Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

A la carte frokost

Fra mandag til søndag fra kl. 12:00 – 15:00.

Det bedste fra grisen

250 kr.

Glaseret grisekind, kartoffel aligot, cremet muslingesauce og sort trøffel.

Færøsk røget laks

250 kr.

Tynde skiver, krydderurter og rygeostecreme.

Helstegt havtaskehale

395 kr.

Røget beurre blanc, fedtegrever, rosenkålsblade, porrer, ramsløgskapers, sandløg og syltet citronskal.

Côte de boeuf af oksemørbrad

395 kr.

Spæde rødbeder, bagte løg, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

Oste

150 kr.

Variation af 5 danske og europæiske.

Sortebro dessert

150 kr.

Ris à l´amande, kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

Børnemenu

199 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Sodavand

49 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 125 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Julebord serveret i egetræskasser ved bordet.  

Fra den 12. november – 22. december 2020.

Julebord skal vælges af alle voksne ved bordet

1. servering

Marinerede grøntsagssild

Med lune æg, karrysalat, løgringe, dild, æbler og kapers.

Lune rugmelsstegte sild

Fyldt med dild og dijonsennep.

Letrøget laks imperiale

Rygeostcreme og syltede sennepskorn.

Rødspættefilet stegt i brødkrumme

Rød remoulade og citron.

Røget ål fra Bogense

Røræg og karse.

2. servering

Ristet kyllingesalat

Sprød butterdejskurv, svampe og sprødstegt bacon.

Sortebros sprængte sylte

Sylte lavet på det allerbedste fra landsbyens grise, serveret med grov sennep.

Kroens medisterpølse

Serveret med grønkål og sennep.

Fynsk æbleflæsk

Klassisk serveret.

Små frikadeller

serveret med drueagurker.

Hovedret

Kroens ribbensteg

Med sprøde svær, bagt æblepuré og portvinskogte svesker i glace.

Rosastegt andebryst

Brunede petit kartofler og tørrede bær.

Dessert

Ris à l´amande

Kirsebærsorbet, sauce og mandelcrumble.

Julebord

555 kr.

Lille Julebord

495 kr.

Julebord uden hovedret og dessert

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagstave, sprødstegt fisk eller kyllingebryst og isdessert.

Tilvalgsretter

Oste

95 kr. pr. person

Osteudvalg i stedet for dessert, serveret med passende garniture.

Priser 

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Diverse øl

fra 69 - 195 kr.

Pr. flaske.

Sodavand

59 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 495 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 95 kr.

Pr. glas.

Kaffe og te

85 kr.

Med udvalg af petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.