Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Frokostkort

Fra mandag til søndag fra kl. 12:00 – 15:00.

Marinerede grøntsagssild

118 kr.

Med lune æg, karrysalat, løgringe, dild, æbler og kapers.

Marinerede lune stegte sild

118 kr.

Stegt i rugmel, fyldt med dild og sennep og lune æg.

Ferskrøget laks fra Odense havn

238 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Fynsk salat

168 kr.

Rygeostdressing, salater, pocheret æg, toast og sprødstegt bacon.

Smørristede rødspættefileter stegt i rugmel

218 kr.

Med Sortebro pickles, tatarsauce, grillet citron og fynske kartofler.

Lufttørret skinke 12 mdr. i tynde skiver

198 kr.

Fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg.

Ristet kyllingesalat

218 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, sprødstegt bacon, purløg og krydderurtesalat.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Friskhakket okseinderlår serveret med klassisk garniture, ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.

Pariserbøf

258 kr.

Serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.

Rørt tatar af okseinderlår

258 kr.

Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Frokostens fisk

278 kr.

Dagens fangst.

Dagens 3 retters frokostmenu

395 kr.

Forret, hovedret, ost eller dessert. Menuen sammensættes af køkkenet.

Anretning

325 kr.

1. servering: Kryddersild eller røget sild.
2. servering: Tatar eller stegt som pariserbøf.

Sildetrug min. 2 personer

258 kr.

Grøntsagssild, kryddersild, røget sild og stegte sild. Udvalget af sild serveres ved bordet med diverse klassisk garniture.

Børnemenu

199 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Oste

135 kr.

5 slags oste serveret med knækbrød .

Desserter

135 kr.

Frokostens udvalg.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Sodavand

49 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Julebord serveret i egetræskasser ved bordet.  

Fra den 12. november – 22. december 2020.

Frokost og aften

1. servering

Marinerede grøntsagssild

Med lune æg, karrysalat, løgringe, dild, æbler og kapers.

Letrøget laks imperiale

Rygeostcreme og syltede sennepskorn.

Rødspættefilet stegt i brødkrumme

Rød remoulade og citron.

Røget ål fra Bogense

Røræg og karse.

2. servering

Ristet kyllingesalat

Sprød butterdejskurv, svampe og sprødstegt bacon.

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

Kroens medisterpølse

Serveret med grønkål og sennep.

Fynsk æbleflæsk

Klassisk serveret.

3. servering

Kroens ribbensteg

Med sprøde svær, bagt æblepuré og portvinskogte svesker i glace.

Rosastegt andebryst

Brunede petit kartofler og tørrede bær.

4. servering

Ris à l´amande

Kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

Julebord

555 kr.

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagstave, sprødstegt fisk eller kyllingebryst og isdessert.

Tilvalgsretter

Lune rugmelsstegte sild

55 kr.

Sortebro kro berømte stegte sild serveret med dild og dijonsennep.

Sortebros sprængte sylte

55 kr.

Sylte lavet på det allerbedste fra landsbyens grise, serveret med grov sennep.

Sortebro Kro blodpølse

55 kr.

Danmarks bedste blodpølse, tilberedt efter en hemmelig opskrift, serveret med hybenrosesirup og kanelsukker.

Oste

125 kr.

Osteudvalg i stedet for dessert, serveret med passende garniture.

Priser 

Diverse snaps

fra 65 kr.

Pr. glas.

Diverse øl

fra 69 - 195 kr.

Pr. flaske.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 95 kr.

Pr. glas.

Kaffe og te

85 kr.

Med udvalg af petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.