Påskebord
fra d. 12 april – 21 april
Menu
1 Servering
Kryddersild – æg, kapers, løgringe og æble.
Stenbiderrogn & heltrogn – blinis, rørt cremefraiche og rødløg.
Letrøget laks imperiale – rygeostcreme, ørredrogn, karse og syltede sennepskorn.
Røget ål – røræg og purløg
Skærisingfilet stegt i brødkrumme – rørt remoulade og citron.
2 Servering
Påskelam – grønne asparges, forårsløg, tyttebær, grønne tomater og lammesky
3 Servering
Bagte rabarber – koldskålsparfait og crumble
Påskebord: 695 kr.
Lille Påskebord: 555 kr. (1 servering)
Drikkelse
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Ala Carte kort frokost fra d. 12 april – 21 april
Fra kl. 12:00 – 14:30.
Restauranten lukker kl. 16:00
Vi anbefaler 2 retter
Østers naturel : 195 kr.
Røget chili og grillet citron.
Stenbiderrogn: 295 kr.
Serveret klassisk med blinis, syltede rødløg og rørt cremefraiche.
Fynbo laks: 258 kr.
Fløde”stuvet” spinat, toast og krydderurter
Løgtærte: 258 kr.
Sprød butterdej, løgcreme, serranoskinke, krydderurtesalat samt parmesan og purløg
Rørt tatar af okseinderlår: 288 kr.
Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat, mayonnaise og pommes frites
Dagens fangst: 295 kr.
Præsenteres af tjeneren
Frokostmenu: 595 kr.
3-retters frokostmenu – præsenteres af tjeneren
Oste: 150 kr.
5 gode oste
Bagte europæiske rabarber: 150 kr.
Koldskålsparfait og crumble
Drikkelse
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
A la carte frokost fra tirsdag d. 22. april
Fra kl. 12:00 – 14:30.
Restauranten lukker kl. 16:00
Drikkelse
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.