Skip to main content

Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

A la carte frokost

Fra kl. 12:00 – 14:30.

Restauranten lukker kl. 16:00

Forretter

Grønsagssild

135 kr.

Rodfrugter, dild, blødkogt æg og karrysalat med æbler.

Kryddersild

135 kr.

Kapers, rødløg, mayonnaise, karse og blødkogt æg.

Lun stegt sildefilet

135 kr.

Serveret med rødløg, kapers og hakket dild

Fynsk hummer

295 kr.

Serveret med nye kartofler, grillet citron, rørt mayonnaise, røget chili og dild.

Sprødstegt rødspættefilet & håndpillede rejer

198 kr.

Serveret med mayonnaise, citron og dild.

Østers

195 kr.

3 stk. “Gillardeau” østers naturel, grillet citron og røget chili

Baerii kaviar, 50 gr.

995 kr.

Serveret med blinis, syltet rødløg og rørt cremefraiche

Frokostretter

Silde bræt

248 kr.

Grønsagsild, kryddersild, lun stegt sild med passende garniture.

Helstegt rødspætte Str. 1

295 kr.

Brunet smør, skalotteløg, kapers, persille, grillet citron og fynske kartofler.

Fynsk salat

218 kr.

Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.

Ferskrøget laks

258 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Dagens fangst

295 kr.

Præsenteres af tjeneren.

Ristet kyllingesalat

258 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.

Løgtærte

248 kr.

Sprød butterdej, løgcreme, Serrano skinke, parmesan og purløg.

Rørt tatar af okseinderlår

288 kr.

Æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Ristet rugbrød og 2 æggeblommer.

Tartar lynstegt som Pariserbøf

258 kr.

Stegt meget rød, diverse klassiske garniturer og 2 æggeblommer.

Dagens Frokostmenu

595 kr.

Forret, hovedret, ost eller dessert.

Kokketrug (skal bestilles til hele bordet)

555 kr.

8 smagsfulde kokkeserveringer over 2 gange i trætrug som køkkenet sammensætter, der kan ikke tages højde for allergier og intolerancer i menuen.

5 slags oste

195 kr.

Passende garniture og knækbrød

Bagte rabarber

150 kr.

Serveret med koldskålsorbet og crumble

Chokolademark

150 kr.

Serveret med crumble, vaniljecreme og sorbet.

Børnemenu

295 kr.

Grøntsagsstave, kyllingebryst eller rødspættefilet med pommes frites og isdessert.

VIGTIGT

Selskaber på mere end 8 personer skal menuen være forudbestilt til alle voksne ved bordet.

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 85 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 155 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Julefrokost
Fra 14 november – 27 december 
Fra kl. 12:00 – 14:30 og fra kl. 18:00 – 21:00  
Restauranten har lukket mellem kl. 16:00 – 18:00 
1. servering

Kroens grøntsagssild serveret i kokotter med karrysalat, kapers og æg.

Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild

Rødspættefilet stegt i brødkrumme med rød remoulade og citron.

Røget laks imperiale med rygeostcreme og syltede sennepskorn.

Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.

2. servering

Rørt kyllingesalat, svampe, cornichoner og purløg.

Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen.

Ristet medisterpølse serveret med grønkål og grov sennep.

Lun postej serveret med champion og bacon.

Kroens sortpølse ristet og serveret med kvædekompot og kanelsukker.

Små frikadeller serveret med drueagurker.

Hovedret

Kroens ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.

Sprødstegt confit af vildandelår med langtidsbagt æblepurè, rødkål, brunede petit kartofler og sauce.

Dessert

Ris à l´amande med kirsebærsorbet, tørrede kirsebær, lun kirsebærsauce og mandelcrumble.

Julebord frokost : 695 kr. – Julebord aften: 795 kr. 
Lille julebord frokost : 595 kr. (1 og 2 servering)  – lille julebord aften 695 kr. (1 og 2 servering) 
 Ost i stedet for dessert: 150 kr. i tillæg til menuen
Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 50 kr. pr. person

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 85 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 155 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]