Skip to main content

Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Påskebord

fra d. 12 april – 21 april

 

Menu

 

1 Servering

Kryddersild – æg, kapers, løgringe og æble.

Stenbiderrogn & heltrogn – blinis, rørt cremefraiche og rødløg.

Letrøget laks imperiale – rygeostcreme, ørredrogn, karse og syltede sennepskorn.

Røget ål – røræg og purløg

Skærisingfilet stegt i brødkrumme – rørt remoulade og citron.

 

2 Servering

Påskelam – grønne asparges, forårsløg, tyttebær, grønne tomater og lammesky

 

3 Servering

Bagte rabarber – koldskålsparfait og crumble

 

Påskebord: 695 kr.

Lille Påskebord: 555 kr. (1 servering)  

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 85 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 155 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Ala Carte kort frokost fra d. 12 april – 21 april

Fra kl. 12:00 – 14:30.
Restauranten lukker kl. 16:00
Vi anbefaler 2 retter 

 

Østers naturel : 195 kr.

Røget chili og grillet citron.

 

Stenbiderrogn: 295 kr.

Serveret klassisk med blinis, syltede rødløg og rørt cremefraiche.

 

Fynbo laks: 258 kr.

Fløde”stuvet” spinat, toast og krydderurter

 

Løgtærte: 258 kr.

Sprød butterdej, løgcreme, serranoskinke, krydderurtesalat samt parmesan og purløg

 

Rørt tatar af okseinderlår: 288 kr.

Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat, mayonnaise og pommes frites

 

Dagens fangst: 295 kr.

Præsenteres af tjeneren

 

Frokostmenu: 595 kr.

3-retters frokostmenu – præsenteres af tjeneren

 

Oste: 150 kr.

5 gode oste

 

Bagte europæiske rabarber: 150 kr.

Koldskålsparfait og crumble

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 85 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 155 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

A la carte frokost fra tirsdag d. 22. april

Fra kl. 12:00 – 14:30.

Restauranten lukker kl. 16:00

Forretter

Grønsagssild

135 kr.

Rodfrugter, dild, blødkogt æg og karrysalat med æbler.

Kryddersild

135 kr.

Kapers, rødløg, mayonnaise, karse og blødkogt æg.

Lun stegt sildefilet

135 kr.

Serveret med rødløg, kapers og hakket dild

Islandsk stenbiderrogn

295 kr.

Pisket cremefraiche, rødløg, toast, blinis, dild og grillet citron

Fynsk hummer

295 kr.

Serveret med nye kartofler, grillet citron, rørt mayonnaise, røget chili og dild.

Sprødstegt rødspættefilet & håndpillede rejer

198 kr.

Serveret med mayonnaise, citron og dild.

Østers

195 kr.

3 stk. “Gillardeau” østers naturel, grillet citron og røget chili

Baerii kaviar, 50 gr.

995 kr.

Serveret med blinis, syltet rødløg og rørt cremefraiche

Frokostretter

Silde bræt

248 kr.

Grønsagsild, kryddersild, lun stegt sild med passende garniture.

Helstegt rødtunge Str. 1

295 kr.

Brunet smør, skalotteløg, kapers, persille, grillet citron og fynske kartofler.

Fynsk salat

218 kr.

Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.

Ferskrøget laks

258 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Dagens fangst

295 kr.

Præsenteres af tjeneren.

Ristet kyllingesalat

258 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.

Løgtærte

248 kr.

Sprød butterdej, løgcreme, Serrano skinke, parmesan og purløg.

Rørt tatar af okseinderlår

288 kr.

Æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Ristet rugbrød og 2 æggeblommer.

Tartar lynstegt som Pariserbøf

258 kr.

Stegt meget rød, diverse klassiske garniturer og 2 æggeblommer.

Dagens Frokostmenu

595 kr.

Forret, hovedret, ost eller dessert.

Kokketrug (skal bestilles til hele bordet)

555 kr.

8 smagsfulde kokkeserveringer over 2 gange i trætrug som køkkenet sammensætter, der kan ikke tages højde for allergier og intolerancer i menuen.

5 slags oste

195 kr.

Passende garniture og knækbrød

Dagens dessert

150 kr.

Serveret med sorbet og crumble

Chokolademark

150 kr.

Serveret med crumble, vaniljecreme og sorbet.

Børnemenu

295 kr.

Grøntsagsstave, kyllingebryst eller rødspættefilet med pommes frites og isdessert.

VIGTIGT

Selskaber på mere end 8 personer skal menuen være forudbestilt til alle voksne ved bordet.

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 85 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 155 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]