Skip to main content

Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

A la carte frokost

Fra kl. 12:00 – 14:30.

Restauranten lukker kl. 16:00

Ala Carte kortet vil være reduceret i Grundlovsweekenden

Forretter

Grønsagssild

148 kr.

Marinerede rodfrugter, peberrod, dild, blødkogt æg og rørt karrysalat med æbler.

Kryddersild

148 kr.

Kapers, rødløg, mayonnaise, karse og blødkogt æg.

Lun stegt sildefilet

148 kr.

Serveret med rødløg, kapers og hakket dild

Silde bræt

248 kr.

Grønsagsild med Lune æg og karrysalat, kryddersild med løgringe, dild, æbler og kapers samt lun stegt sild med kartofler, rødløg og hakket purløg

Årets første fjordrejer (80 gr.)

Dagspris

Grillet citron, nye danske kartofler, røget chili, dild, rørt mayonnaise og toast

Hvide fynske asparges

265 kr.

Sauce hollandaise sauce, purløg og croutons.

Østers

195 kr.

3 stk. “Gillardeau” østers naturel, grillet citron og røget chili

Frokostretter

Fynsk salat

218 kr.

Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.

Ferskrøget laks

258 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Ristet kyllingesalat

258 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.

Løgtærte

248 kr.

Sprød butterdej, løgcreme, kroens 18 mdr. skinke, parmesan og purløg.

Rørt tatar af okseinderlår

288 kr.

Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Friskhakket okseinderlår serveret med klassisk garniture,
Ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.

Helstegt rødspætte Str. 1

365 kr.

Brunet smør vendt med skalotteløg, kapers og persille, grillet citron og fynske kartofler.

Dagens fangst

365 kr.

Præsenteres af tjeneren.

Tartar lynstegt som Pariserbøf

258 kr.

Stegt meget rød, serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.

Frokostmenu

595 kr.

Forret, hovedret, ost eller dessert
Dagens menu præsenteres af tjeneren

Kokketrug (skal bestilles til hele bordet)

555 kr.

8 smagsfulde kokkeserveringer over 2 gange i trætrug som køkkenet sammensætter, der kan ikke tages højde for allergier og intolerancer i menuen.

5 slags oste

165 kr.

Passende garniture og knækbrød

Rabarber

150 kr.

Serveret med vaniljeparfait og crumble

Chokolademark

150 kr.

Serveret med crumble, vaniljecreme og sorbet.

Børnemenu

285 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

VIGTIGT: Selskaber på mere end 8 personer skal menuen være forudbestilt til alle voksne ved bordet.

285 kr.

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 75 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Farsdag / Grundlovsdag weekend

d. 3, 4, 5. juni

Fra kl. 12:00 – 14:30.

Restauranten lukker kl. 16:00

1 servering
.
Grønne asparges med fjordrejer.
.
Sprødstegt rødspættefilet med rød remulade.
.
Letrøget laks imperiale med rygeostcreme og sennepskorn.
.
Grønsagssild med karry og æg.
.
2 servering
.
Tatar af okseinderlår med ristet rugbrød.
.
Rørt kyllingsalat med purløg.
.
Petit frikadeller fra økologiske fynske grise.
.
Butterdejskurv med hvide asparges og friske ærter
.
3 servering
.
Fynske rabarber og jordbær med vanilje og crumble
.
Menu: 595 kr. (normalpris 795 kr.)
.
Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved bordet

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 75 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]