A la carte frokost
hver dag fra kl. 12:00 – 14:00.
Marinerede grøntsagssild
118 kr.
Lune æg, karrysalat, løgringe, dild, æbler og kapers.
Marinerede lune stegte sild
118 kr.
Stegt i rugmel, fyldt med dild og sennep serveret med lune æg.
Smørristede rødspættefileter stegt i rugmel
218 kr.
Sortebro pickles, tatarsauce, grillet citron og fynske kartofler.
Fynsk salat
168 kr.
Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.
Ferskrøget laks
238 kr.
Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.
Ristet kyllingesalat
218 kr.
Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.
Lufttørret skinke 12 mdr. i tynde skiver
198 kr.
Fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg.
Rørt tatar af okseinderlår
258 kr.
Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.
Tatar af okseinderlår
248 kr.
Friskhakket okseinderlår serveret med klassisk garniture,
Ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.
Ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.
Pariserbøf
258 kr.
Serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.
Frokostens Fisk
278 kr.
Dagens fangst.
3 RETTERS MENU
395 kr.
Forret, hovedret
Ost eller dessert
Menuen sammensættes af køkkenet
Ost eller dessert
Menuen sammensættes af køkkenet
ANRETNING
325 kr.
1. Servering
Kryddersild eller røget sild.
2. Servering
Tatar eller stegt som pariserbøf.
Kryddersild eller røget sild.
2. Servering
Tatar eller stegt som pariserbøf.
SILDETRUG (min. 2 personer)
325 kr.
Grøntsagssild, kryddersild, røget sild og stegte sild
Udvalget af sild serveres ved bordet med diverse klassisk garniture.
258 kr. pr. person
Udvalget af sild serveres ved bordet med diverse klassisk garniture.
258 kr. pr. person
Oste
135 kr.
Variation af 5 danske og europæiske.
Sortebro dessert
135 kr.
Dagens dessert.
Børnemenu
199 kr.
Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.
Drikkelse
Diverse øl
fra 79 kr.
Pr. glas.
Diverse snaps
fra 55 kr.
Pr. glas.
Sodavand
49 kr.
Pr. flaske.
Vine i hele flasker
fra 495 kr.
Pr. flaske.
Vine i glas
fra 125 kr.
Pr. glas.
Kaffe med udvalg af petit four
85 kr.
Mineralvand ad libitum
40 kr.
Filtreret og afkølet.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Champagnefrokost
Vi byder år 2021 velkommen, med den lækreste champagnefrokost sammensat af de bedste råvarer hver weekend fra den 10 . april til 9 maj 2021.
Menuen vil blive serveret i trækasser til hvert enkelt bord.
Menuen skal forudbestilles til hele bordet
Åbningstid kl. fra kl. 12:00 – 16:00
Der kan forekomme ændringer i menuen.
1. servering
Stenbiderogn
Blinis, rødløg og cremefraiche.
Letrøget laks imperiale
med rygeostcreme og syltede sennepskorn.
Rødspættefilet stegt i brødkrumme
med rød remoulade og citron.
Hvide asparges
Tatarsauce og karse.
2. servering
Ristet kyllingesalat
sprød butterdejskurv, svampe og sprødstegt bacon.
Sortebros lune leverpostej
serveret med syltede rødder, svampe og bacon.
Rørt tartar
med krydderurter og ristet rugbrød.
Små frikadeller
serveret med drueagurker.
Dessert
Æblesorbet
med vaniljecreme og crumble.
Champagnefrokost
495 kr. (normalpris 675 kr.)
Inklusiv et glas bobler med eller uden alkohol.
Børnemenu
195 kr.
Grøntsagstave, sprødstegt fisk eller kyllingebryst og isdessert.
Priser
Diverse snaps
fra 55 kr.
Pr. glas.
Diverse øl
fra 69 - 195 kr.
Pr. flaske.
Sodavand
59 kr.
Pr. flaske.
Vine i hele flasker
fra 495 kr.
Pr. flaske.
Vine i glas
fra 95 kr.
Pr. glas.
Kaffe og te
85 kr.
Med udvalg af petit four.
Mineralvand ad libitum
40 kr.
Filtreret og afkølet
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.