Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

A la carte frokost

Hver dag fra kl. 12:00 – 15:00.

Weekender hvor der serveres Champagnefrokost udgår frokostkortet.

Sildetallerken

198 kr.

Grønsagsild med Lune æg og karrysalat, kryddersild med løgringe, dild, æbler og kapers samt lun stegt sild med kartofler, rødløg og hakket purløg

Helstegt rødspætte i rugmel

268 kr.

Brunet smør vendt med skalotteløg, kapers og persille, grillet citron og fynske kartofler.

Fynsk salat

198 kr.

Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.

Ferskrøget laks

258 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Ristet kyllingesalat

238 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.

Lufttørret skinke 12 mdr. i tynde skiver

238 kr.

Fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg.

Rørt tatar af okseinderlår

258 kr.

Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Friskhakket okseinderlår serveret med klassisk garniture,
Ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.

Pariserbøf

258 kr.

Serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.

Frokostens Fisk

278 kr.

Dagens fangst.

3 RETTERS MENU

495 kr.

Forret, hovedret
Ost eller dessert
Menuen sammensættes af køkkenet

ANRETNING

365 kr.

1. Servering
Kryddersild eller grøntsagssild.
2. Servering
Tatar eller stegt som pariserbøf.

Kokketrug (min. 2 personer)

395 kr.

7 smagsfulde kokkeserveringer over 2 gange i trætrug, de bedste retter fra vores frokostkort.

Oste

135 kr.

Variation af 5 danske og europæiske.

Sortebro dessert

135 kr.

Dagens dessert.

Børnemenu

199 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Sodavand

49 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Champagnefrokost   

1 og 2 maj 

8 og 9 maj

15 og 16 maj

22 og 23 maj

29 og 30 maj 

5 og 6 juni

12 og 13 juni 

 

 

Menuen vil blive serveret i trækasser til hvert enkelt bord.
Menuen skal forudbestilles til hele bordet

Åbningstid kl. fra kl. 12:00 – 16:00

Der kan forekomme ændringer i  menuen.

1. servering

Grønsagssild

Karrysalat, æg, kapers og dild.

Letrøget laks imperiale

med rygeostcreme og syltede sennepskorn.

Rødspættefilet stegt i brødkrumme

med rød remoulade og citron.

Hvide asparges

Tatarsauce og karse.
2. servering

Ristet kyllingesalat

sprød butterdejskurv, svampe og sprødstegt bacon.

Kroens bagte postej

serveret med syltede rødder.

Rørt tartar

med krydderurter og ristet rugbrød.

Små frikadeller

serveret med drueagurker.
Dessert

Æblesorbet

med vaniljecreme og crumble.

Champagnefrokost
495 kr. (normalpris 675 kr.)
Inklusiv et glas bobler med eller uden alkohol.
Champagnefrokosten skal forudbestilles til alle voksne ved hele bordet.

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagstave, sprødstegt fisk eller kyllingebryst og isdessert.

Priser 

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Diverse øl

fra 69 - 195 kr.

Pr. flaske.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 95 kr.

Pr. glas.

Kaffe og te

85 kr.

Med udvalg af petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.