Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

A la carte frokost

Hver dag fra kl. 12:00 – 14:30.

Restauranten lukker kl. 16:00

Selskab på mere end 8 personer skal menuen være forudbestilt til alle voksne ved bordet og der skal vælges det samme. 

Sildetallerken

198 kr.

Grønsagsild med Lune æg og karrysalat, kryddersild med løgringe, dild, æbler og kapers samt lun stegt sild med kartofler, rødløg og hakket purløg

Helstegt rødspætte i rugmel

268 kr.

Brunet smør vendt med skalotteløg, kapers og persille, grillet citron og fynske kartofler.

Fynsk salat

198 kr.

Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.

Ferskrøget laks

258 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Ristet kyllingesalat

238 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.

Lufttørret skinke 12 mdr. i tynde skiver

238 kr.

Fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg.

Rørt tatar af okseinderlår

258 kr.

Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Friskhakket okseinderlår serveret med klassisk garniture,
Ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.

Pariserbøf

258 kr.

Serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.

Frokostens Fisk

278 kr.

Dagens fangst.

3 RETTERS MENU

495 kr.

Forret, hovedret
Ost eller dessert
Menuen sammensættes af køkkenet

ANRETNING

365 kr.

1. Servering
Kryddersild eller grøntsagssild.
2. Servering
Tatar eller stegt som pariserbøf.

Kokketrug (skal bestilles til hele bordet)

395 kr.

7 smagsfulde kokkeserveringer over 2 gange i trætrug, de bedste retter fra vores frokostkort.

Oste

135 kr.

Variation af 5 danske og europæiske.

Sortebro dessert

135 kr.

Dagens dessert.

Børnemenu

199 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 75 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe

95 kr.

Petitfour

55 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Julebord

Hver dag fra kl. 12:00 – 15:00.

Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost 

1 servering

Ved bordet i træskasser

Grøntsagssild

Serveret i kokotter med klassisk tilbehør.

Lune rugmelsstegte sild

Fyldt med dijonsennep og dild

Rødspættefilet stegt i brødkrumme

Serveret med rød remoulade og citron.

Letrøget laks imperiale

Rygeostcreme og syltede sennepskorn.

Røget ål fra Bogense

Røræg og purløg.

2 servering

Ved bordet i trækasser

Ristet kyllingesalat

Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

Sortebro sprængte sylte

Lavet på det bedste fra Landsbyens grise.

Kroens medisterpølse

Serveret med grønkål.

Fynsk æbleflæsk

Klassisk serveret.

Små frikadeller

Serveret med drueagurker.

Tatar eller stegt som pariserbøf.

Hovedret

Kroens ribbensteg med sprøde svær

Portvinskogte svesker i glace.

Rosastegt andebryst

Langtidsbagt æblepurè, rødkål, brunede petit kartofler og sauce.

Ris à l´amande

Kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

Julebord og drikkelse

Julebord

595 kr.

Lille julebord

555 kr.

1 og 2 servering af julebordet

Diverse snaps

fra 75 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe

85 kr.

Petitfour

55 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.