A la carte frokost
Fra kl. 12:00 – 14:30.
Restauranten lukker kl. 16:00
Drikkelse
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Julefrokost
Fra 14 november – 27 december
Fra kl. 12:00 – 14:30 og fra kl. 18:00 – 21:00
Restauranten har lukket mellem kl. 16:00 – 18:00
1. servering
Kroens grøntsagssild serveret i kokotter med karrysalat, kapers og æg.
Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild
Rødspættefilet stegt i brødkrumme med rød remoulade og citron.
Røget laks imperiale med rygeostcreme og syltede sennepskorn.
Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.
2. servering
Rørt kyllingesalat, svampe, cornichoner og purløg.
Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen.
Ristet medisterpølse serveret med grønkål og grov sennep.
Lun postej serveret med champion og bacon.
Kroens sortpølse ristet og serveret med kvædekompot og kanelsukker.
Små frikadeller serveret med drueagurker.
Hovedret
Kroens ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.
Sprødstegt confit af vildandelår med langtidsbagt æblepurè, rødkål, brunede petit kartofler og sauce.
Dessert
Ris à l´amande med kirsebærsorbet, tørrede kirsebær, lun kirsebærsauce og mandelcrumble.
Julebord frokost : 695 kr. – Julebord aften: 795 kr.
Lille julebord frokost : 595 kr. (1 og 2 servering) – lille julebord aften 695 kr. (1 og 2 servering)
Ost i stedet for dessert: 150 kr. i tillæg til menuen
Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 50 kr. pr. person
Drikkelse
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.