Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Frokostkort

Alle ugens dage fra kl. 12:00 – 15:00.

Kroens kryddersild

118 kr.

serveret med klassisk tilbehør.

Lun røget sild fra Bogense.

118 kr.

med æggeblomme, rygeost, purløg, rødløg og radiser.

Marinerede grøntsagssild

118 kr.

med lune æg, løgringe, dild, æbler og kapers.

Marinerede lune stegte sild

118 kr.

stegt i rugmel, fyldt med dild og sennep.

Friskkogt krebs efter tilgang

dagspris

Rørt varmrøget laks

198 kr.

Sprøde salater, cornichon, æble, peberrod

Fynsk salat

168 kr.

med rygeostdressing, pocheret æg og sprødstegt bacon.

Ferskrøget laks fra Odense havn

238 kr.

med flødestuvet spinat, citron og toast.

Smørristede rødspættefileter

218 kr.

med Sortebro pickles, tatarsauce, citron og kryddersalat.

Frokostens fisk

278 kr.

dagens fangst.

Sortebro kros lufttørrede skinke

198 kr.

med fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg.

Ristet kyllingesalat

218 kr.

sprød butterdejskurv, svampe, sprødstegt bacon, purløg og salater.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

friskhakket okseinderlår, klassisk garniture og ristet rugbrød.

Pariserbøf

258 kr.

serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.

Kroens livret

278 kr.

køkkenets favorit.

FROKOST 3 retters menu

395 kr.

Bestående af forret, hovedret, ost eller dessert. Menuen sammensættes af køkkenet.

SILDETRUG min. 2 personer

258 kr. pr. person.

Grøntsagssild, kryddersild, røget sild og stegte sild. Udvalget af sild serveres ved bordet med diverse klassisk garniture

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagsstave, kyllingebryst med pommes frites og isdessert.

Oste

135 kr.

5 slags oste serveret med knækbrød og kvædekompot.

Desserter

135 kr.

Frokostens udvalg.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Sodavand

39 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 95 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petitfour

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Alle ugens dage fra kl. 12:00 – 15:00. Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Fra den 14. november – 22. december 2019

Gammeldags modnede grøntsagssild
Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

Gammeldags modnede kryddersild 
Serveret i kokotter med dildsalat og kapers.

Lune fynske rugmelsstegte sild
Fyldt med sennep og dild.

Kroens letrøgede Færøske laks imperiale
Rødbede, æbler, peberrod, sennepskorn og sprødt rugbrød.

Ferskrøget ålefilet fra Bogense
Røræg og karse.

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  
Tusind øers dressing og citron.

Ristet kyllingesalat 
Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

Sortebro sprængte sylte (økologisk gris)
Sennep og syltede rødbeder.

Rørt tatar af okseinderlår
Peberrod, pickles og cornichoner.

Klassisk lun leverpostej
Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

Petit frikadeller
Sortebro rødkål og syltede drueagurker.

Kroens medisterpølse
Serveret med grønkål og sennep.

Sortebro Kros blodpølse 
Sirup, kanelsukker og æblekompot.

Fynsk æbleflæsk
Klassisk serveret.

Kroens ribbensteg med sprøde svær
Bagt æblepuré og portvinskogte svesker.

Rosastegt andebryst le canard  
Rødkål med tyttebær, kartoffelpuré med saltet karamel og sprøde aspargeskartofler og sauce.

Sortebro juledessert
Ris à l’amande, kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

Julebord frokost

555 kr.