Frokostkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Frokostkort

Fra mandag til søndag fra kl. 12:00 – 15:00.

Dage hvor vi tilbyder Champagnefrokost udgår dette frokostkort

Marinerede grøntsagssild

118 kr.

Med lune æg, karrysalat, løgringe, dild, æbler og kapers.

Marinerede lune stegte sild

118 kr.

Stegt i rugmel, fyldt med dild og sennep og lune æg.

Ferskrøget laks fra Odense havn

238 kr.

Flødestuvet spinat, toast og krydderurter.

Fynsk salat

168 kr.

Rygeostdressing, salater, pocheret æg, toast og sprødstegt bacon.

Smørristede rødspættefileter stegt i rugmel

218 kr.

Med Sortebro pickles, tatarsauce, grillet citron og nye fynske kartofler.

Lufttørret skinke 12 mdr. i tynde skiver

198 kr.

Fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg.

Ristet kyllingesalat

218 kr.

Sprød butterdejskurv, svampe, sprødstegt bacon, purløg og krydderurtesalat.

Tatar af okseinderlår

248 kr.

Friskhakket okseinderlår serveret med klassisk garniture, ristet rugbrød og 2 æggeblommer serveres til.

Pariserbøf

258 kr.

Serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer.

Rørt tatar af okseinderlår

258 kr.

Estragon, enebær, sennep, æggeblomme, krydderurtesalat og pommes frites.

Frokostens fisk

278 kr.

Dagens fangst.

Dagens 3 retters frokostmenu

395 kr.

Forret, hovedret, ost eller dessert. Menuen sammensættes af køkkenet.

Anretning

325 kr.

1. servering: Kryddersild eller røget sild.
2. servering: Tatar eller stegt som pariserbøf

Sildetrug min. 2 personer

258 kr.

Grøntsagssild, kryddersild, røget sild og stegte sild. Udvalget af sild serveres ved bordet med diverse klassisk garniture.

Børnemenu

199 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Oste

135 kr.

5 slags oste serveret med knækbrød .

Desserter

135 kr.

Frokostens udvalg.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Sodavand

49 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 95 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Champagnefrokost

Lørdag og søndag fra den 23. maj til den 20. juni i tidsrummet fra kl. 11:30 – 13:30 eller fra kl. 14:00 – 16:00 så vi kan overholde alle afstandskrav, så der kan være plads til alle vores gæster.

Ekstra datoer: Vi har også åbnet for champagnefrokost Grundlovsdag den 5. juni  og  2. pinsedag den. 1. juni 2020,

Menuen serveres over 3 serveringer i egetræskasser ved hvert bord.

Grøntsagssild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

Letrøget laks imperiale

Rygeost, sennepskorn og sprødt rugbrød.

Hvide fynske asparges

Tatarsauce og karse.

Sprødstegte rødspættefileter

Med rød remoulade og citron.

Vagtelæg

Grønne asparges, syltede sennepskorn og pisket dildsmør.

Ristet kyllingesalat

Sprød butterdejskurv, svampe og sprødstegt bacon.

Frikadeller

Syltede drueagurker.

Rørt tatar

Serveret med krydderurtesalat.

(Serveret) Æblesorbet

Vaniljecreme og mandelcrumble.

Champagnefrokost

395 kr. (inklusiv 1 gl. bobler)

Børnemenu

195 kr.

Grøntsagsstave, sprødstegt kyllingebryst eller sprødstegt fiskefilet med pommes frites og isdessert med drys.

Drikkelse

Diverse øl

fra 79 kr.

Pr. glas.

Diverse snaps

fra 55 kr.

Pr. glas.

Sodavand

49 kr.

Pr. flaske.

Vine i hele flasker

fra 395 kr.

Pr. flaske.

Vine i glas

fra 95 kr.

Pr. glas.

Kaffe med udvalg af petit four

85 kr.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.