Skip to main content

Events 2024 / 2025

25 års jubilæumsmiddag – 25. april – 25 retter udsolgt

25 års jubilæumsmiddag – 26. april – 25 retter udsolgt

Koncert Bruce Springsteen d. 9. juli fra kl. 16:00 – 19:00

jagtmiddag d. 6 og 7 november 2024

Kokkeskole 20, 21 og 22 januar 2025

Bruce Springsteen koncert 😀

Tirsdag den 9. juli fra kl. 16:00 til 19:00.

Start koncerten på Sortebro Kro og nyd en pragtfuld menu i de smukkeste omgivelser, med masser af gratis parkeringspladser og tæt på koncertområdet.
Menuen vil byde på snacks, en 3-retters menu med frit valg mellem fisk eller kød til hovedretten og ost eller dessert som afslutning.

 

Snack

 

Letrøget laks imperiale

Rygeostcreme, syltede sennepskorn, ørredrogn, syrnet fløde, krydderurter og syrnet fløde

 

Helleflynderfilet

Kantareller, nye løg, sandløg, syltet citronskal, beurre blanc og nye kartofler.

 

Eller

 

Oksemørbrad gratineret med kryddersmør

Nye løg, kantareller, tyttebær, rødvinssauce og nye kartofler.

 

4 slags oste

knækbrød og passende garniture

 

Eller

 

Solmodne fynske blåbær

Chokolade, brownie crumble, vaniljecreme, blåbærparfait og krydderurter.

 

Menuen: 695 kr.

Vinmenu: 495 kr. 3 glas

Champagne: 195 kr. pr. glas

Mineralvand: 50 kr.

All inklusiv: 1395 kr. ( champagne, menu, vinmenu og mineralvand)

 

📆  tirsdag d. 09. juli kl. 16.00 – 19:00

📍  Sortebro Kro, Sejerskovvej 20, 5260 Odense S

25 års jubilæumsaften 😀

Vi er meget glade og stolte over at invitere jer til vores 25-års jubilæumsfest på Sortebro Kro d. 25 / 26 april kl. 17:00
Tiden er fløjet afsted, og det føles som om det kun var i går, at vi begyndte vores rejse her på kroen.
De sidste 25 år har været fyldt med uforglemmelige øjeblikke, store og små udfordringer, og ikke mindst jeres utrolige støtte og loyalitet. Uden jer, vores kære gæster, ville vi ikke være, hvor vi er i dag.
Vi vil gerne markere denne milepæl på den mest passende måde – med en uforglemmelig aften fyldt med lækker mad, gode vine og hyggeligt samvær.
Den 25 og 26 april kl. 17:00 inviterer vi jer til at deltage i vores jubilæumsaften, hvor vi vil servere en 25-retters menu – en ret for hvert år, vi har været på kroen.
Aftenen begynder med et glas champagne i vores charmerende Tipi, lidt musik og velkomstdrinks, hvorefter festlighederne fortsætter i restauranten.
Her vil I blive forkælet med en menu, der hylder vores historie, passion for gastronomi og vores stræben efter kvalitet og håndværk.
Undervejs vil vi dele historier og indsigt omkring, hvordan vi har formået at bevare og udvikle Sortebro Kro til det, vi alle elsker i dag.
Vi har set en utrolig udvikling gennem årene – både her på kroen, i vores elskede by og inden for gastronomien i Danmark.
Men midt i alle disse forandringer har vi holdt fast i det, der betyder mest for os: Atmosfæren, kvaliteten og håndværket samt vores surdej som vi hver dag bager vores dejlige brød med. 😀
Prisen for arrangementet er 2500 kr. pr. person, hvilket inkluderer champagne, 25 retter, passende vin eller saftmenu, mineralvand samt kaffe/te.
Vi glæder os til at fejre denne dag sammen med jer!
Med kærlige hilsner,
Melina & John Kofod

📆  torsdag d. 25. og 26. april kl. 17.00 – 24:00

📍  Sortebro Kro, Sejerskovvej 20, 5260 Odense S

💳  Pris pr. person: 2500 kr. all inklusiv 

Toscansk vinaften med San Filippo Montalcino på Sortebro Kro 🍷

Fredag d. 15. marts kan I smage italiensk vinhåndværk, når det er allerbedst, i perfekt samspil med nøje afstemte retter fra Smagens Køkken på Sortebro Kro 👌

I hjertet af Toscanas charmerende vinland ligger San Filippo Montalcino. Vinhuset producerer udelukkende røde vine – herunder flere anerkendte brunello’er med topkarakterer fra James Suckling, Robert Parker og the Decanter.

Denne aften kommer Roberto fra San Filippo og fortæller om vinene og vinhusets stolte historie. Til at ledsage de røde vine og fortællingerne serverer vi en udsøgt menu med klassisk velsmag og gastronomiske forårsfornemmelser 🤩

  • Consommé med sprængte kråser
  • 3 snacks ala Sortebro Kro
  • Kroens brødservering
  • Brisselfyldt morkel, trøffel samt gratineret Gammelknas-sauce
  • Duebryst med rødbede, foie gras og svampe
  • Lammeryg med skorzonerrødder og parmesan
  • Italienske oste

Tilmeld jer den helt særlige aften, hvor Toscana kommer til Odense:

https://www.vinogvin.dk/shop/toscansk-vinaften-med-2579p.html

📆  Fredag d. 15. marts kl. 19.00

📍  Sortebro Kro, Sejerskovvej 20, 5260 Odense S

💳  Pris pr. person: 1.395 kr. (menu og vine)

 

Arrangementet afholdes i samarbejde med Vin & Vin, og tilmelding foregår derigennem

kokkeskole med John Kofod

D. 20, 21 og 22 januar 2025 fra kl. 14:00 – 23:00 

Vi åbner for reservationer d. 1. marts

 

Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.

 

Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.

 

Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.

 

Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.

 

Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et Sortebro forklæde.

 

2.995 kr. pr. kokkeelev inklusiv gebyr på 100 kr. 

OBS: Kun 12 pladser pr. dag


995 kr. for en ledsager til middagen

 

for tilmelding skal dette link benyttes – man kan ikke booke via telefon eller mail.

https://order.lifephttps://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro#eventseaks.dk/sortebro-kro#events

Jagtmiddag 2024

6 og 7 november 2024 fra kl. 18:00 – 23:00

Efteråret er den bedste tid på året med alle de fantastiske råvare som findes lige nu af vildt, svampe, bær og meget mere
Kokkene har været jagt efter de bedste råvare i skoven, hos vores dygtige leverandører, i gæsternes haver og træer så i kan nyde hvad de Danske og Fynske skove lige nu kan frembringe af smagsfulde råvarer.
.
Middagen starter kl. 18:00 med velkomstdrink og snacks og under middagen vil vi guide jer igennem aftenen med fortællinger om
menuen og alle vinene
Menu 2023 ( menuen til 2024 vil blive lagt på ca. 2 måneder før)
.
Snacks & champagne
.
3 snacks
.
Menu & Vine
.
Fasanbouillon, confiterede kråser, friske kastanjer, bøgehatte og krydderurter.
.
Rørt tatar af rådyr, sprødt daggammelt brød, sort hvidløg, wasabi, enebær og skovsyre.
.
Sprødstegt fyldt morkel, madeirasauce, trøffel og sauce på osten Gammel Knas.
.
Frisker
.
Gråandebryst, spæde rødbeder, skovsvampe og rødvinssauce tilsmagt med chokolade.
.
Bagte blommer – mandelparfait, sprød mandel
blommesirup og tørret blommeskal.
.
Æbler fra haven – æbleparfait, jernæblegelé og surdejspandekage
.
1 glas Champagne
6 retters Menu
6 glas Vinmenu
mineralvand
.
1895 kr. pr. person

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]