Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

A la carte frokost

Hver dag fra kl. 12:00 – 14:30.

Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost 

Sildetallerken

198 kr.

Grønsagsild med Lune æg og karrysalat, kryddersild med løgringe, dild, æbler og kapers samt lun stegt sild med kartofler, rødløg og hakket purløg

Helstegt rødspætte i rugmel

268 kr.

Brunet smør vendt med skalotteløg, kapers og persille, grillet citron og fynske kartofler.

Fynsk salat

198 kr.

Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.

Ferskrøget laks

258 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Ristet kyllingesalat

238 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.

Lufttørret skinke 12 mdr. i tynde skiver

238 kr.

Fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg.

Rørt tatar af okseinderlår

258 kr.

Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Friskhakket okseinderlår serveret med klassisk garniture,
Ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.

Pariserbøf

258 kr.

Serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.

Frokostens Fisk

278 kr.

Dagens fangst.

3 RETTERS MENU

495 kr.

Forret, hovedret
Ost eller dessert
Menuen sammensættes af køkkenet

ANRETNING

365 kr.

1. Servering
Kryddersild eller grøntsagssild.
2. Servering
Tatar eller stegt som pariserbøf.

Kokketrug (skal bestilles til hele bordet)

395 kr.

7 smagsfulde kokkeserveringer over 2 gange i trætrug, de bedste retter fra vores frokostkort.

Oste

135 kr.

Variation af 5 danske og europæiske.

Sortebro dessert

135 kr.

Dagens dessert.

Børnemenu

199 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Sodavand

49 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.