A la carte frokost
Fra kl. 12:00 – 14:30.
Restauranten lukker kl. 16:00
Ala Carte kortet vil være reduceret i Grundlovsweekenden
Drikkelse
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Farsdag / Grundlovsdag weekend
d. 3, 4, 5. juni
Fra kl. 12:00 – 14:30.
Restauranten lukker kl. 16:00
1 servering
.
Grønne asparges med fjordrejer.
.
Sprødstegt rødspættefilet med rød remulade.
.
Letrøget laks imperiale med rygeostcreme og sennepskorn.
.
Grønsagssild med karry og æg.
.
2 servering
.
Tatar af okseinderlår med ristet rugbrød.
.
Rørt kyllingsalat med purløg.
.
Petit frikadeller fra økologiske fynske grise.
.
Butterdejskurv med hvide asparges og friske ærter
.
3 servering
.
Fynske rabarber og jordbær med vanilje og crumble
.
Menu: 595 kr. (normalpris 795 kr.)
.
Menuen skal forudbestilles til alle voksne ved bordet
Drikkelse
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.