Skip to main content

Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

A la carte frokost November / December

Fra kl. 12:00 – 14:30.

Restauranten lukker kl. 16:00

Letrøget laks imperiale

265 kr.

Rygeostcreme, syltede sennepskorn, ørredrogn, syrnet fløde og krydderurteolie.

Rørt tatar af dådyr

285 kr.

Pommes frites, krydderurtesalat, wasabi, enebær og karse.

Østers

195 kr.

3 stk. “Gillardeau” østers naturel, grillet citron og røget chili

Baerii kaviar, 50 gr.

995 kr.

Serveret med blinis, syltet rødløg og rørt cremefraiche

Ristet torsk

365 kr.

Variation af kål, syltet citronskal, brunet sellericreme, trøffelsauce og kartoffelgarniture.

Medaljon af dådyr

395 kr.

Solbærpære, dehydreret rødbede, tyttebær, bagte løg, rødvinssauce og kartoffelgarniture.

Gråandebryst

355 kr.

Solbærpære, dehydreret rødbede, tyttebær, bagte løg, rødvinssauce og kartoffelgarniture.

Dagens Frokostmenu

595 kr.

Forret, hovedret, ost eller dessert.

Blåskimmel ost

150 kr.

Lunt frugt & nøddebrød og kvædekompot.

5 slags oste

195 kr.

Passende garniture og knækbrød

Blommedessert

150 kr.

Serveret med vaniljeparfait og crumble

Risalamande

150 kr.

Kirsebærsorbet, tørrede kirsebær, lun kirsebærsauce og mandelcrumble.

Børnemenu

285 kr.

Grøntsagsstave, kyllingebryst eller rødspættefilet med pommes frites og isdessert.

VIGTIGT

Selskaber på mere end 8 personer skal menuen være forudbestilt til alle voksne ved bordet.

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 85 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 155 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Fra d. 11 november – 27 december

Fra kl. 12:00 – 14:30. og aften fra kl. 18:00 – 21:00

Restauranten lukker kl. 16:00 til frokost og kl. 01:00 til aften

1 Servering

Kroens julekryddersild i kokotter med kapers og æg.

Lune rugmelsstegte sild, fyldt med dijonsennep og dild.

Rødspættefilet med rørt remoulade og citron.

Røget laks imperiale med rygeostcreme og ørredrogn.

Røget ål fra Bogense med røræg og purløg.

2 servering

Rørt kyllingesalat med svampe, cornichoner og purløg.

Sortebro sprængte sylte lavet på det bedste fra grisen.

Kroens medisterpølse serveret med grønkål.

Sortpølse ristet og serveret med æble kompot og sirup.

Lun postej serveret med champion og bacon.

Små frikadeller serveret med drueagurker.

3 servering

Ribbensteg med sprøde svær og portvinskogte svesker i glace.

Vildandebryst med æble puré, rødkål, petit kartofler og sauce.

4 servering

Risalamande med sorbet, kirsebær, sauce og mandler.

 

Julebord frokost: 695 kr. 

Lille julebord frokost: 595 kr. (de første 2 serveringer) 

Julebord serveres i egetræskasser ved hvert bord 

 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

 

Diverse

 

Velkomstdrink med smag af jul: 175 kr. pr. glas 

Diverse øl og juleøl : fra 69 – 395 kr. pr. flaske

Snaps: 85 kr. pr. glas / fra 795 kr. pr. flaske

Julehvidvin: 695 kr. pr. fl. / 155 kr. pr gl.

Julerødvin: 695 kr. pr. fl. / 155 kr. pr gl.

Juleportvin: 145 kr. Pr. gl.  eller 165 kr. gl.   

Kaffe med julepetitfour: 125 kr. pr. person

Kaffe & te: 95 kr. person

Mineralvand ad libitum: 50 kr. pr. person

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

A la carte frokost Januar

Fra d. 5 januar

Fra kl. 12:00 – 14:30.

Restauranten lukker kl. 16:00

Forretter

Grønsagssild

135 kr.

Rodfrugter, dild, blødkogt æg og karrysalat med æbler.

Kryddersild

135 kr.

Kapers, rødløg, mayonnaise, karse og blødkogt æg.

Lun stegt sildefilet

135 kr.

Serveret med rødløg, kapers og hakket dild

Sprødstegt rødspættefilet

185 kr.

Serveret med rørt remoulade, citron og dild

Sprødstegt rødspættefilet & håndpillede rejer

198 kr.

Serveret med mayonnaise, citron og dild.

Østers

195 kr.

3 stk. “Gillardeau” østers naturel, grillet citron og røget chili

Baerii kaviar, 50 gr.

995 kr.

Serveret med blinis, syltet rødløg og rørt cremefraiche

Frokostretter

Silde bræt

248 kr.

Grønsagsild, kryddersild, lun stegt sild med passende garniture.

Helstegt rødspætte Str. 1

295 kr.

Brunet smør, skalotteløg, kapers, persille, grillet citron og fynske kartofler.

Fynsk salat

218 kr.

Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.

Ferskrøget laks

258 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Dagens fangst

295 kr.

Præsenteres af tjeneren.

Ristet kyllingesalat

258 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.

Løgtærte

248 kr.

Sprød butterdej, løgcreme, Serrano skinke, parmesan og purløg.

Rørt tatar af okseinderlår

288 kr.

Æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Ristet rugbrød og 2 æggeblommer.

Tartar lynstegt som Pariserbøf

258 kr.

Stegt meget rød, diverse klassiske garniturer og 2 æggeblommer.

Dagens Frokostmenu

595 kr.

Forret, hovedret, ost eller dessert.

Kokketrug (skal bestilles til hele bordet)

555 kr.

8 smagsfulde kokkeserveringer over 2 gange i trætrug som køkkenet sammensætter, der kan ikke tages højde for allergier og intolerancer i menuen.

5 slags oste

195 kr.

Passende garniture og knækbrød

Blommedessert

150 kr.

Serveret med vaniljeparfait og crumble

Surdejspandekage

150 kr.

Serveret med crumble, vaniljecreme og sorbet.

Børnemenu

285 kr.

Grøntsagsstave, kyllingebryst eller rødspættefilet med pommes frites og isdessert.

VIGTIGT

Selskaber på mere end 8 personer skal menuen være forudbestilt til alle voksne ved bordet.

Drikkelse

Diverse øl

fra 69 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 85 kr.

Pr. glas.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 155 kr.

Pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Mineralvand ad libitum

50 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]