Jagtmiddag 2024
6 og 7 november 2024 fra kl. 18:00 – 23:00
Efteråret er den bedste tid på året med alle de fantastiske råvare som findes lige nu af vildt, svampe, bær og meget mere
Kokkene har været jagt efter de bedste råvare i skoven, hos vores dygtige leverandører, i gæsternes haver og træer så i kan nyde hvad de Danske og Fynske skove lige nu kan frembringe af smagsfulde råvarer.
.
Middagen starter kl. 18:00 med velkomstdrink og snacks og under middagen vil vi guide jer igennem aftenen med fortællinger om
menuen og alle vinene
Menu 2023 ( menuen til 2024 vil blive lagt på ca. 2 måneder før)
.
Snacks & champagne
.
3 snacks
.
Menu & Vine
.
Fasanbouillon, confiterede kråser, friske kastanjer, bøgehatte og krydderurter.
.
Rørt tatar af rådyr, sprødt daggammelt brød, sort hvidløg, wasabi, enebær og skovsyre.
.
Sprødstegt fyldt morkel, madeirasauce, trøffel og sauce på osten Gammel Knas.
.
Frisker
.
Gråandebryst, spæde rødbeder, skovsvampe og rødvinssauce tilsmagt med chokolade.
.
Bagte blommer – mandelparfait, sprød mandel
blommesirup og tørret blommeskal.
.
Æbler fra haven – æbleparfait, jernæblegelé og surdejspandekage
.
1 glas Champagne
6 retters Menu
6 glas Vinmenu
mineralvand
.
1895 kr. pr. person