Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

A la carte frokost

hver dag fra kl. 12:00 – 14:00.

Marinerede grøntsagssild

118 kr.

Lune æg, karrysalat, løgringe, dild, æbler og kapers.

Marinerede lune stegte sild

118 kr.

Stegt i rugmel, fyldt med dild og sennep serveret med lune æg.

Smørristede rødspættefileter stegt i rugmel

218 kr.

Sortebro pickles, tatarsauce, grillet citron og fynske kartofler.

Fynsk salat

168 kr.

Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.

Ferskrøget laks

238 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Ristet kyllingesalat

218 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.

Lufttørret skinke 12 mdr. i tynde skiver

198 kr.

Fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg.

Rørt tatar af okseinderlår

258 kr.

Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Friskhakket okseinderlår serveret med klassisk garniture,
Ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.

Pariserbøf

258 kr.

Serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.

Frokostens Fisk

278 kr.

Dagens fangst.

3 RETTERS MENU

395 kr.

Forret, hovedret
Ost eller dessert
Menuen sammensættes af køkkenet

ANRETNING

325 kr.

1. Servering
Kryddersild eller røget sild.
2. Servering
Tatar eller stegt som pariserbøf.

SILDETRUG (min. 2 personer)

325 kr.

Grøntsagssild, kryddersild, røget sild og stegte sild
Udvalget af sild serveres ved bordet med diverse klassisk garniture.
258 kr. pr. person

Oste

135 kr.

Variation af 5 danske og europæiske.

Sortebro dessert

135 kr.

Dagens dessert.

Børnemenu

199 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Sodavand

49 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Champagnefrokost    

Vi byder år 2021 velkommen, med den lækreste champagnefrokost sammensat af de bedste råvarer hver weekend fra den 10 . april til 9 maj 2021.

Menuen vil blive serveret i trækasser til hvert enkelt bord.

Menuen skal forudbestilles til hele bordet

Åbningstid kl. fra kl. 12:00 – 16:00

Der kan forekomme ændringer i  menuen.

1. servering

Stenbiderogn

Blinis, rødløg og cremefraiche.

Letrøget laks imperiale

med rygeostcreme og syltede sennepskorn.

Rødspættefilet stegt i brødkrumme

med rød remoulade og citron.

Hvide asparges

Tatarsauce og karse.
2. servering

Ristet kyllingesalat

sprød butterdejskurv, svampe og sprødstegt bacon.

Sortebros lune leverpostej

serveret med syltede rødder, svampe og bacon.

Rørt tartar

med krydderurter og ristet rugbrød.

Små frikadeller

serveret med drueagurker.
Dessert

Æblesorbet

med vaniljecreme og crumble.

Champagnefrokost
495 kr. (normalpris 675 kr.)
Inklusiv et glas bobler med eller uden alkohol.

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagstave, sprødstegt fisk eller kyllingebryst og isdessert.

Priser 

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Diverse øl

fra 69 - 195 kr.

Pr. flaske.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 95 kr.

Pr. glas.

Kaffe og te

85 kr.

Med udvalg af petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.