Skip to main content

Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

A la carte frokost

Fra kl. 12:00 – 14:30.

Restauranten lukker kl. 16:00

Forretter

Grønsagssild

135 kr.

Rodfrugter, dild, blødkogt æg og karrysalat med æbler.

Kryddersild

135 kr.

Kapers, rødløg, mayonnaise, karse og blødkogt æg.

Lun stegt sildefilet

135 kr.

Serveret med rødløg, kapers og hakket dild

Stenbiderrogn

295 kr.

Serveret klassisk med blinis, syltede rødløg og rørt cremefraiche.

Fjordrejer

295 kr.

Serveret med nye kartofler, grillet citron, rørt mayonnaise, røget chili og dild.

Sprødstegt rødspættefilet & håndpillede rejer

198 kr.

Serveret med mayonnaise, citron og dild.

Østers

195 kr.

3 stk. “Gillardeau” østers naturel, grillet citron og røget chili

Baerii kaviar, 50 gr.

995 kr.

Serveret med blinis, syltet rødløg og rørt cremefraiche

Frokostretter

Silde bræt

248 kr.

Grønsagsild, kryddersild, lun stegt sild med passende garniture.

Helstegt skærising Str. 1

295 kr.

Brunet smør, skalotteløg, kapers, persille, grillet citron og fynske kartofler.

Fynsk salat

218 kr.

Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.

Ferskrøget laks

258 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Dagens fangst

295 kr.

Præsenteres af tjeneren.

Ristet kyllingesalat

258 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.

Løgtærte

248 kr.

Sprød butterdej, løgcreme, Serrano skinke, parmesan og purløg.

Rørt tatar af okseinderlår

288 kr.

Æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Ristet rugbrød og 2 æggeblommer.

Tartar lynstegt som Pariserbøf

258 kr.

Stegt meget rød, diverse klassiske garniturer og 2 æggeblommer.

Dagens Frokostmenu

595 kr.

Forret, hovedret, ost eller dessert.

Kokketrug (skal bestilles til hele bordet)

555 kr.

8 smagsfulde kokkeserveringer over 2 gange i trætrug som køkkenet sammensætter, der kan ikke tages højde for allergier og intolerancer i menuen.

5 slags oste

195 kr.

Passende garniture og knækbrød

Bagte rabarber

150 kr.

Serveret med koldskålsorbet og crumble

Chokolademark

150 kr.

Serveret med crumble, vaniljecreme og sorbet.

Børnemenu

295 kr.

Grøntsagsstave, kyllingebryst eller rødspættefilet med pommes frites og isdessert.

VIGTIGT

Selskaber på mere end 8 personer skal menuen være forudbestilt til alle voksne ved bordet.

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 85 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 155 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Pinsefrokost

18, 19 og 20 maj

Fra kl. 12 – 15

Restauranten lukker kl. 16:00

1 Servering

Hvide asparges – rejer.

Karrysild – karrysalat – æg

Rødspættefilet stegt i brødkrumme – med rød remoulade og citron.

Letrøget laks imperiale – rygeostcreme, karse, syltede sennepskorn og ørredrogn.

 

2 servering

Det bedste fra grisen  – sherry sauce – grønne asparges

Rørt tatar af okseinderlår  – ristet rugbrød

Rørt kylling salat – svampe og – cornichoner

Nye Fynske kartofler – krydderurter – brunet smør

 

3 servering

Bagte rabarber & jordbær – koldskålssorbet – crumble.

 

Pinsefrokost 595 kr.

 

Der kan desværre ikke tages højde for allergier og intolerancer i Pinsefrokost

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 85 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 155 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]