A la carte frokost
Fra kl. 12:00 – 14:30.
Restauranten lukker kl. 16:00
Selskab på mere end 8 personer skal menuen være forudbestilt til alle voksne ved bordet og der skal hvis muligt bestilles det samme.
Silde bræt
248 kr.
Grønsagsild med Lune æg og karrysalat, kryddersild med løgringe, dild, æbler og kapers samt lun stegt sild med kartofler, rødløg og hakket purløg
Østers naturel
195 kr.
3 stk. “Gillardeau” østers, grillet citron og røget chili
Helstegt rødspætte vendt i rugmel
365 kr.
Brunet smør vendt med skalotteløg, kapers og persille, grillet citron og fynske kartofler.
Fynsk salat
218 kr.
Rygeostdressing, salater, pocherede æg, toast og ristet bacon.
Ferskrøget laks
258 kr.
Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.
Ristet kyllingesalat
258 kr.
Sprød butterdejskurv, svampe, bacon, purløg og krydderurtesalat.
Lufttørret skinke 12 mdr. i tynde skiver
238 kr.
Fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg.
Rørt tatar af okseinderlår
258 kr.
Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.
Tatar af okseinderlår
248 kr.
Friskhakket okseinderlår serveret med klassisk garniture,
Ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.
Ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.
Tartar lynstegt som Pariserbøf
258 kr.
Stegt meget rød, serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.
Frokostens Fisk
365 kr.
Dagens fangst.
3 RETTERS MENU
595 kr.
Forret, valg mellem fisk eller kød til hovedret
Ost eller dessert
Menuen sammensættes af køkkenet
Ost eller dessert
Menuen sammensættes af køkkenet
ANRETNING
395 kr.
1. Servering
Kryddersild eller grøntsagssild.
2. Servering
Tatar eller stegt som pariserbøf.
Kryddersild eller grøntsagssild.
2. Servering
Tatar eller stegt som pariserbøf.
Kokketrug (skal bestilles til hele bordet)
495 kr.
8 smagsfulde kokkeserveringer over 2 gange i trætrug som køkkenet sammensætter, der kan ikke tages højde for allergier og intolerancer i menuen.
Brie de Meaux
165 kr.
Syltede solbær samt ristet brioche
Sortebro dessert
150 kr.
Dagens dessert.
Børnemenu
250 kr.
Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.
Drikkelse
Diverse øl
fra 69 kr.
Pr. glas.
Diverse snaps
fra 75 kr.
Pr. glas.
Sodavand
59 kr.
Pr. flaske.
Vine i hele flasker
fra 495 kr.
Pr. flaske.
Vine i glas
fra 125 kr.
Pr. glas.
Kaffe eller te
95 kr.
Petitfour
55 kr.
Mineralvand ad libitum
40 kr.
Filtreret og afkølet.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.