Brunch buffet

Sammensætningen brunch menu tager altid udgangspunkt i sæsonen.

Vi glæder os til at fejre jeres dag på Sortebro Kro.

Bestil bord

De bedes kontakte os i løbet af ugen imellem kl. 10:00 – 16:00 enten på mail: [email protected] eller på telefon 6613 2826. Spørg efter John Kofod eller restaurantchefen og fortæl os hvor mange gæster I skal være og hvad I ønsker at fejre.

Eksempel på Brunch buffet

Serveres fra kl. 11:00 – 16:00.

 

Røget laks imperial med rygeost og sprødt rugbrød.

 

Nybagt postej bagt med rodfrugter, ristede svampe og sprødstegt bacon.

 

Ristet kyllingesalat, sprødstegt bacon og purløg i kokotter.

 

Røget skinke, røget rullepølse og røget spegepølse.

 

Petit stegte pølser og langtidsbagte cherrytomater.

 

Fyns bedste æggekage med kartofler, bagte tomater, sprødstegt bacon og purløg.

 

Petit frikadeller med syltede rødder.

 

Sprøde petit løgtærter med syltet grøn peber.

 

3 slags danske unikke oste fra skærebræt.

 

Pandekager med ahornsirup.

 

Drænet yoghurt, müsli og kvæde.

 

Rabarbertrifli.

 

4 slags langtidshævet hjemmebagt brød.

 

Hjemmelavede bærmarmelader.

 

Kaffe eller te.

 

Æblemost

Pris pr. person

495 kr.

Minimum 20 personer.

Serveres fra kl. 11:00 – 16:00.

 

Røget laks imperial med rygeost og sprødt rugbrød.

 

Nybagt postej bagt med rodfrugter, ristede svampe og sprødstegt bacon.

 

Ristet kyllingesalat, sprødstegt bacon og purløg i kokotter.

 

Røget skinke, røget rullepølse og røget spegepølse.

 

Petit stegte pølser og langtidsbagte cherrytomater.

 

Fyns bedste æggekage med kartofler, bagte tomater, sprødstegt bacon og purløg.

 

Petit frikadeller med syltede rødder.

 

Sprøde petit løgtærter med syltet grøn peber.

 

3 slags danske unikke oste fra skærebræt.

 

Pandekager med ahornsirup.

 

Drænet yoghurt, müsli og kvæde.

 

Rabarbertrifli.

 

4 slags langtidshævet hjemmebagt brød.

 

Hjemmelavede bærmarmelader.

 

Kaffe eller te.

 

Æblemost

Pris pr. person

495 kr.

Minimum 20 personer.