste hylde – forvandler vi en helt almindelig onsdag aften i januar til en ekstraordinær oplevelse.

 

Læg denne eksklusive aften under juletræet til en, du holder af, og som fortjener den fuldendte forkælelse.

 

1.995 kr.

(normalpris 2.595 kr.)

 

Arrangementet afholdes i samarbejde med Graham’s og HJ Hansen Vin.

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]