Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Frokostkort

Alle ugens dage fra kl. 12:00 – 15:00.

Kroens kryddersild

118 kr.

Serveret med klassisk tilbehør.

Marinerede grøntsagssild

118 kr.

Med lune æg, løgringe, dild, æbler og kapers.

Lun røget sild fra Bogense

118 kr.

Med æggeblomme, rygeost, purløg, rødløg og radiser.

Marinerede lune stegte sild

118 kr.

Stegt i rugmel, fyldt med dild og sennep.

Rørt varmrøget laks

198 kr.

Sprøde salater, cornichoner, æble og peberrod.

Ferskrøget laks fra Odense havn

238 kr.

Med flødestuvet spinat, citron og toast.

Fynsk salat

168 kr.

Med rygeostdressing, pocheret æg og sprødstegt bacon.

Smørristede rødspættefileter

218 kr.

Med Sortebro pickles, tatarsauce, citron og kryddersalat.

Sortebro kros lufttørrede skinke

198 kr.

Med fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg.

Ristet kyllingesalat

218 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, sprødstegt bacon, purløg og salater.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Friskhakket okseinderlår, klassisk garniture og ristet rugbrød.

Pariserbøf

258 kr.

Serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.

Rørt tatar

258 kr.

Friskhakket okseinderlår, sprøde pommes frites, cornichoner og krydderrutesalat.

Kroens livret

278 kr.

Køkkenets favoritret.

Frokostens fisk

278 kr.

Dagens fangst.

Dagens 3 retters frokostmenu

395 kr.

Bestående af forret, hovedret, ost eller dessert. Menuen sammensættes af køkkenet.

Anretning

325 kr.

1. servering: Kryddersild med tilbehør eller stegt kyllingesalat.
2. servering: Tatar eller stegt som pariserbøf

Sildetrug min. 2 personer

258 kr.

Grøntsagssild, kryddersild, røget sild og stegte sild. Udvalget af sild serveres ved bordet med diverse klassisk garniture.

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Oste

135 kr.

5 slags oste serveret med knækbrød og kvædekompot.

Desserter

135 kr.

Frokostens udvalg.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Sodavand

49 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 95 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Alle ugens dage fra kl. 12:00 – 15:00. Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Påskebord

Fra lørdag den 4. april til mandag den 13. april fra kl. 12:00 – 15:00.

Påskesild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

Sortebro kryddersild

Med æg, løgringe, dild, æbler og kapers.

Røget sild fra Bogense

Med æggeblomme, rygeost, purløg, rødløg og radiser.

Marinerede lune stegte sild

Stegt i rugmel, fyldt med dild og sennep.

Rørt varmrøget ørred

Sprøde salater, cornichoner, æble og peberrod.

Ferskrøget havørred imperial fra Bisserup

Rygeost, sennepskorn, sprødt rugbrød og karse.

Ferskrøget ål fra Bogense

Røræg og karse.

Sprødstegte rødspættefileter

Med Sortebro pickles, tatarsauce og citron.

Havfrisk stenbiderrogn

Blinis, syltet rødløg og rørt cremefraiche.

Ristet kyllingesalat

Sprød butterdejskurv, svampe og sprødstegt bacon.

Tatar af okseinderlår

Rørt med friske krydderier, pickles og sprødt rugbrød.

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

Frikadeller

Syltede drueagurker.

(Serveret) Påskelam

Forårsløg, stikkelsbærbarbecue, havesyre og lammesky.

(Serveret) Hybenrosesyltede rabarber

Æblesorbet, vaniljecreme og sprød makrontuile.

Påskebord

495 kr.

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Oste (tillæg til påskebord)

95 kr.

3 slags oste serveret med knækbrød og kvædekompot.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Sodavand

49 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 95 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Champagnefrokost

Lørdag og Søndage fra d. 29. februar – 29 marts fra kl. 12:00 – 15:00.

Grøntsagssild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

Stenbiderrogn

Blinis, cremefraiche og syltede rødløg.

Ferskrøget havørred imperial fra Bisserup

Rygeost, sennepskorn, sprødt rugbrød og karse.

Sprødstegte rødspættefileter

Med Sortebro pickles, tatarsauce og citron.

Vagtelæg

Grønne asparges, syltede sennepskorn og pisket dildsmør.

Ristet kyllingesalat

Sprød butterdejskurv, svampe og sprødstegt bacon.

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

Frikadeller

Syltede drueagurker.

Kroens ristede pølse

Dijonsennep.

(Serveret) petit tatar eller stegt som pariserbøf

Pickles, peberrod og æggeblomme.

(Serveret) Æblesorbet

Vaniljecreme og mandelcrumble.

Champagnefrokost

395 kr. (inklusiv 1 gl. champagne)

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Sodavand

49 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 95 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.