Sammensætningen brunch menu tager altid udgangspunkt i sæsonen.
Vi glæder os til at fejre jeres dag på Sortebro Kro.
De bedes kontakte os i løbet af ugen imellem kl. 10:00 – 16:00 enten på mail: [email protected] eller på telefon 6613 2826. Spørg efter John Kofod eller restaurantchefen og fortæl os hvor mange gæster I skal være og hvad I ønsker at fejre.
Eksempel på Brunch
Serveres fra kl. 11:00 – 16:00.
Sortebro kro brunch bliver serveret i egetræskasser ved bordet over 4 serveringer
1 servering
Røget laks imperial med rygeost og sprødt rugbrød.
Ristet kyllingesalat, sprødstegt bacon og purløg i kokotter.
Røget skinke, røget rullepølse og røget spegepølse.
Sprøde petit løgtærter med syltet grøn peber.
4 slags langtidshævet hjemmebagt brød.
2 servering
Petit stegte pølser og grov sennep.
Fyns bedste æggekage med kartofler, bagte tomater, sprødstegt bacon og purløg.
Nybagt postej, ristede svampe, syltede rødbeder og sprødstegt bacon.
Petit frikadeller med syltede drueagurker.
3 servering
3 slags danske unikke oste fra skærebræt.
Hjemmelavede bærmarmelader.
4 servering
Petit pandekager med hypenrose sirup.
Rabarbertrifli.
Drænet yoghurt, müsli og kvæde.
Serveres fra kl. 11:30 – 16:00.
Sortebro kro brunch bliver serveret i egetræskasser ved bordet over 4 serveringer
1 servering
Røget laks imperial med rygeost og sprødt rugbrød.
Ristet kyllingesalat, sprødstegt bacon og purløg i kokotter.
Røget skinke, røget rullepølse og røget spegepølse.
Sprøde petit løgtærter med syltet grøn peber.
4 slags langtidshævet hjemmebagt brød.
2 servering
Petit stegte pølser og grov sennep.
Fyns bedste æggekage med kartofler, bagte tomater, sprødstegt bacon og purløg.
Nybagt postej, ristede svampe, syltede rødbeder og sprødstegt bacon.
Petit frikadeller med syltede drueagurker.
3 servering
3 slags danske unikke oste fra skærebræt.
Hjemmelavede bærmarmelader.
4 servering
Petit pandekager med drys.
Rabarbertrifli.
Rørt ymer med sirup og grenola
Kaffe eller te.
Æblemost