Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Frokostkort

Alle ugens dage fra kl. 12:00 – 15:00.

Fra d. 15. november – 22. december vil vores julebord være at finde i stedet for vores normale frokostkort.

Torskeryg

250 kr.

Morkelcreme, trøffel, brunet torskesauce og Karl Johan olie.

Letrøget havørred

250 kr.

Knoldselleri, æbler fra haven, valnødder, marinade, rygeostcreme og krydderurter.

Røget færøsk laks i tynde skiver

250 kr.

Dild og rævesauce

Morkler

250 kr.

Fyldt med brissel, sauce på osten Gammel Knas og sherryglace.

Gråandebryst

300 kr.

Spæde rødbeder, kartoffelpuré og pebersauce.

Côte de boeuf af oksemørbrad

300 kr.

Spæde rødbeder, bagte løg, skovsvampe, tørrede bær, rørt kartoffelpuré med sprøde løg og rødvinssauce.

Menu 3 retters menu

600 kr.

Vælges fra menukortet

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagsstave, kyllingebryst med pommes frites og isdessert.

Oste

150 kr.

5 slags oste serveret med knækbrød og kvædekompot.

Desserter

150 kr.

Frokostens udvalg.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Sodavand

49 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 95 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Alle ugens dage fra kl. 12:00 – 15:00. Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Fra den 14. november – 22. december 2019

Gammeldags modnede grøntsagssild
Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Gammeldags modnede kryddersild 
Serveret i kokotter med dildsalat og kapers.

 

Lune fynske rugmelsstegte sild
Fyldt med sennep og dild.

 

Grillet letrøget havørred

Æblesellerisalat, sennepskorn og sprødt rugbrød.

 

Ferskrøget ålefilet fra Bogense
Røræg og karse.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  
De tusind øers dressing og citron.

 

Ristet kyllingesalat 
Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

 

Sortebro sprængte sylte (økologisk gris)
Sennep og syltede rødbeder.

 

Rørt tatar af okseinderlår
Peberrod, pickles og cornichoner.

 

Klassisk lun leverpostej
Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller
Sortebros rødkål og syltede drueagurker.

 

Kroens medisterpølse
Serveret med grønkål og sennep.

 

Sortebro Kros blodpølse 
Sirup, kanelsukker og æblekompot.

 

Fynsk æbleflæsk
Klassisk serveret.

 

Kroens ribbensteg med sprøde svær
Bagt æblepuré og portvinskogte svesker.

 

Rosastegt andebryst le canard  
Rødkål, tørrede bær, kartoffelpuré med saltet karamel og sprøde aspargeskartofler og sauce.

 

Sortebro juledessert
Ris à l’amande, kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

Julebord frokost

555 kr.