Café Krostuen
– En oase i den Fynske Landsby –
Fra tirsdag – søndag fra kl. 11 – 16 (hverdage indtil. kl. 15:00) – 1 Pinsedag er der åbent
Fra d. 30 juni – 10 august åbent hver dag
Fra 11 august – 19 oktober – åbent fra onsdag – søndag
Efterårsferien uge 42 åbent hver dag
Tips: husk at bestille bord
Weekend Krounch
Lørdage og søndage samt på helligdage (ikke i restauranten)
Enten kl. 9:30 eller kl. 11:30 (i har jeres bord i 2 timer)
Vigtigt: krounch skal forudbestilles dagen forinden, der kan desværre ikke tages højde for allergier og intolerancer
Tidlig Krounch kl. 9:30: 245 kr.
Sen Krounch kl. 11:30: 295 kr.
Krounch Menu
- Landbrød bagt med surdej, kroens rugbrød og focacciabrød
- Økologisk smør med Læsø sydesalt
- Hjemmerøget laks – rørt rygeostcreme, karse og syltede sennepskorn
- Pocheret æg Florentine – hollandaisesauce, spinat, ramsløg, croutons og purløg
- Ristet ramsløgspølse – grov sennep
- Petit frikadeller – hjemmelavet rødkål
- Tørret Duroc gris “Coppa” – cornichoner
- Håndrørt ymer – sirup og müsli
- Gammelknas – hjemmelavet marmelade
- Rabarberkompot – makroner og flødeskum
- Kaffe eller te