Skip to main content

Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

A la carte frokost

Fra kl. 12:00 – 14:30.

Restauranten lukker kl. 16:00

Selskab på mere end 8 personer skal menuen være forudbestilt til alle voksne ved bordet og der skal hvis muligt vælges det samme. 

Silde bræt

248 kr.

Grønsagsild med Lune æg og karrysalat, kryddersild med løgringe, dild, æbler og kapers samt lun stegt sild med kartofler, rødløg og hakket purløg

Østers naturel

195 kr.

3 stk. “Gillardeau” østers, grillet citron og røget chili

½ dansk hummer

295 kr.

Rørt mayonnaise, grillet citron, røget chili, toast, nye danske kartofler og dild.

Helstegt rødspætte vendt i rugmel

365 kr.

Brunet smør vendt med skalotteløg, kapers og persille, grillet citron og fynske kartofler.

Fynsk salat

218 kr.

Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.

Ferskrøget laks

258 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Ristet kyllingesalat

258 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.

Lufttørret skinke 12 mdr. i tynde skiver

238 kr.

Fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg.

Rørt tatar af okseinderlår

258 kr.

Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Friskhakket okseinderlår serveret med klassisk garniture,
Ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.

Tartar lynstegt som Pariserbøf

258 kr.

Stegt meget rød, serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.

Frokostens Fisk

365 kr.

Dagens fangst.

3 RETTERS MENU

595 kr.

Forret, valg mellem fisk eller kød til hovedret
Ost eller dessert
Menuen sammensættes af køkkenet

ANRETNING

395 kr.

1. Servering
Kryddersild eller grøntsagssild.
2. Servering
Tatar eller stegt som pariserbøf.

Kokketrug (skal bestilles til hele bordet)

495 kr.

8 smagsfulde kokkeserveringer over 2 gange i trætrug som køkkenet sammensætter, der kan ikke tages højde for allergier og intolerancer i menuen.

Osten Comte

165 kr.

Serveret med valnødder og syltede hyben.

Sortebro dessert

150 kr.

Dagens dessert.

Børnemenu

250 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 75 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

55 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Julebord frokost

Julen starter d. 12 november 

Fra kl. 12:00 – 14:30.

Restauranten lukker kl. 16:00

 

1 Servering

Grøntsagssild serveret i kokotter med klassisk tilbehør.

.

Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild

.

Rødspættefilet stegt i brødkrumme med rød remoulade og citron.

.

Letrøget laks imperiale med rygeostcreme og syltede sennepskorn og ørredrogn.

.

Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.

.

2 servering

Ristet kyllingesalat i sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

.

Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra Landsbyens grise.

.

Kroens medisterpølse serveret med grønkål.

.

Fynsk æbleflæsk klassisk serveret.

.

Lun postej serveret med champion og bacon.

.

Små frikadeller serveret med drueagurker

.

3 servering

Kroens ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.

.

Rosa stegt andebryst med langtidsbagt æble puré, rødkål, brunede petit kartofler og sauce.

.

4 servering

Ris à la mande med kirsebærsorbet, tørrede kirsebær, kirsebærsauce og mandelcrumble.

 

Julebordet skal bestilles til alle voksne ved bordet 

Der kan desværre ikke tages højde for allergier og intolerancer i julebordet.

 

Julebord: 695 kr.

Lille julebord: 595 kr. (1 og 2 servering)   

Ost i stedet for dessert: 165 kr. tillæg til menuen

Sortebro kro øl: 195 kr. pr. flaske (75 cl.) 

Hjemmelavede snaps: fra 85 kr. pr. glas 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr. pr. person 

Champagne: 195 kr. pr. glas.

Juledrink: 195 kr. 

Kaffe med petitfour: 125 kr. pr. person

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr. pr. person

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 85 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

55 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]